Bakelit lemezek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Musachy
Állítólag ott volt Arató is.

imo :) science fiction is science fact

narumon
Igen, bár a számok nem mondanak el sok mindent. Sokan szeretik egyébként mint belépő lemezjátszót bár valószínűleg komolyzenére és jazzre jobb lehet - átlagos mainstream zenékkel nem volt túl virgonc!

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Musachy
Érdekes dolog ez, amúgy a Pro-jecteket a torzításban és a zajban sok japán gyártású gép felülmúlja, még a műanyagok is. Főleg a Debut sorozatot.

narumon
Egy ilyen lejátszóval kezdtem a másodvirágzást 😊
Jó kis lejátszó, de azért elájulva nem voltam tőle. Persze 30-at megér! (A 37-et túlzónak találom - ez olyan audiocentrumos kiinduló árból hangzik csak jól), de én pl újonnan 45-ért vettem, más helyről, csak várni kell rá mert rendelésre hozzák!
Utoljára szerkesztette: narumon, 2014.09.08. 14:15:55

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
Hát az az igazság, hogy 15-ig volt hirdetve és én olyan 13:30-14:00 körül mentem le, és már több árus elment vagy éppen csomagolt. Ráadásul a feleségemmel ugrottam be, úgyhogy nagy nézelődést nem csaptunk kb 30 percet voltunk. Amikor én lementem akkor szerintem az árusok 30-40%-al már éppen lelépett (egy korábbi képhez viszonyítva). Szóval sok okosat nem tudok mondani, de így egy kicsit csalódás volt, igazán megvárhatták volna a hivatalos végét! Persze így is akadt pár jó lemez!

Tyia
Köszi, hogy gondoltál rám, de ennyit nem szántam lemezjátszóra.
Ráadásul, van egy Ghettoblaster Super Jumbo a láthatáron, ami ha jó, nem hagyhatom ki...

Majd belebotlom az igaziba😊)) Nem sietek sehova.

Utoljára szerkesztette: Tyia, 2014.09.07. 16:18:54

New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0

bigivan
Tyia kollégának !
Találtam neked egy minden szempontból megfelelő lemezjátszót. Pesten árulják, ha érdekel, nálam vannak elérhetőségek az eladóhoz.
Ez egy Project debut III-as készülék, Ortofon OM5E fejegységgel. Ha ez nem kell, akkor 30000 Ft, ha kell, akkor 37000 Ft.
Príma lejátszó, rendkívül korrekt ár, sőt ... Egy kép, ami az eladandó darabról készült

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

Musachy
Sigue Sigue Sputnik affordable fire power! <#vigyor>

Musachy
Közben átnéztem az oldaladra, nehogy az legyen, hogy ott válaszoltál és nem vettem észre, de nem. <#vigyor5>

Musachy
Azért mesélhetnél, hogy milyen volt, milyen volt a felhozatal, meg ilyenek... Már ha majd meghallgattad az új beszerzéseket és ráérsz.

Wind 67
Őszi Hanglemezbörze a Kossuth Klubban 2014 szeptember 14.-én (vasárnap) 10-16 óráig. Budapest, VIII<...>

Csak a WAV peregjen

Tyia
Sigue Sigue Sputnik?

Hmmm...

narumon
No lent voltam a lemezbőrzén, sajnos most nem volt akkora pörgés mint a legelső alkalommal, árusból is kevesebb volt, de így is vettem két lemezt!
Skid Row - Slave to the Grind
Sigue Sigue Sputnik - Flaunt It

narumon
"Lesz mit olvasnia Naru mesternek éjjel 1 körül... Aztán majd kapunk, hogy mi ez a sok sz@rság"

Nooo, még csak éjfél és máris itt vagyok 😊
És tényleg mi ez a sok "kazettás ótvarság" kéremszépen 😄

narumon
Ha minden igaz akkor jövőhéten már lesz új hangfalam, akkor majd én is nagyüzemben nyomom megint.

narumon
Aztakutyamindenit - termeltetek ám 😊

Tyia
Sharp VZ 3000 van most is a v.n csak jó szar...jó drágán.

Tyia
Egy BRG MK 29-es is rajta van a listámon...kicsit vicces, de kell nekem....nosztalgia.

Tyia
Egyébként osztrák...
Antenna csere, pucolgatás....vigyázás.

1982-es
Utoljára szerkesztette: Tyia, 2014.09.05. 19:40:22

Tyia
Ezt a képet nem én csináltam...

Tyia
Hornyphon TR 6841

Tyia
Lemezjátszót egyáltalán nem hallgattam...😊))))

Musachy
Ma a Stage maxija és a Berlin LP-je forgott a lemezjátszón, szinte egész nyáron nem használtam, de két hónapig biztos.

Musachy
A Videoton meg az Orion nagyon kapós, de mindez csak nosztalgia. Annyira nem jók, amennyiért elkelnek.

Tyia
Most a Hornyphon adja a háttérzajt....egyre jobban tetszik.
Jó vétel volt, érdekes, hogy senkit nem érdekelt, inkább a Videoton akármelyik fajtája volt sláger....akkor...az meg nekem nem kellett, kis hülye😊))

Tyia
lehet, láttam én ezt 100,000.- körül is.
A Sharp GF-777 -es tudnám hasonlítani...az is elment...

Tyia
Egyszer volt egy Universum music centerm, kéz alól 1994 körül

Musachy
Vetted volna?

Tyia
Pesti volt....

Musachy
Olyasmi, de nem tudom biztosan. Sokféle cuccot csináltak a márkanévvel.

Tyia
Ilyet vittek el elsején 25,000.- ért.

Tyia
Az Universum az nem az Otto katalógus áruház házi márkája volt?

Musachy
Ő még az elején volt, én amióta ide irkálok, azóta nem láttam.

Musachy
Lehet, hogy mondtam már, de régen volt egy szép nagy Universum márkájú gépem, jól szólt.

Tyia
Esélyes pályázó:

Emerson CTR-959

Tyia

Tyia
Van olyan boombox amin 3 kazettaajtó van és egyik sem walkman betét.

Tyia
tigeroo meg holvan?

Tyia
Éljen!!!!!!!!!!

Tyia
Ja, már egy van.😊
Gyűjteném, de nincs honnan, illetve ami van az általában orosz oldalakon meg az eBay-en van horror pénzekért.
Monitoron bármikor megnézhetem "öket"

Musachy
És most:

Musachy
Gyűjtő vagy?

Tyia
Meg kellene keresni a legbrutálisabb Ghettoblastert, meg az asztali music centert.

Tyia
Ilyenre is vadászom...esélytelenül:

Palladium-879

Tyia
Biztos értékeli fogja a Mitsubishi cuccot...

Musachy
Lesz mit olvasnia Naru mesternek éjjel 1 körül... Aztán majd kapunk, hogy mi ez a sok sz@rság. <#nyes>

Musachy
Ja.

Tyia
Kicsit el van szállva, de a lemez árai sem semmik...

Tyia
nyomjuk még...

Musachy
A topik most a 3-ik helyen áll.