992
-
fenybenjaro001 #992 Üdv!
Mi van akkor ah nem fogadja el a win live kódot a játék most? Régen játszottam abba hagytam most neki akarok esni és nem fogadja el a kódot.:( Nélküle meg nem tudok menteni. -
#991 [hatalmas]Hogy a faszba lehet ezt koopban tolni? Eredeti játék és nem tudunk egymással csatlakozni, hogy kell? -
#990 Nekem olyan kéne, ami csak lelassítja kicsit... de SEHOL sem találom -
#989 én olyannal játszok amivel plusz/minusz lehet hozáadni időt :D -
#988 Valaki tudja honnan tudom leszedni a dead rising time scale trainer modot? Csak mert fórumon a link már nem él. Enélkül szart sem ér... valaki? -
#987 Na... mondtam! -
#986 és tényleg ez a kis picurka kellet, videókon bezzeg brutálnagyot visznek :D
-
#985 Pedig kell lennie. Úgy emlékszem, hogy egy állványon van egy keret előtt. -
#984 csak ezt találtam a műteremben :D -
#983 Már régen volt, de én neki valami picike palántát vittem, nem egy ilyen bazi nagyot :D Akkor nekem nem volt gondom vele. -
#982 itt mi a fenét kéne csinálni ? o.0
már néztem végigjátszás videókat is, de ott simán elfogadja.. :S -
#981 -
-
#979 hali, megvettem ma akciósan Steam-en, de nincs hangja a játéknak o.0 -
ApPa123 #978 Van magyarítás a játékhoz? -
#977 Haliho, tört játékkal a megvételen kívül, milyen megoldás van coopozásra? Előre is köszöntem. -
Föcsök #976 Valaki tudna segíteni? Megvettem az Off the recordot, de nem tudok menteni. Azt írja, hogy save file corrupted.
Állítólag Steam-en van rá megoldás, hogy a Library-Links-CD key-nél be kell írni a kulcsot, és jó lesz. Én viszont Games for Windows Live marketplace-en vettem. Megpróbáltam a Steam-en add game-mel hozzáadni, de nekem így nem volt Links fül, ellenben a steam-es játékaimnál ugye van.
Valaki tud valami megoldást, a külföldi fórumokon folyamatosan ezt a steam-est látom csak, de most aki nem onnan vette mit csináljon? -
Haulin #975 Rakd újra a rendszert vagy vedd kisebbre a grafikát. -
tgary #974 Sziasztok!Az a problémám,hogy felraktam a játékot,ment is simán,majdnem max grafikán,de néha ha több zombi is van körülöttem és elkezdem öldösni őket és fröcsög a vér a játék hihetetlenül beakad,volt,hogy 1-2 másodpercig állóképet néztem.Másnak is van ilyen problémája?Vagy csak egyszerűen ilyen nagy a gépigénye?Válaszotokat előre is köszönöm.
A gépem:Dual core e2220 2.4
2 gb ram
Hd4770 512 Ddr5 -
Föcsök #973 Figyelj szerintem hagyd a dlc-ket. Én váltottam USA accountról magyarra, és azt hiszem egy évig nem lehet változtatni utána. Vettem Microsoft pontokat a dlc-hez, megvettem mindet, letöltöttem, installáltam, de nem látom őket. Pedig én is ezért vettem meg a játékot. Szerintem vagy azért nem látom mert magyar a profil, vagy azért mert a számlázási infonál még az amerikai adat megvan, pedig az kamu, és hiába csináltam magyart nem nagyon fogadja el, vagy azért mert korábban lewarezoltam, és érzi, hogy valami nem kóser.:D Mindegy el is ment a kedvem a játéktól. Szarni bele, a Dirt3-at is lewarezoltam, aztán megtetszett, megvettem digitálisan, és ahhoz meg az összes dlct megvettem szinte, és mind jó. Ennyit a Capcomról meg a Dead Rising 2-ről, hátha majd az Off the record Frank West-tel októberben már jobb lesz, meg olcsó is alapból itthon is ilyen 7000 lesz, külföldön meg még olcsóbb, és ha lesznek hozzá dlc-k azok már talán jók lesznek, csak nekem Frank nem tetszik annyira mint Chuck.:D -
#972 Üdv!
Mivel nem találtam sehol megoldást a problémámra, leírom ide hátha tud vki segiteni...
Naszóval a legutolsó update óta a játék iszonyatosan szarul fut.Épphogy megvan a 17 fps szval játszhatatlan.A grafikát hiába állitgatom minimumon is ugyanannyit produkál mint csutkára felhuzva.De az az érdekes ,h ha kilogolok abbol a fos live-ból akkor full grafon megvan a 120 fps is ha bejelentkezek megint 17fps és szar...
Másnak is jelentkezett ez a probléma? Ha valaki tud rá megoldást azt nagyon megköszöném mert már szétbasz az ideg ettől a fostól -
NiGhTM4R3 #971 Na megnéztem youtube-on a végigjátszást, a menhelyen kellett volna lennie egy videónak ahogy a négert lefektetem a gyengélkedőben.. na nekem ilyen nem volt, most mi a francot csináljak? -
NiGhTM4R3 #970 Helló!
Van egy olyan problémám, hogy elakadtam az 5-2es Case-ben. Ugyanis az 5-1ben elintéztem a négert a tetőn (majdnem rázuhant a repülőgép) és utána kis párbeszéd után azt mondta a hősöm, hogy térjünk vissza a menhelyre. Itt mentettem, és az 5-2es küldetés visszavisz a tetőre, ahol persze semmi sincs már.
Na most hogyan menjek tovább a történetben? vagy mi a probléma? -
Rc panzer #969 na, be tudtam jelentkezni. Csak letölteni nem tudok. ami a dlc mögött van számmal az az hogy mennyibe kerül? Mert pl volt ott free ben is de azt sem tudtam leszedni. -
Rc panzer #968 Hogy lehet beállítani a windows livet hogy játszani tudjak vele?
Kiadta a menüt csak nem tudom milyen beállítás kell hoyg lehessen használni is.
Azt a menüt amit a home lehet előszedni. -
Rc panzer #967 Nálam nem megy semmi, mindenre azt a beállítás szöveget írja ki.
De pont a dlc miatt vettem meg elsősorban. -
#966 liveon játszani tudsz, csak a vásárlásnál (DLC) lehetnek gondok -
Rc panzer #965 van magyar kapcsolata a capcom-nak?Írni e mailt vagy valami....én nem találtam semmit. -
Rc panzer #964 Akkor ezt nyaltam így? Semmi live, meg letöltés stb? :( -
#963 Utólag nem tudod a régiót változtatni sajnos. -
Rc panzer #962 De hol lehet beállítania live profilt? Első telepítésnél úgy emlékszem mindjárt elején volt, de hogy újraraktam most nem volt ilyen. -
Rc panzer #961 Köszi.
De nem jött a motoros. :( Akkor ez egy hiba. előröl kell kezdeni így. Meg lehet utólag változtatni a live beállítást? Mert magyart adtam meg.:( -
#960 Motorossal kell megküzdeni, ő töri ki a rácsot ha jól emlékszem. -
#959 Az nem baj, bárhol megveheted, csak a live profilnál ne magyarországot adj meg hanem angliát mert a magyar live le van maradva sok tekintetben... -
Rc panzer #958 Hát nálam kiakadt. Többszöri betöltés után is azt csinálja mikor lemegyek az undergrundba, hogy először találkozzak Tk vel hogy rácsok lent vannak és semmit lehetőség hogy bejuss. -
Rc panzer #957 Lehet az a baj hogy Magyarországon vettem a játékot meg? -
Rc panzer #956 Helló!
Hogy lehet ezt oldalt elérni? tudsz nekem pár linket? Neked sikerült letölteni a dlc-ket?
Köszi!
Üdv! -
Rc panzer #955 Honnan lehet letölteni hozzá cuccokat? -
Rc panzer #954 Most jött meg a lemez és nem tudom gondolom ez az írás valamiféle aktivizáiós írás:
You must be signed into a LIVE enabled gamer profile to acces the online....
Szóval mit kéne ilyenkor tenni? -
Rc panzer #953 Köszi. :) Időközben a choppert megtaláltam már.