Egyre több szolgáltató vezet be forgalomkorlátozást
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ps. micsoda topik.. 😛
Valaki lõje már le!!!!!!!!!!!!!!
A szolgáltatók meg kb majd elég hamar megszívják ha ilyen szinten korlátozzák az embereket... Még a chello korlát az ami szerintem normális és vállalható (lenne, ha nem korlátoznák külön a p2p forgalmat)...
"Tudomásom szerint még úgyse nagyon - legalábbis a hivatalos álláspont ez, de igazából azt csinálsz otthon, amit nem akarsz."
...azt csinálsz otthon, amit akarsz. * Elõször 'nem szégyellszet' akartam írni, emiatt maradt bent a nem.
ha a családban van 2-3, vagy több tag, aki otthon netezik,
mondjuk fiatalok, ha minden nap órákig lógnak a neten és tegyük fel az igényes videókat szeretik,
bármilyen HD minõségû és ingyenes tartalmat kínáló videómegosztón össze lehet szedni ekkora adatforgalmat.............
most még biztos nem gyakori,
de egyre többen lesznek
(pl én is utálom a youtube-ot nézni),
és majd néznek, ha elõször kapja meg apuci (vagy akár épp õk) a többezres netszámlát....
\"Now, let\'s kill that fucking band. ... Fuck you everybody, good night! \"
ja, a 99% meg összefossa magát, mert azt hiszi, hogy ha minden nap megy a net órákig, akkor fizethet pluszba.....
gané egy népség...
\"Now, let\'s kill that fucking band. ... Fuck you everybody, good night! \"
Hát, ha panel, vagy társasházas környezetben laksz, akkor hamarosan, ha családi házas-ban, akkor lehet kihagyod az élményt 😊
SG-s T marketing cikkbõl másolva: "2009 végéig elsõsorban G-PON technológiát felhasználva kívánják elérhetõvé tenni az optikai hálózatot mintegy 200 ezer háztartásban, valamint 2013 végére a lefedett háztartások számát 780 ezerre tervezik növelni."
>"Ez erdekes kerdes ott ahol szinte minden ADSL drot a matav kezeben van. A verseny fogalma ebben az esetben kicsit megmosolyogtato."
A verseny, nem az ADSL <-> ADSL között van, hanem ADSL, KábelTV, Mobil között zajlik, ezek pedig többnyire területileg átfedésben vannak (talán, jobb esetben).
Nem korlátozni kell a felhasználókat és AFSZ-t módosítani, hanem fejleszteni a hálózatot, és ezáltal a konkurencia felé törni.
Szolgáltató vs. tartalomszolgáltató érdekes kör lesz, ha a jelenlegi tendenciák folytatódnak.
http://goo.gl/gd6Zi5
Arra gondoltam, hogy engem nem zavar, ha valaki megosztja...
Amugy a modemes dologra annyit (kis nosztalgia), hogy amikor internetezni kezdtem 24.000 forinton vettem egy 14.4-es modemet. Ekkor az majd egy alacsony fizetes volt. Es a NASA honlapjarol egy kb. 150KB-os kepet fel oraig toltottem le, mikozben azon imadkoztam, hogy ne bontsa a vonalat. Regi szep idok. Es alig voltak magyar weboldalak.
(mondjuk õszintén ki nem szarja le, csak gondoltam jelzem, hogy ez is illegális)
Te tényleg nagyon fiatal lehetsz, én még emlékszem arra, hogy betárcsázós neten online játszottam, meg éjszaka lehetett nyomni, mert akkor alacsonyabb voilt a percdíj... Pár éve volt, most meg a digi 10 Mb-el nyomja, a T optikát fektet, és a UPC is nyomul rendesen, mobilnet pillanatokon belül alternatívává fejlõdik, nem mondanám, hogy nem fejlesztenek...
Mire gondolsz ezzel a kijelentéseddel? "pénzt beszedni jó... fejleszteni büdös"
Kifejtenéd bõvebben?
pénzt beszedni jó... fejleszteni büdös
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Nem bírnál eltakarodni végre az SG.HU-ról vagy úgy alapból az internetrõl??
Bazze egyszer nem olvastam tõled NORMÁLIS hangvételû kommentet... folyton csak szitkozódsz és osztod az észt.
Neved mellett sem poénból van 3 felkiáltó jel vazze!
Húzódj már vissza a barlangodba ... nem hiszem, hogy sokan kíváncsiak rád itt... sem máshol!
A MUNKA SZABADDÁ TESZ
ez a két jelzõ kattant be, amikor a hozzászolásod olvastam 😄
érted miért? (tuti nem)
Forza.
A MUNKA SZABADDÁ TESZ
A MUNKA SZABADDÁ TESZ
Errefelé elfogadott. Én sem csak böngészésre használom a 20/10-es netemet és tegnap is feltöltöttem 20 gigát.. Mert miért ne ? Bírja.
Itt nem is errõl van szó. Ez egyszerûen egy üzleti lépés -ahogy itt már többen leírták-, aminek a tartalomszolgáltatók fognak legkevésbé örülni.
https://twitter.com/foodlfg
Mint hogy Gyurcsány Ferink 200eFt-ot költ a családjára naponta, be lehet bizonyítani, hogy meg lehetne csinálni, de senki nem hiszi el...
Hát pár éve ez még erõsen illegális volt, nem tudom, hogy ma mi a hivatal álláspontja ez ügyben, mert ha te fizetsz elõ és továbbértékesíted másoknak akkor távközlési szolgáltatást nyújtasz, ami hatósági engedélyköteles!
ASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDASDADASD
ezt melyik törvénykönyvben olvastad?Az más kérdés, hogy a warez miatt nekik sincs joguk korlátozni téged.
"150-be benne van a torrent is, de úgy 30-at összehozok legálisan"
na ez már hihetõ érték.
egybként kiszámoltam egy 256kilobit/seces hangminõségû rádió óránként kb 220 mebibájtos adatforgalmat generál
Just avoid to falling into the hands of terrorists.
"Na meg warezolni is jogom van, nem keveset fizetek a kevés sávszélért"
A gondolkodásodból ítélve még apukád fizeti, ezért ezt az érvet nem fogadjuk el! 😊
Elolvasva a hozzászólásokat kezdek irigykedni, amikor én jártam iskolába, a napközibe még nem volt számítógép sem, nem hogy net...
Ebben a hónapban már leszedtem egy 1,5gigás, egy 500 megás, és egy 700 megás modot.
Egyébként ja az online rádiót akkor is hallgatom ha alszom, mert minek állítsam le? Kikapcsolom az erõsítõt azt csönd van.
Ja meg 1 fénykép 1,5 mbyte (tömörítve), és bizonyos eseményeken készül nem kevés, azokat is át kell küldeni, az se kevés adatforgalom...
1 hd trailer 2-300mb.
Na meg warezolni is jogom van, nem keveset fizetek a kevés sávszélért (mondjuk egy digihez képest), dolgozzanak is meg érte a köcsögök, ahhoz meg hogy mit forgalmazok, közük nincs. (napi 8 gigát így is elseedelek simán)
Mondjuk nem tudom milyen az átlag felhasználás, a fennti azért nem egy extrém eset, és semmi warez nincs benne.
lol, beragadt a frissítés gomb 😄
"1,5 gigás modot töltök le? Mert olyan is van, nem kevés. És mi van a linux image-kkel? Vagy a kíndóz bétákkal? Online rádió? Jogvédetlen zenék?"
és hány gibi modot szedel le havonta összesen?Haha naponta töltesz le, linux immigeket.Persze folyamatosaan online rádiót halgatsz. Akkor is ha alszon 😄
mennyi lehet egy online rádió adatforgalma 200-300 kbit/sec...
5-6 mebibájtos mp3 zenék pedig nem nagyon.
nem hiszem el hogy havonta visszafogottan 150 gibibájtos legális forgalmat generálsz...
Just avoid to falling into the hands of terrorists.
Ezeket a hülyéket meg bassza meg egy kongói vöröshátú gorilla, meg egy talicska aprómajom.
Minden lehetseges. Csak ami lehetetlen tart tavabb.
A kábelszolgáltatók csomagjait meg mindig is utáltam. Nálam 46 csatorna van, de ha jól összeszámolom, nézek belõlük vagy 6-8-at. A többiért potyára fizetek. Ezt hívják árukapcsolásnak. Ha fizetsz a szarért, akkor a jót is olcsóbban kapod.
Na, ezért warezol az egész világ, mert tényleg ugyanazt a pár filmet játsszák, nemhogy egész hónapban, de van 20-30 filmjük mindösszesen, és azt nyomatják orrba-szájba, hogy az embernek már a könyökén jön ki akkor is, ha egyébként az egy jó film.
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Ez az egész csak egy nagyon szemét üzleti fogás, nem akarják hogy ilyen szabadon be tudjuk szerezni a filmeket (fõleg HD filmeket), hiszen akkor kevésbé terjed a HD adás, kevesebben fizetnke HBO -t, kevesebbet mennek moziba meg vesznek rendes hd -s (bluray) lejátszót meg ilyenek...
Szó sincs itt hálózati túlterheltségrõl.
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
while subscribers with up to 25 Mbps per month will have a cap of 250GB.
szep limit.
de a lenyeg, hogy miert?!
They don't want you getting your content online, they want you to purchase payperview movies and upgrade your already rediculously overpriced package to the ultra premium package with 1000 channels of crap and all the HBO's and such that show the same 10 movies every 24 hours for a month.
How is HD video streaming ever supposed to supplant Bluray with caps like this? I watch 2 or three Blurays a week. Thats about 50 to 100 Gigabytes a week. I would easily hit even a 250 GB cap every month if I tried to stream 1080p movies instead of buying blurays. In that light, Bluray is actually cheaper than VOD!
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
Balumannal teljesen egyetértek. Én is kiegyeznék egy havi 100, vagy akár 50GB utáni sebesség lekorlátozásban, abban viszont nem, amire már hónapok óta kényszerít a UPC: a p2p sebesség 1-2kB/s kb. éjfélig. Éjféltõl és reggel kicsit gyorsabb, de nagyon ritka, hogy elérje a 10Mb/s-et. Felháborító. És nálam semmilyen torrent kliens semmilyen beállítással nem oldja meg a lassítást.
http://laslow.hu/blog