Új néven jelenik meg a GeForce 9800
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak egyet felejtesz el😊) mikor is jott a 295?? 1-2 hete? ja hogy az ATI agusztus ota van piacon..... 1 honap mulva jon az ATI valasza, eszre kene venni hogy most megfordult a dolog ati van elonyben..
nvidiáéknál elgurult a gyogyszer 😄DD
Nekem jórészt ATI kártyáim voltak, de néha-néha kipróbáltam egy-egy nVidiát is. Igazi csalódás volt számomra minden esetben. Nem fikázni akarom, de tény, hogy az egyik haverom vásárolt magának 50k-ért egy nVídiás VGA-t, én 33k-ért ATI-t. Amíg én elégedett vagyok vele, õ mindig emlegeti a régi ATI kártyájának megjelenítését, képkidolgozását, és hallom tõle ugyanazon játékoknál full beállítással megy nála is meg nálam is. Akkor mi is éri meg jobban? Biztos 50k-ért az nVidia... hehehe...
Egyre szinpatipusabb az ati-amd paros eddig mindig inteles voltam tobbnyire nvidiaval.Olcsobb is es jatekra ugy is vga kell minden masra meg 2000-3000 mhz boven eleg.
Sztem már idén kijön a Win7. Persze ez csak tipp.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Ma még lesz itt bõven vita majd jönnek a dobálások,hogy atinál mennyiveljobb mert van dx10.1,zsííforsznál mennyiveljhobb mer van fiziksz...Egyik sem ér szinte semmit,fizikszet 1-2 játákban dx10.1-et szhintén 1-2 játékban ha használták eddig,a közeljövõben is így lesz,2010-re itt az új win a dx11-el....Szarnak bele magasról a dx10.1-be nvidia nemcsoda nem is foglalkozik vele.
Idén még lehet kiadnak 1-2 új karit,ideoda pakolgatják az árakat,láthatunk 1-2 Dx10.1-es játékot aminél lehet mellet verni mennyivel szebb mint dx10 (nem😄D),láthatunk pár fiziksz játákot aminél szintén lehet mellett verni micsoda effektusok (ezsem😄DD),aztán 2010-ben elkezdõdik a dx11 õrület,és jön a két gyártó a új kártyákkal..😊
Idén még lehet kiadnak 1-2 új karit,ideoda pakolgatják az árakat,láthatunk 1-2 Dx10.1-es játékot aminél lehet mellet verni mennyivel szebb mint dx10 (nem😄D),láthatunk pár fiziksz játákot aminél szintén lehet mellett verni micsoda effektusok (ezsem😄DD),aztán 2010-ben elkezdõdik a dx11 õrület,és jön a két gyártó a új kártyákkal..😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
A 4870 OC-mtõl nemrég szabadultam meg vevõ aligf volt rá 3 hónap alatt 30ezret esett az ára. Amikor kijött verte a gtx 260-akat,aztán a core 216-osok már büntették jócskán az 1gb 4870-eket,ez a kártya pedig rendesen nem mérhetõ a 4870-ekkel,a széria gtx 280-akat is szedi..😊
A 4870 X2 nyers erejérõl pedig a GTX 295 gondoskodik (1-2 teszt eghál,az összes többiben jócskán kap a 4870 x2)...
Szerettem a radeont nagyon szép képet adott gyors volt,de az hogy az nvidiát a radeonok szarráverik....Meg hogy az x2 szarrá veri...Nos...NEM...Eddig sem vert szarrá,csak vert...Mostmár nem ver.😊
A 4870 X2 nyers erejérõl pedig a GTX 295 gondoskodik (1-2 teszt eghál,az összes többiben jócskán kap a 4870 x2)...
Szerettem a radeont nagyon szép képet adott gyors volt,de az hogy az nvidiát a radeonok szarráverik....Meg hogy az x2 szarrá veri...Nos...NEM...Eddig sem vert szarrá,csak vert...Mostmár nem ver.😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Bocsi,nem "Invidia",de nVidia!
Én már csak az ATI-ban bízok,ott van legalább dögivel nyers erö,az Invidia csak egy jól optimalizált valami.És ne fikázzatok,hogy biztos nem is volt Invidiám,mert az utolsó három tölük volt!De tanultam az esetböl,egy kétmagos Ati szarrá veri,és ne mondjátok hogy nem,mert most ez van.Az SLI meg '"++!%/-ott sokat fogyaszt,nem beszélve hogy "füt" mint egy szénkazán!
← ElőzőOldal 2 / 2