A Disney után a Time Warner is csalódást keltett
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na winnie, most ismét lehurroghatsz: mindig csak a pénz-pénz-pénz...<#wave>#wave><#crazya>#crazya>
Pont, ha egy cég nullszaldós, akkor már megéri üzemeltetni. Ha nyreseéges is, az már nagyon jó.
Ha valakit viszont azért rúgnak ki, mert néhány köcsög amcsi részvényesnek nem elég szép summa a 800 milliós nyereség (ami ugye nem azonos a bevétellel), akkor a világban nagy bajok vannak. Itt a válság meg minden szir-szar, eke meg képesek lennének kirakni valakit az utcára csak azért, hogy még több maradjon a zsebükben? Ehhh...
Ha valakit viszont azért rúgnak ki, mert néhány köcsög amcsi részvényesnek nem elég szép summa a 800 milliós nyereség (ami ugye nem azonos a bevétellel), akkor a világban nagy bajok vannak. Itt a válság meg minden szir-szar, eke meg képesek lennének kirakni valakit az utcára csak azért, hogy még több maradjon a zsebükben? Ehhh...
a cégek nyereségesek, így maradhatnak fent, ez nem jelent semmit. a részvényeseknek viszont produkálni kell.
ami nem nyereséges, az nem húzza sokáig. a betervezett bevétel alulteljesítése azonban kompenzációkat is vonhat maga után, így leépítést, valamint aki miatt (felsõ vezetõk) nem valósult meg az elõírt cél, azoknak az állása is veszélybe kerülhet.
ami nem nyereséges, az nem húzza sokáig. a betervezett bevétel alulteljesítése azonban kompenzációkat is vonhat maga után, így leépítést, valamint aki miatt (felsõ vezetõk) nem valósult meg az elõírt cél, azoknak az állása is veszélybe kerülhet.
Ha vkinek az allasa azert szunik meg, mert a ceg nem szarnyallta tul az elozo evet; vagyis 1 full nyereseges cegrol van szo, csak nem dontott rekordot megint, akkor vmi nagyon nincs jol.
Csak 1 maradhat. Csak 1 ceg, mint az 1984ben. A kapitalizmus vege. 😉
Csak 1 maradhat. Csak 1 ceg, mint az 1984ben. A kapitalizmus vege. 😉
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Majd megcsinálják a Kingdom Hearts 4-es a Square-Enixel és megint dõlni fog a lé...😊
kivéve azokat, akiknek az állása múlik ezen.
nekem személy szerint nem jelent csalódást az, hogy egy százassal kevesebb hasznuk lett, mint amit az elemzõk jósoltak.
sõt szerintem k*rvára nem hat meg senkit.
sõt szerintem k*rvára nem hat meg senkit.