5132
Bakelit lemezekről, gyűjteményekről,egy elfeledett korszakról
-
Biatomi #3371 super Sanyikám!!!!
én csak ezekkel szórakozom
[IMG][img]https://media.sg.hu/forum/posts/2013_09/DSC03049.JPG[/IM[/IMG] -
sanyo71 #3370
Én most ezeket pörgetem,, -
sanyo71 #3369 Jó is az kollégaén is szeretem,és nem mondanám egy slágeresnek őket én sem... -
#3368 Megint. -
#3367 Ezt ismeritek? Én most találtam a lemezeim között - egészen jók ezek a zenék amik rajta vannak (az Autobahn kifejezetten jó kis Kraftwerk feldolgozás):
http://www.discogs.com/Various-All-In-A-Days-Werk/master/525870 -
#3366 Na ez nagy pofátlanság volt tőle.
Halvány fingja nincs egy ilyennek róla hogy egy gyűjtőnek mit jelent a sértetlenség.
Én egy ilyen történet után válság ide vagy oda egyből menesztettem volna az eladót.
Mondjuk ez az én pechem is egyenlőre.
Egy jó barátom birtokában van egy olyan album aminek nagyon szeretném már legalább a digitális ripjét de sajna ez a lemez original bontatlan állapotban van még. (Ventura)
Igazából ha nem akarja eladni nem tudom mire vár a felbontásával de nem nyaggatom vele mert csak idő kérdése a dolog.
-
#3365 Én ugyan így jártam 2 hónapja a győri média-ban. itt is bontott volt. szóltam a tisztelt eladónak, hogy érdekelne a lemez, de original állapotban. erre Ő: nincs több raktáron és csak akkor tud rendelni, ha ezt valaki megveszi. erre elkértem a panaszkönyvet. 1 perc alatt kezembe nyomta a bontatlant. én meg 2 mondattal többet írttam a panaszkönyvbe. -
#3364 Nah meghallgattam! Vannak rajta jó zenék, de a hetvenes évek beli rockok nem jönnek be, viszont a Stopwatch nagyon jó. Ellenben egyelőre nincs belőle vinyl verzió :( -
#3363 Sziasztok!
Ajánlom figyelmetekbe "CANTOMA - OUT OF TOWN" remix albumát / kapható vinyl-en is, nekem az egyik kedvencem:
-
#3362 Vót. -
#3361 Mér? Vót néki több is?
Nem csak a görjúnóvisztyú? -
#3360 Máma délután én megint a Milli Vanilli első lemezét tettem fel a forgótányérosra. Nem tom miért, de tetszik. -
#3359 Ja, én is szörnyülködni szoktam a MM lemezein... -
#3358 Az jó ár! Legutóbb mikor arra jártam nálunk semmelyik nem volt 6-7e alatt a komolyabbak meg inkább 9-12e forintért vannak kirakva :(
Persze olyan lemezek amik online rendeléses helyekről 5-7e forintok. -
#3357 Ez a Divine vinyl 4999Ft.
Inkább mint CD-n. -
#3356 A szegediben elég sok lemez van csak sajnos az áruk nem baráti :( -
#3355 Nagyon régen jártam már a Media Markt-ban.
Ma úgy adódott hogy volt időm egy kicsit körülnézni és nagy örömmel fedeztem fel hogy van pár vinyl ismét a polcon.
Na jó , nem ritkaságok de azért mégis jó volt rájuk nézni.
Na persze a tiltás ellenére ezt már valaki kibontotta.
-
#3354 És már meg is jött! Már pörög is! NYAMMI...
-
#3353 Új szerzemény pörög:
Enjoy the Mix -
#3352 Egy kis nosztalgia: egy nagy zene a dallamos rock korából, emlékszem sokat hallottam a rádióban gyerekkoromban.
-
#3351 Jajjaj megint kavarsz-keversz! Nincs Hans Zimmerrel semmi baj, kutyaközönséges sztereóban is kaphatóak a művei. Nagyobb gond, hogy az utóbbi időben már nem a régi az öreg, de azért a Rush-nak adok egy esélyt mindjárt rákeresek. -
#3350 Azóta már retardált is lettem :D
Beleolvasni itt tudsz :)
Téma egyébként nagyon jó, csak el kell viselni a klinikai eseteket is :) -
Narunak az öreg Hans Zimmer-t ne nagyon emlegesd :)
Az öreg ugyanis erősen támogatja az 5.1-es hangzást. Itt pedig azt kevesen kedvelik. Leragadtak a fiúk a sztereónál :)
Én mindkét hangzást szeretem, mikor mihez van kedvem.
Most például az Enya Best Of DVD szól nálam 5.1 DTS-ben.
Ma estefelé meg kapok egy Madonna koncertet is szintén 5.1 DTS-ben.
Normális házimozin azért igencsak od@b@sz.
Kiélvezem ezt is, aztán valamelyik nap megint előveszek egy "bakelit" lemezt, felteszem az egyik pörgetőmre és átadom magam a "bakelios" egyedi hangzásnak... -
#3348 Én ma voltam moziban a Rush/Hajsza a győzelemért filmen, és mióta kijöttem a zenéje megy a fejemben. Ha szereted a filmzenéket tudom ajánlani belehallgatásra, elég változatos de végig nívós művek. Talán az elég is ha annyit mondok még róla hogy Hans Zimmer munkája. -
#3347 Ahham. Hát akkor talán tavaszra félre tudok tenni annyit hogy a nyárra legyen mivel kipihenni az évet. Aztán majd zargatlak a témával titeket megint hogy pontosan mit vegyek meg :) -
#3346 A 74 ugye nem születési dátum? -
#3345 Nocsak. Rezidens voltál? -
#3344 Hú ez nagy zene vót ám! -
#3343 Na ez már sokkal jobb. :)
A kilencvenes éveket én is végigbuliztam, ezért is gyűjtöm be azokat a zenéket, jó bulik, jó sztorik, fiatalság és barátok jutnak róla eszembe :) -
#3342 Túl fiatal... -
#3341 Kötelező darab Zoli barátom!!!! -
#3340 Akkor rosszul írtam: végig szórakoztattam az emberkéket a pult mögött.
mennyit pörgettem ezt a korongot is. -
Biatomi #3339 Hiába,Gyuri Te még fiatal vagy
-
#3338 Én a mind két időszakot végig buliztam kontra 90'-évek...
3-O-Matic - Hand In Hand (Hands In The Air Mix) (Vinyl 12'' Maxi Single)
-
#3337 mivel a 90s éveket végigbuliztam, így inkább maradok a 80s éveknél. bár a Thembi 1978-as.
-
#3336 Nah ki idiótázott le és miért? -
#3335 Az hagyján, de mint megtudtam idióta is :)
Ez tetszik. Utoljára vagy 20 éve idiótázott le egy professzorom :) -
#3334 Ájj - látszik, hogy öreg vagy :D -
#3333 Nem. Inkább a Thembi :) -
#3332 Ajjaj, inkább ez:
Dance Explosion