992
-
Mostanában, a StarCraft 2 óta a GK nem tud írni cikket, csak rosszakat vagy csak jókat ír a játékokról.
-
Hát most eléggé lelombozott ez a cikk. :( Legjobban a coop hibáinak nem örülök mert részben amiatt venném meg. -
Quick save az itt rossz ötlet lenne, ugyanis van vesztett állás,ahonnan már nem tudnál mihez kezdeni csak újrakezdeni. Itt csak akkor ment a játék ha te mentesz, még autosave sincs -
oregon1987 #189 Igazad van! Mondjuk igazán vissza térhetne a régi quisck save rendszer! f5 gyors mentés! :D -
Árnyvadász #188 Az odáig rendben van, hogy az valóban egy remek rendszer amikor ott mentesz ahol akarsz, de a cikket elolvasva nekem az jött le, hogy itt ilyen nincsen. A program akkor ment, ha megcsináltál valamit. De ha egy órán át csinálod és pont a mentés előtt meghalsz, akkor ugrik minden. Az meg elég frusztráló, ha ott ülsz egy órája a gép előtt, aztán utána olyan, mint ha semmit sem csináltál volna, mert nincs mentésed.
A checkpoint rendszer az ilyen típusú játékoknál pont ezt hivatott ellensúlyozni, hogy ha már meg is döglünk játék közben, legalább ne az elejére tegyen vissza a küldetésnek.
Amiben meg úgy is lehet menteni bárhol, ott meg úgy is tökmindegy.
Jöhetne már ez is amúgy :)
-
oregon1987 #187 Gamekapocson 7 pontot adott mondjuk tesztben csak negatívumokat hozzák fel: a coop módban sebzitek egymást meg mentési rendszert! pffőőő idióták ezek! Engem egyáltalán nem zavar hogy nincs Checkpoint! Régi szép időket szerettem amikor én menthettem ahol akartam vagy GTA mentés rendszert! -
most már nagyon várom, lassan jön a warez is,ha nem erős annyira ez a vádelem -
Kritikai sikerek? -
oregon1987 #184 Utolsó előzetes: Trailer
Nem kellett volna megnéznem! Tényleg nem vártam még ennyire gamet mint ezt pedig nem vok kocka! :D -
Azzal meg a családot kergited meg XD -
oregon1987 #182 28-ig meg kergülök :D addig forma 1-et tolom! -
24.-én xbox360-ra és ps3-ra.
28.-án pc-re.
Iszonyatosan várom amúgy már én is ezt a játékot mióta bejelentették pc-re. -
oregon1987 #180 Aligha lesz demo belőle! Ha minden igaz 28-án jön pc-re vagy 24. nem tudom pontosan! Össze vissza írják! -
Demo? Erről szerintem nem hallottam semmit hogy lenne! -
Holnap elvileg már esélyes a demo, nem? -
Mert nem vagyunk debilek hogy minden szar felesleges dumát belökjünk mikor még nincs is miről.
Majd ha kijön akkor befog indulni nem kell félni! -
Miért nem pörög a topik? Ennyire kevesen várják ezt a játékot? :) -
#130? -
Ipon 89% -
hát igen.Ritka nick.:D -
tutika14 #172 Szevasz Drusza :DDD -
zdp.exe
deadrising2.exe
(ezek nekem trojait jeleztek(avast)
binkw32.dll
gdf.dll
ezeknél nem.
3.2 mega -
oregon1987 #170 Láttam már skidrow cracket is valamelyik külföldi torrent oldalon de sztem az is kamu! -
Ó ezt benéztem... -
Hát kíváncsi leszek, gondolkodtam, hogy megveszem PS3-ra, de azért előtte ki kéne próbálni nem tudjátok van belőle PSN-n már demó? -
Árnyvadász #167 Ezt jó tudni, mert én csak szarni meg hugyozni járok oda :D -
Hát ez elég erősnek tűnik így látatlanban. -
ratgab #165 Csak az én poénkodásomra reagált! -
ratgab #164 Új értelmet nyer a Mutasd a szemed! Megmondom ki vagy! mondás. Ezentúl azt kell majd mondani, hogy: Mutasd a retyód! Megmondom hol jársz! XD -
Ebben nem lesz tudtommal quick. -
oregon1987 #162 Hát akinek nem tetszik nem játszik vele de én rohadtul várom már! Tényleg lehetne már egy crack hozzá! -
strebacom #161 Én gyakran szoktam quicksave-t is csinálni...
-
ratgab #160 A cikk szerint :"Kizárólag a Wc-ben lehet manuálisan menteni"
Akkor én minden reggel mentést készítek???? Ha én ezt tudtam volna előbb pár napot már visszatöltöttem volna azt hiszem -
Sőt valahol azt állítják, hogy a konzol történetének a top 3-as örökös befutója. Pffff Valaki ezt állította, egy teszter -
ratgab #158 Csak vicceltem... :)Látod! Majd megnézem, ha lesz időm! -
Hát ez piszok szarnak néz ki, ezért vannak itt annyira oda? -
Teljesen árkádjáték. nem tudom mi a spoiler ebbe a videóba. Csináltak egy kezdő jelenetsort, ami dögunalmas is ráadásul...
Szerintem én is csalódni fogok a látottak alapján.
ebből is -fav lesz, mint a HAWX 2-nél, amit szintén én nyitottam meg topiknak :DD -
Húúú de adja :DDDDDD -
ratgab #154 Nem várok többet tőle, mint ami: 1 jó kis zombiszeletelő játék némi történettel fűszerezve! Ami engem nagyon érdekel azok a spéci fegyverkombinációk, én asszem az idő nagy részében ezek kombinálásával fogok szórakozni (fénykard, ninja kard, zombi ijjászkodás, "gereblyézgetés... :-D, láncfűrész, tolókocsi gépfegyverrel és a rambó macival vállvetve zombilövöldözés)
Nekem ez egy jó kis hentelde lesz, levezetni a napi stresszt remélhetőleg tökéletes lesz! -
ratgab #153 Live-os ugye a játék, ahhoz meg nem nagyon szokott nekik gondot okozni cracket csinálni! Lehet, hogy megvárnak 1 bolti verziót és abból crackelnek (ami clone kering az még 1 védelemmel nem ellátott verzió tudtommal)!
Apropó a topik címe el van írva: Dead Risng 2, Dead Rising 2 helyett (lehet, hogy direkt van így, ebben az esetben tárgytalan).