Bakelit lemezek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
imo :) science fiction is science fact
Ismét megrendezésre kerül szegeden a Legendás Lemezek lemezbörze immár harmadik alkalommal. Szeptember 6-án szombaton 10h-tól 15h-ig várják a zenék kedvelőit. A belépés ingyenes!
börze
Nagyon szép helyen van.
Talán ott még lehet nyugodtan élni. Azt szeretem amikor "két napig" tart egy nap, és nem fordítva.
Grönland, Izland, Új Zéland: ezek jöhetnek.
New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Lassan be fogok gyűjteni minden "alkatrészt".
Lehet ezt erősítőnek használni, erősítettlen lemezjátszó esetében....ideiglenesen?
Bár ezek is "egyben-gépek", de ezek szerintem sokkal jobbak, mint a későbbi "mini hifik". Meg valamiért személy szerint nekem nagyon tetszik némelyik. Láttam már olyat, amit majdnem megvettem...
Persze oda kell figyelni, hogy milyen állapotban van a kiszemelt darab, hiszen ezek még a hetvenes évek termékei többnyire.
Láttam máshol is ilyen márkájút (üzletben), ott sem volt olcsó....
Ráadásul a 70-es évek végéről származnak ezek nagy többségben.
Na az ilyen cuccról mit gondoltok?
Tényleg a sötétben kotorászom.
idéztem Wind kollégát,és lám milyen igaza van!<#eljen>#eljen>
Valami ilyesmire számítottam....
A Sony név ebben az esetben sem valami nagy garancia, sajnos.
Igényem...
..fene tudja. Olyan rég volt már lemezjátszóm...az is inkább az alant kevésbé dicsért music center kategória.
Nem tudom.
Lehet, hogy egy komolyabb cucchoz hozzá sem mernék nyúlni:)
Ezek a spécibb kütyük valahogy elkerültek az elmúlt évtizedekben.
Ahogy bejött a "valódi cd kultúra" eladtam, meg elszórtam a jó kis lemezeimet....most meg kezdhetném/kezdhetem elölről, ami őszintén megvallva nem baj, csak az eszköz....ugye ami inkább hibádzik.
Lemezeket lehet bárhonnan "összegubizni". Az egy jó szórakozás.
Az a baj, hogy magát a "Zenét" (lásd: New Wave) szerintem elég jól ismerem, de a lejátszásukhoz szükséges eszközökhöz vajmi keveset konyítok. Itt tartok.
A jelenlegi cd-s "hi-fi"-m is egy mini-hifi:))) és sony. MHC-EX600. Ezzel mondjuk nincs bajom, de lehet, hogy egy "IC-vérű" ember körberöhögne...
Személyes tapasztalatom nincs, így csak a fellelhető információk alapján tudok valamit nyilatkozni. Kérdés, hogy mekkora az igény?
Ugyanis hi-fi szemszögből nézve a száraz statisztikai adatok nem kecsegtetnek túl jó minőséggel, a zaj 45dB - nagyon gyenge, a torzítás 0,25% (WRMS) - az meg sok.
Szubjektív adatokkal nem rendelkezem, nem tudom, hogy hogyan szólhat. Persze egy miditorony részegységeként túl sok elvárásom nem lenne, de ez csak a személyes véleményem. Persze tudom, hogy volna, aki ezzel ellentmondana, például Fing... őőő, akarom mondani Zefír barátunk, aki harcosan kiállt az egybesajtolt minihifik minősége mellett is.
Szóval szigorúan magánvélemény: részemről nem kellene, de mindenkinek más az igénye, elképzelése.
A véleményetekre lennék kíváncsi.
Mit gondoltok a SONY PS-LX49P lemezjátszótól?