Laptopjának lemásolására buzdít az OLPC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát ahogyan érzed, én inkább vinném ezt egyetemre/vonatútra a maga fél kilójával és 2 cdtok méretével jegyzetelgetni/filmet nézni/netezni (hiszen ez nem elsõdleges gépnek van kitalálva), mint egy 15 colost (ami van, elvittem kétszer, azóta meggondolom, hogy cipeljem-e egész nap mégegyszer...) Arról nem is beszélve, hogy az asust az ssd-vel nem kell annyira félteni, mint egy belépõ szintû 15 colost...
Starcraft + Diablo III - esemve
Nem, a 15 colos notesz a legnagyobb hülyeség, pont semmire nem jó mert kicsi, de pont nem fér be a zsebbe/kistáskába mert nagy...
A netbook arra valo amire hasznaljak es ez a legtobb embernek pont eleg. Az olcso laptopok pont arra nem alkalmasak amire a netbookokat kitalaltak. Egyebkent a koncepcio nem uj, nekem pl. van egy regi toshiba alaplappal szerelt laptopom. 10 inches gep, 480p-s szines lcd kijelzovel, ide-s ssd-vel, 1992-bol. Meretre pont ugy nez ki mint egy elsoszerias asus eee (csak terepszinu es utesallo) es annakidejen ugyanarra a celra is volt jo. Akkoriban is voltak nagyobb gepek olcsobban, csak a felhasznalonak egyreszt leszakdt volna a valla alattuk, masreszt nem birtak volna ki egy fel munkanapon at sem. De az ibm is gyartott ilyen meretben 486-os laptopot. Ebbol is latszik, hogy az otlet nem uj, csak elfelejtettek. Ha nem tamasztja fel az olpc project, akkor joideig nem lehetett volna megfizetheto aru mini laptopot kapni. A sony vaio-i ugyan kis meretuek voltak, de mefgizethetetlen aron, a netbook-oknal alacsonyabb teljesitmennyel.
"de a netbook egy hülyeség"
Bizonyára ezért adott ki minden gyártó sajátot, és képviseli az eladások már igen jelentõs hányadát.
Bizonyára ezért adott ki minden gyártó sajátot, és képviseli az eladások már igen jelentõs hányadát.
😄 abban egyet kell értenem, hogy az ára egy netbook-nak nevetséges, igaz én eddig csak mûszaki áruházakban láttam, de ki vesz ilyet 80-90 ezerért? 10-12 colos kijelzõ, gyenge processzor... és a legobb, hogy ott van kitéve mellette a hasonló árban lévõ belépõ szintû laptop, aminek 15 colos kijelzõje van, arányleg elfogadható teljesítménnyel párosítva.
Bár nem tudom mennyi lehet egy ilyen OLPC, de a netbook egy hülyeség
Bár nem tudom mennyi lehet egy ilyen OLPC, de a netbook egy hülyeség
Gyerekek ... be ne merjetek jönni az iskolába töltetlen laptopok nélkül! Nem látok kábeleket...
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!