Egyre több szolgáltató vezet be forgalomkorlátozást
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem hamarosan ki jön már a stabil utorrent 1.9, mert a beta-val már sokkal jobb a letöltés, csak fagy tõle minden 😞
Valamilyen szinten mindenki warezol. Ki többet, ki kevesebbet. De azért mindenki csinálja. Többek között sokan abból indulnak ki, hogy "Azért fizetek X ezer Ft-ot az internetért, hogy ezért meg ezért viszont ne kelljen pénzt kiadni."
Ha valaki mégsem warezol, az azért van, mert még esetleg most ismerkedik az internettel. De sok idõ nem kell, és a szomszéd WérPistike meg fogja neki mutatni, hogy kell DC-zni meg torrentezni, és attól kezdve õ is csinálni fogja.
Ez alól esetleg az a kivétel, aki tényleg munkavégzés céljából fizet elõ (pl vállalkozom, és van egy boltom, amiben internet van). Ekkor tudja az ember, hogy abba a gépbe bármikor belenézhet a hatóság, és ott muszáj mindennek jogtisztának lenni. Otthon azonban más a helyzet. Nem kell vele mellet verni, de letagadni sem, amikor nyilvánvalóan mindenki tisztában van a helyzettel. A hatóságok sem hülyék; nem hiába születnek az ehhez hasonló intézkedések; valahogy mindig megpróbálnak fogást találni az "illegális" letöltõkön.
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Na ha nekem a szolgáltató akarna korlátozni, olyan gyorsan váltanék, hogy észre sem vesznek!!
És igazatok van, aki nem tudja biztosítani a sávszélt, az építsen ki rendes hálózatot, ne a <"mindent csak értetek!"> elõfizetõknél húzza meg a szíjat!! Az ilyenek rendesen feltudnak baszni <#violent>#violent><#falbav>#falbav><#action>#action>!!
Ui.: Ha sokat seedelsz, az jó! <#idiota>#idiota>
Mondd, hogy nincs igazam :P http://www.hackthat.net/df/ddos/61410/index.hack
COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
A
haver pl 1Mb/s, 5Gb korlát, 1 gép: böngészés + mmorpg. az anyjáék már csak napi 1-2 órát engedik netezni, mert ígyis a dupláját használja a korlátnak. pedig játék klienseket én töltöm neki és nálam telepít, hogy az elsõ frissítés ne az õ korlátját csökkentse és még ígyis.
cinkes, ez a világ így hipermodern agyonszabályozásba fog fulladni, ha meg nem folytja hamarabb magát...
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
ezt, ha még korlátoznák akkor biztos szétverném a computert!!!mondjuk ha átléped 20GB-os hatát.
A mobil netem 5GB-után tilt!(korlátozza a sebességet 56k-s modem sebességére)
<#mf2>#mf2>
COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.
hehe, " - akkor ne építs netet, ha nem tudod kiszolgálni, ok ok tudom kell neked a mindenható profit..."
Kifizettetik veled a "hálozatfenntartási" díjat, azaz azt hogy kihúzták a kábelt hozzád, és miután ezt már régen kifizetted, még meg is mondják, hogy mennyit forgalmazhatsz rajta.
Ez itt kökeményen arról szól, hogy adott rendszerekbõl minnél több pénzt szivattyúzzunk ki, ok ez kapitali, na de hogy manapság amikor isten megteremté a nagy adatmennyiségû nagyfelbontású divatos nevén HD tartalmakat, és tudtommal maga a HD "az nagyon jó, mert hát sokkal részletesebben fogod majd látni a számládat a TV-n is", szóval a HD-ért is majd külön fogunk fizetni, mert hogy gyorsan le fogja zabálni az adott havi keretet?
Vagy tudok jobbat: majd jön az a korszak amikor megmondjuk neked, hogy ezt vagy azt megnézheted, az nem számít bele majd az adat forgalmadba( free leech XD), de ha mást lesel meg akkor azért majd pluszban fizetni fogsz. Ez az, nem kell ide direkt cenzúra, majd szépen finoman bújtatva, rászoktatva.
https://twitter.com/foodlfg
Persze. Majd pont nekik fogok hinni.
Én is ezt mondanám a helyükben.
https://twitter.com/foodlfg
Meg már a HD trailerek is 200mb körül mozognak. Ha wegy nap megnézek 5-7 trailert, stb, meg is van a +1gb. Mindezt kb fél óra alatt... 😞
btw, amúgy kíváncsi lennék, hogy mennyi az adatforgalmam egy hónapban. Nem tudjátok, van valami alkalmazás, ami esetleg számlálja és összesíti?
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A korlátozás csupán addig fedi az illegális tartalmak "leszabályozását", amíg be nem jön a köztudatba a HD Streaming technológia.
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
Just avoid to falling into the hands of terrorists.
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Just avoid to falling into the hands of terrorists.
\"The voices are back... Excellent.\"
Havi 20-30 gb letöltés az tömény warez😄DD
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Nincs olyan ember aki ebbe beleegyezik önszántából. Megint kiszúrnak a jó néppel a jól (le)fizetett vezetõk. <#levele>#levele>