5132
Bakelit lemezekről, gyűjteményekről,egy elfeledett korszakról
-
#5132 vinil vágás -
#5131 Keresem Herb Ellis, Remo Palmier - Windflower újrakiadását. Árulja valamelyik hanglemez bolt magyarországon? Adjatok már tippeket. A nagyokat néztem, nincs. -
#5130 És megint több mint másfél... -
#5129 Doja Cat - Planet Her pre-order berendelve :) Május 27 után shipping
-
#5128 Ennek biztos örülsz Kolléga!
-
#5127 Megint eltelt egy év! -
Aenar #5126 Egész jó, de lehetne finomítani a keresőn. A Pet Shop Boys "Please" albumára keresve kiadta a "Release" albumot is.
Ettől eltekintve -amit egyébként nem is tartok hibának-, szép munka! -
udmurt #5125 Sziasztok! Készítettem egy "hanglemez kereső" oldalt ami több bolt adatbázisában keres. Hasonlóan az árgéphez vagy az árukeresőhöz. Így nem kell egyesével átnézni a boltok kínálatát. Rögtön kiderül hol a legolcsóbb a keresett vinyl. Itt találjátok: http://bit.ly/2Q7AolM -
#5124 Frankón néz ki ez az album:
-
LPJ #5123 Egy kicsit leült a topic, kár... -
#5122 bakelit -
#5121 Én meg a lemezmosó folyadék + vákuum megoldásra esküszöm -
#5120 Dupla ilyen gyorsan haladsz, ha a ragasztóra felülről ráteszel még egy lemezt. Másnap megszárad és "széttéped" a két lemezt.
Én maradok továbbra is a jó öreg folyékony szappan + víz + tiszta paput törölköző koncepciónál. Megméztem nagyítóval is, de még mindig nem vízkövesednek a lemezeim. -
#5119 ilyet csináltam már párszor... -
#5118 -
#5117 Vinylreneszánsz és bakelitfüggőség
Kis olvasni való.. -
#5116 -
#5115 Nevözzük nevín a gyerököt: gyerök.
A bakelit meg egy lemez. Ami se nem bakelit, se nem lemez, oszt közbe meg mégis az a neve :D
[sör helyett ma meg tejet ittam.]
Úgy kábé ennyi akart lenni az 5115. hozzászólás itt :) -
#5114 Amit mondtam, megmondtam. A lú a Bandigyeröké! -
#5113 rock és sör?
viva la disco és málna szörp :) -
Rock muzsikához sör való -
#5111 Hát már ilyen is van...
Szeretteid hamvait vinyl lemezbe nyomathatod... -
#5110 Őket szeretjük.
Gyári best of cd a polcon várakozik. -
#5109 Megjelent modern kiadásban, 180g dupla LP-n, a MOV kiadótól: The Art Of Noise 1987-es harmadik albuma, az In No Sense? Nonsense!
-
#5108 -
#5107 -
#5106 -
#5105 Ja értem. Akkor megint csak unatkozol és a régi sérelmeiden rágódsz...
Mindent értek.
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.11.20. 12:10:14 -
#5104 A maxival semmi. -
#5103 Már meg lett időközben. Onnan jelenleg tényleg nem.
De ha nagyon kíváncsi vagy rá, utoljára 2 hete két Éva Neoton bakelitot vettem...
A Sárkány Éve (1988)
Kalapot fel! (1990)
Sérts meg...mi baj a DAO maximmal?
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.11.20. 09:41:03 -
#5102 Nem akarlak megsérteni... nem mondok semmit.
De minek neked lemezlista? Tutira nem vennél semmit.
-
#5101 Én DOA részről beszereztem a You Spin Me...maxit oszt hali.
Eddig érdekelt csak... -
#5100 Nem említetted, hogy régebbi lemezeid is vannak eladók.
Dobhatnál privibe vagy spoiler alatt is akár valami vatyerka elérhetőséget illetve eladó lemezeid listaféleséget..
Itt sz@rnám össze magam, ha vannak olyasmi eladó régebbi lemezeid is amikre régóta vadászom fizikai formátumban... -
wmallas #5099 Oké,semmi gond,akkor marad a "faterán"valaki csak örömét leli majd benn. -
#5098 Az a helyzet, hogy nem vagyok a végletekig rajongója semmilyen előadónak, így csak addig a pontig megyek el, ameddig tetszik is, amit csinál. Már a harmadiknál is rezgett a léc, a négyesről egy számról mondanám, hogy OK. Köszi a lehetőséget, de nem élnék vele. Ezért nem is vagyok gyűjtő, aki mindent be akar szerezni, olyat is, amit nem is szeret annyira, csak kell, mert hiányzik a teljes sorozatból. Nálam a DoA eddig tart, de eddig mindenképp. -
wmallas #5097 A 4-ik albumuk nem érdekel véletlen???Van egy jó állapotú példányom belőle,,,és éppenséggel eladó is,,,:) -
#5096 Ja, megjelent még egy nagy kedvenc, a Dead or Alive harmadik lemeze is új kiadásban. A második lemezük pár hete már szintén kijött a MOV kiadásában lila színben, az első pedig a hónap végén jön narancs-fekete mix (olyan rezes) színben.
Mivel a másik kettő már megvan jóban (japán és eredeti brit nyomásban), már csak ez kellett melléjük.
-
#5095 Az viszont már a te bajod... -
#5094 Természetesen a kérdés szigorúan csak költői volt.
Ez engem sem érdekel... -
#5093 Azt nem tudom, de a mellékelt ábra alapján gondolhatod, mennyire érdekel.