395
Virtua Tennis 4
-
#395 letöltötem a virtual tenis 4-et de nem menti a játék mentéseket van erre valami? -
owen20 #394 hellosztok
Olyan kérdésem lenne hogy lehet ebben a world tourba hogy ne csak két győztes pontig menjen a mérközés hanem normálisan 6pontig és 2-3 settig?
ötletel?
sziasztok! -
#393 Hello! Beállitom az elején hogy gamepaddal toljam, de játékon belül nem müködik. Van valami lehetöség rá? -
laciword #392 Hello!
Tudna valaki segíteni?Hofyan lehet "underarm" szervát ütni? -
hawkie22 #391 Valakinek volt szerencséje a Wii-verzióhoz? A kérdésem, hogy elkezdtem a World Tour-t, de sehol se találtam nehézségi beállítást vagy pedig hogy a meccsek hosszát állítani lehessen. Valaki játszott már többet vele? Én ma kaptam meg. :D Ha igen, és megtalálta a beállításokat (ha vannak ilyenek egyáltalán), segítsen ki, plz.
köszi -
#390 hol lehet megtalálni a játék mentéseit? -
Axl Rose #389 Hát kb. csinálsz egy karaktert és elindulsz a legaljáról...
Kezedbenyomnak 1 ütőt, aztán hajrá.
Lehet edzeni hogy fejlődj, nyert versenyekkel pedig előrébb tudsz lépni a világranglistán. -
#388 Ja akkor olyasmi lehet, mint a FIFA-ban a "Légy profi" mód! =) -
Axl Rose #387 Hogyne lehetne, akár magadat is lemintázhatod.
Karrier modban úgy kezded, hogy felépíted a játékosod.
Haj, bőrszín, alkat, testsúly de még olyat is be lehet állítani, amiről nem is gondolnád.
Például álkapocsszélesség, orrmagasság, szóval rendkívül részletes.
A végén meg is fogod unni, nyomsz egy nextet, csak játszhass már ... -
#386 Köszi szépen! Játékosokat lehet kreálni? -
Axl Rose #385 Ffiak: Federer, Nadal, Djokovic, Murray, Roddick, Nalbandian, Blake, Ferrer, Ancic, Haas, Ferrero
Nők: V. Villiams, Ivanovic, Kuznetsova, Mauresmo, Sharapova, Chakvetadze, Hantuchova, Vaidisova, Davenport
És még 5 db. ? jel, amiket unlockolni kell :-) -
#384 Hali!
Nagyjából el tudnátok mondani, hogy mely versenyzők szerepelnek a játékban? Caroline Wozniacki például benne van? Del Potro szerepel a játékban?
-
mamatete #383 Sziasztok! Az lenne a kérdésem,hogy mikor indítanám el a játékot az az üzenet fogad,hogy egy emulátor szoftverrel összeférhetetlenség történt.Mi okozhatja ezt? -
Mityu91 #382 nincs sajnos
-
overx #381 Sziasztok, nemtudjátok van benne online lehetőség pcn ha megveszem az eredetit ? -
utasikz #380 Hali! Na nálam megtörtént az UNINSTALL, mert már nagyon unalmas volt!!! 1-2 helyeket léptem csak előre!! :S -
boing #379 hy
Nem tudjátok esetleg h valamivel meg lehet e szüntetni az ocsmány nagy labdát meg h csikot huz maga után? -
szodalit #378 szevasztok
lehet neten játszani ezzel a gamevel? -
#377 de néha már majdnem elalszom rajta... profik között 100. helytől 2-esével ugrálok le...
lehet, h én is abbahagyom... :D -
#376 hajrá -
#375 én azért végigtolom... -
#374 nem. én is meguntam. más is említette asszem. szal amatőr eleje...40 körül. ott hagytam abba. -
#373 am. te hányadik vagy??? (gondolom már te is a profik között vagy...) -
#372 nemtom -
#371 mert azt írja ki, h legyek a csapatkapitány vagy mi...
szal nemtom, h hogyan lehet elindulni a Davis Kupán...??? -
#370 nemtom -
#369 naaaa??? -
#368 a Davis Kupán, h lehet indulni??? -
#367 ja, azt néztem én is:D. -
#366 jócsaj -
#365 passz, nekem néha sikerül, ha úgy jön a labda, de nem naon foglalkozom vele, h 1 kézzel üti-e vagy 2 kézzel... -
#364 passz, de mond már meg pls hogy hogyan lehet kétkezeset ütni:D -
#363 azigen, én most vok 6. szezon elején, 8. amatőrön...
de eddig csak a trainingre mentem, most fullon van az összes playstylem, hiába gyakorlom többet, akk. sem kapok már semmit, és az összes playstylem után van 1 + jel...
szentetek van értelme, h melyik játékstílust választom???
mert a végén van olyan, h All Round és Tactical, melyik lehet a jobb, vagy ez teljesen mind1??? -
#362 Ez fénylik. lol -
jó a segge -
#360 kétkezeset hogy kell ütni? -
#359 nálam nem hozza be a képeket :(. -
#358 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLL!
:D -
#357 ★ -
#356 a legjobbakkal is előfordul :)