Új néven jelenik meg a GeForce 9800
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Ellenben a 40 nanométeres új ATI kártyák, amik még a jelenlegieknél is sokkal olcsóbbak lehetnek ... az meg igen.
Ilyen helyzetben az átnevezõsdi fölér egy öngóllal az NVidia részérõl. Másrészt ha valaki megveszi ezeket a GT istenverése kártyákat, lehet abban a hitben, tévesen persze, hogy bármi köze van a GTX260, 280, 295 szériához, holott ugye nincs.
Kissé olyan mint az ótvargázos GF4 MX (Dx7) átverés a GF4200/4600 (DX8) ellenében.
Öööö, ingyen AA az miért semmi?
Majd talán a Stormrise meghozza a DX10.1 játékok "áradatát".
OFF: RTM októberre várható egyesek szerint (szerintem inkább augusztus/szeptember), au OEM W= novemberben jön várhatóan, de a "bolti" csak év elején. Ellenben lehet a DX11 hamarabb kint lesz külön.
A
már elég vonzó lehet!9800-ast aki anno vett ,az még jol elvan ,semmi gond nincs szerintem vele!......
az uj kártyák a cik szerint...
-kevesebbet fogyaszt!
-kissebb csikszélességel készül.
-persze egy kicsit lassabb(elenyészö)
-magassabb orajelen fut(talán még húzható is)
Igy nézve én is átszámoznám...
COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.
A
Bármit mutattak eddig (beleértve metroid prime,mariok,re4,stbstb) gagyi volt.
Vagy a látványvilág ami lényeges lett volna elrontotta az egész összképet,vagy multiplatform motyi volt és mint olyan nevetséges,vagy idegesítõ volt,vagy egy idõ után dögunalom...Ebbõ áll a wii,az egyetlen amire jó a társas többemberes szórakozás...
Másrészt az hogy nemtud az általad felsorolt játékokkal játszani egyáltalán nem számít olyan embernek akit nem érdekelnek hasonló stílusú játékok...
Lehet sims 3-ra gyúr 2XXX-es felbontásban...😄
(mondjuk erõs pc mellé már inkább wii arra több az exkluzív cím a multi címek meg pcre úgyis mennek)
A
Az Ati is sokra megy a dx10.1-el nevetségesen minimális látványkülönbség és kb pont annyira sok játékban van dx10.1 mint ahány játékban fiziksz...😊
Dx11-nél meg mindkettõ törölheti a seggét😄
Leírná valaki aki jártas a témában?
Kíváncsi vagyok!😊
Idõtálló nem lehet mivel csak a dx10-et tudja.
Lassan jön a Win 7, ami már dx11-es lesz.
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
*Azért a játékprogramok gyengesége is lehet 1-1 eredmény.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
"Elõbb tájékozódj, aztán kommentálj". Ezt vki mta, már n tom ki, de azt igen h tennap... Szal élõtte én is utánanéztem, és csak aztán vásároltam <#unalmas>#unalmas>
Mondd, hogy nincs igazam :P http://www.hackthat.net/df/ddos/61410/index.hack
És ott még csak a 8.12-es driverrel teszteltek!!!
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
Viszont szerintem tök élethûtlen dolog teljes hátraarcokat csinálni + célozni + lõni, mindezt 0.01s alatt... Ez ilyen tipikus PC-s kockaság.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
nVidia-nak az utóbbi két évben elég csúnya húzásai voltak ez a legújabb aligha lephetett meg akárkit is.
5 éven keresztül csak Geforce-aim voltak de most, hogy kijött a 4000es kategória, inkább arra tértem, mert hosszabb távon sokkal jobb mint akármelyik geforce. Nem, nem a dx10.1 miatt, ahogy valaki már beszélt róla. DX10et se használok, egyszerûen ATI shader-arhitektúrája az ami jóval nvidia fölött van. Jelenleg nincs a legjobban optimizálva driver-ileg de nagyon sokat fejlõdtek a 2000-es széria óta. A Geforce-ok már most nagyjábol a maximumot nyújtják annak amit az arhitktúrájuk megenged és még igy is elég kiegyensúlyozott a verseny. Mi lesz ha ATI kijön egy 1600 shader-es modellel mondjuk az 5ös szériában? (amirõl a peltykék is szóltak) Ráadásul még csiszolnak is addig a drivereken. (s ezáltal a régebbi modellek is jóval gyorsabbak lesznek, mint mondjuk az én 4830am) Õk kényelmesen meg tudják duplázni a shaderek számát, mert még a mostani 800-as chipek mérete is viszonylag kicsi, nem úgy mint nvidia monstrumainál.
\"The voices are back... Excellent.\"
Amúgy a eNvídíjától tényleg mocskos húzás ez. Csak nehogy a terroristák kezébe kerüljön ! <#eplus2>#eplus2>
Mondd, hogy nincs igazam :P http://www.hackthat.net/df/ddos/61410/index.hack
X2 meg 100 dolcsis árcsökkenésen ment át amint megjött a gtx 295--> így persze hogy veri a gtx 280-at ugyanannyi pénzért. Hogy szarrá?😊
Hát...Nem sokkal jobban mint a core216-ok a 4870-eket.
Felesleges vita csúcskategóriában mindig ideoda megy a laszti,most megint nvidia,aztán majd megint ati.
Kicsivel alatta a core216-ok óta nvidia.
Középkategóriától lefelé egyértelmüen ati.
ha 9800-as ocso lett volna,akkor ma nem egy ati4850-es karival játszanék
Azt ,hogy ki melyik gyártót szopkodja ,már boccs otthon a haverokkal!!
GTX240-250 meg ,hogyha olcson hozzák ki, akkor miért ne...
(csak ez az átszámozás ez szntm nem stimmel)
ati kártyám meg lassu lesz veszek még 4850-est..
(de nincs vele gondom)
Az embert nézik hülyének!!! Átnevezik a kártyákat és olyan név alatt adják ami megtéveszti a vásárlókat!!!! A 8800 as karik 2007.08.29én jöttek a piacra és egy az egyben azok amik 2009.03.01tõl árusíthatóak mint GTX240 és 250 (1:1) Márpedig ez pofátlanul megtévesztõ! Aki kicsit foglalkozik velük már annak is zavaró! De még a laikus is aki csak úgy bemegy a boltba venni egyet úgy akar kijönni hogy vett valamit a mostani szériából nem pedig valamit újradobozolva!!!!! Persze ha Nv-ék 2007óta nem fejlesztettek semmit az új cuccokon akkor érteném a dobozolósdit.... Mi lenne ha intel fpgna egy "P4"est és berakná egy dobozba mint mittom én "Core i7 UltraLow Power Edition" Mostság veszek új karit és 9800asra gondoltam de lehet jobban járnék egy használt 8800assal mert a neve miatt is olcsóbban kell adni ugye de nagy külömbség nem lesz még a GTX240 250is kussolhat mellette hiszen egypetéjû ikrek! Válság ide oda erre nincs mentség részemrõl!!!
Másik: gondolod majd kiadnak fél év után egy olyan kártyát, mai lassabb? Gondolkozz már! Ráadásul az NV csak avval törõdik, hogy övé legyen a leggyorsabb cím. Az már nem érdekli, ohgy teljesen elavult vetélytársához képest, ráadásul egy árszegmensben sincs normális kártyája.
A GTX 260-at pedig a HD 4870 lealázza alacsonyabb áron. Ennyit a mindent megver szövegrõl (ráadásul a HD 4850 sem lassabb tõle annyival, mint amennyivel olcsóbb).
Nekem volt felvaltva nvidiam meg ATI-m is, mikor melyik volt eppen a legjobb ar/teljesitmeny aranyos a 30-40Ks szegmensben
geforce 2mx (jo volt, csak a tv kimenettel kuzdottem sokat)
geforce 4 TI 4200 (uberbrutal allat)
radeon 9600 (nem volt ertelme lecserelni a 4200-at erre)
radeon9800se @ mod (franko volt, omega driverekkel)
geforce 7600GT (az elso passziv kartyam, nagyon szerettem)
ati4850 (teljesen zsir, minden megy olyan felbontasban es detaillel ahogy akarom, de adriverekkel kuzdeni kellett)
Teljesitmenyben hol a geforce, hol az Ati hoz ki jobbat egy adott szegmensben, kepminoseggel sose volt semmi bajom egyiknel, az Ati driverekkel viszont neha kellett varazsolni, hogy egy jatek rendesen nezzen ki (atlatszottak a texturak neha meg ilyenek egyes jatekokban, geforceval sose volt ilyen bajom).
A haboruzas ertelmetlen, viszont a cikkben szereplo Nvidid huzas eleg gusztustalan. Ha eppen jobbak most a kartyaik, ha nem.
Nem fordult meg semmi,mindig adnak ki jobbat ide oda adogatva a lasztit😄
A szarráverésre reagáltam,mert attól azért távol áll az ati X2-ese. X2-n kívül pedig ott vannak majdnem feleannyiért a gtx core 216-osok amik az x2 szintjét nem hozzák de az összes többi radeont verik.