992
\'Dead
  • grebber
    Szerintem itt nem sokaknak volt meg az 1 mivel nincs pc-re!
  • Seth
    Kiváncsi leszek mekkorát fogsz csalódni :)
    Sokan nem arra számítanak,mint amit kapnak, kivéve ha az első rész megvolt.
  • ratgab
    Nem nézem meg, nem nézem meg, nem nézem meg, nem nézem meg... távozz tőlem Sátán! + :-) + no spoiler, no spoiler + Várom már nagyon, gondolom látszik :-D
  • Prince23
    Az első 15 perc játékmenet videó!
  • sparrow35
    NEm hinném h kemény dió lenne a játék, valószínű h nem is csinálják egyelőre...
  • MerlinW
    Ha nem is pár óta, de 1-2 nap alatt meg. Viszont ők is emberek, van jobb dolguk is:)
  • tutika14
    Aha. Értem :D akkor ez nem egészen úgy van ahogy én ezt elképzeltem xDD Már annyi hogy azt hittem pár óra alatt megtudnak csinálni 1 cracket XDD
  • sparrow35
    Van oldaluk de ott csak a scene demok vannak, nem a cracker tevékenységük...
  • MerlinW
    Weboldallal gondolod, hogy megélték volna ezek a csapatok a 20 évet?:)
    Ha van törés, akkor nfohump, rlslog, stb oldalakon értesülhetsz róla. Hogy mikor lesz, arról sehol sem.
  • oregon1987
    tutika nekem is ezt csinálta ráadásul mikor újra indítottam a gépet akkor is megnyitott valami szarokat még jó hogy le tudtam törölni mert már majdnem újra raktam a windows-t! :(
  • tutika14
    Hol érdemes crack-et keresni? Esettlek van valami oldala a Skidrow-nak vagy a razor911-nek vagy ilyesminek ahol kiírják hogy kb mikorra lesz vagy hogy hol tartanak?
  • tutika14
    én is türelmetlen vagyok XD leszedtem egy crack-et. Elég sokan töltötték torrenten mondom csak jó akkor. Leszedtem, betettem és néztem a feladatkezelőt :D jöttek be deadrising2.exe-k de vagy 10 és majdnem teljesen megfogta a gépem XDDD még jó hogy intel core 2 duo E7500 (3,0ghz+3,0ghz) :D XDD
  • oregon1987
    :D jah! :D
  • norbi2fraktal
    akk az avatarod dead rising 2-ből van?:)
  • oregon1987
    Amúgy mindig megvárom a jó crackeket ilyen fake szarokat sose szedek le, de most nem bírtam kivárni mivel ezt a játékot azóta várom mióta bejelentették hogy PC-re is lesz! Hát máskor nem leszek ennyire lökött!
  • oregon1987
    :D lehet én voltam! :D Amúgy még jó hogy ki tudtam törölni mert nem lett volna kedvem újra nyomni a gépet!
  • norbi2fraktal
    gigáról szedted? ha igen te is postoltál?
  • oregon1987
    Jujj van valami fake proper crack! Le ne szedjétek mert én megszívtam vele gép is megfőtt tőle!
  • norbi2fraktal
    ha arra jársz vehetsz nekem is, de nem adok pénzt,...:D

gyere már krekkelt verzsön
  • ratgab
    Helyi patikában kérdezd meg, hátha van készleten (Zombrex) :-D
    25000-ért meg is kapod...
  • norbi2fraktal
    nyomnám én is már, de jöhetne a Darksiders is vagy az F1...
  • oregon1987
    Már megveszek hogy kipróbáljam! Zombrexet ide mert átváltozok! :D
  • grebber
    Ipon teszt 89%
  • oregon1987
    SETH jó olvasni a kommented! Így most már még jobban várom PC-re! :D
  • SötétBarom
  • Shep
    Hát ez érdekesen hangzik, egyből jobban kezd érdekelni a játék, mert ha csak ilyen ész nélküli öldöklés akkor nem igazán érdekel.
  • Árnyvadász
    Ezt jó hallani. Kíváncsi vagyok erre a játékra. De ez az időlimites dolog, kicsit megijesztett. Így viszont nem para.
  • Seth
    Én már elég jól belejöttem, szokni kell.Amilyen rossz szájízzel kezdtem neki,annyira leköt így pár óra után.
    Az a baj, hogy sokan úgy indulnak neki, hogy namost szétcsapok minden útba kerülő zombit. Aztán meg leketyeg az óra és csak néz mint a moziban.
    A lényeg a túlélés, a túlélők kimenekítése, az odavezető út megtisztítása, úgy ahogy átjárhatóvá tétele.
    Elsődlegesen mindíg a főküldetést ajánlatos csinálni, utána, míg a követekező fejezet nem kezdődik el(órán meg lehet nézni mikor kezdődik a következő lényeges esemény),akkor lehet örjöngeni,fejlődni és a túlélőket kimenekíteni.
    A mentés sokkal jobb mint az első részben, a lényegesebb helyek előtt mindíg lesz egy klotyó ahol menteni lehet és több is van belőle

Nem kell ide trailer, anélkül kb semmi feszültség nem maradna.
    Tegnap este pl olyan helyzetbe kerültem, hogy elkezdtem erősen filózni, hogy mitévő legyek.
    Volt egy túlélő,akit ki tudtam volna menekíteni, de megharapták,ezért kellett volna neki adnom a Zombrex gyógyszerből,ami 1 napra stabilizálja az állapotát.Épp előtte kínkeservesen szereztem egy darabot egy korábbi mentésből(épp egy dokit kellett kivinni,ő adta hálája jeléül).Namost a kislányomnak naponta kell adni egyet(mivel megharapták ugye), különben kampec neki. Hosszas gondolkodás után, mérlegelve, hogy volt még kb 1,5 játékbeli órám (ez talán fél óra lehet valós időben) a követekező beadandó adagig, odaadtam a faszinak és kimentettem. Majd elugrottam a kaszinóba, beszórva minden utamba eső gépbe a pénzem, hátha nyerek vmit. Hát épp időben sikerült 25000 dollárt összeszedni,amiből venni tudtam az egyik boltban(rohadt huligánok elfoglalták és csak pénz fejében adnak oda bármit) a gyógyszerből. Spuri a kislányhoz és még időben megkapta a napi adagot.
    Szóval izgultam rendesen és még biztos lesz nemegy ilyen szituáció.

Tehát még1x, ne úgy ugorjatok neki a játéknak, hogy mindenkit le akartok mészárolni,mert abból fűbeharapás lesz
  • MerlinW
    Utoljára a 90-es évek közepén használtam trainer-t, de szerintem pont az ilyen játékokhoz találták ki őket:) Ha ki is próbálom ezt, akkor kapásból trainer-rel:) Időlimit kikapcs, hentelés, agymosás, majd átpattanni L4D-be egy kis játékélményért:)
  • lolSL
    nagyon rossz a játék egyébként, a gyilkolós rész ok, de a többi elviselhetetlen, semmi nincs jól elmagyarázva és stresszelnek az idővel
    na meg nincs felbaszóbb ennél a save rendszernél
  • ratgab
    És akkor még nekiállsz újra végre nyugodtan végigtolni... Remek ötlet 15000. kinyírt zombinál mit kapok?

De nem temetem előre, majd meglássuk mennyire szuperál a rendszer!
  • lolSL
    miután 2x végigtoltad lesz időlimit mentes mód.
  • ratgab
    Hogy lehet Sandbox (Azt csinálsz amit akarsz, de van rá pár órád... Szerintem ez egy kicsit ellentmondásos...) egy olyan játék, amely időre megy?
  • grebber
    A Dead Rising 2 lesz minden idők legjobb sandbox játéka?
    ez a mentés engem felidegesít. Nem tudom miért, hiszen a GTA-ban is keresni kell a safe house-t, de itt valami borzalom az egész. És persze mindig pont a cél előtt halok meg...
  • MerlinW
  • oregon1987
    Nemsokára kész a csapatom a jó crackel! pár hónap!
  • norbi2fraktal
    ez csak egy fake crack....
  • tutika14
    http://fileml.com/1grc2
    Ez most tényleg leszedhető vagy csak átverés vagy én vagyok béna? XD
  • oregon1987
    Jaja azért mondom szerintem már 200 vagy 300 zombi is elég sőőt sok is! :D