66
-
Epikurosz #26 "Építeni, ilyen embereknek? Minek? Áhh..."
Akkor legyen a világ az idiótáké. -
qwas #25 És ugyanezt a kutyájukat az utcán szaratókra is alkalmazni kellene. Tuti felvirágozna az ország. -
Inquisitor #24 Civilizált országok (értsd rajtunk kívűl stinte összes európai ország, avayg EU tagok + Svájc) alkalmazzák ezt, ne félj Prágában úgy ráverik a dzsuvázó túristákra a 80.000-es bírságot, hogy leég a hajuk. :) -
Viszpi #23 Be kellene vezetni kb 20-100k-s helyszínen kiszabható bírságot közterület rongálásra, aztán egész szépen leszoknának róla az emberek. Ez ugyanígy mehetne pl szemetelésre is: 3-5k-s helyszíni birság. Viszonylag hamar tisztaság lenne Bp-n is, nem pedig szemét hegyek. Na meg addigis egész szép kis pénzbevétel lenne az országnak... :) -
#22 Én rendkívül mérges voltam, amikor nálunk (kisváros, sötétszabolcs, világvége) megjelentek az útkereszteződésben a szépen kivitelezett, oszlopokra szerelt egységes utcanévtáblák. Az idegennek a kocsiból megkönnyíti a tájékozódást, és azért átmenő forgalom van ám nálunk rendesen. Nem tartottak két hétig sem. Vagány, erős emberek lecsavargatták, széttördelték, kikaratézták az oszlopot is. Nálunk a hülyegyereknek még mindig poén, hogy egy kővel leveri az utcai kandelábert, meg szétrugdalja a parkban a virágágyást. Építeni, ilyen embereknek? Minek? Áhh... -
szily3 #21 JoinR: Attól döglik agyon, hogy szétveri ami még ép? A fémet még értem, itt is huzzák rendesen a romák, de nem csak a csorokkal van a baj, gazdag ficsur ugyanúgy szétveri a kukát vagy hirdetőtáblát, mint bicskás tolvaj szemét cigánygyerek... -
#20 a hazaira szenzor mellé lángfújó kell:D -
JoinR #19 Szerintem poénnnak szánta...
Amúgy meg igazad van, viszont ennek szerepe van a magyar életkörülményeknek is, mivel másképp éhendöglik az ember. -
szily3 #18 Ha nem a CIGÁNYOK viszik el, hát szétverik a huligánok Ilyen az ország.
"Sajnálom hölgyem ez még K-Európa!" -
Alvarez999 #17 Inkább az a rasszista, aki ilyeneket szól be.
Aztán meg a színesfém-bizniszben azok a felvásárlók is vastagon sárosak, akik átveszik a nyilvánvalóan lopott cuccokat, ők pedig jellemzően nem romák. -
nickwearby #16 környezetkímélőbb lenne ha emberi munkaerőt alkalmaznának erre.....
Na majd ha elfogynak a nyereségesen kitermelhető alapanyagok....
És pont ilyesmire. áh.. -
Archenemy #15 A felirat rasszista, mert nem romául van.
-
Epikurosz #14 Magyar közúti tábla hátulja, címkével:
"Ez nem alumínium!" (Fóti Cora előtti körforgalom)
[IMG][/IMG] -
Epikurosz #13 "rézért max 500ft kg-onként."
Vannak, akik ölnek is ennyi pénzért. -
#12 Én viszont büszke vagyok rá ,hogy Magyarnak születtem
nem ez a magyar mentalitás.Ez valami köcsög szemét mentalitás.....
Ez meg, egy szemét szedö robot!Másról nem szól a cikk,itt ugyse lesz ugye...
Egyébként már nem biznisz anyira a szinesfém.....
2ével ezelötti szinesfémárakat elnézve 1/4-re esett vissza az értéke!!!!
vasért nem adnak semmit
rézért max 500ft kg-onként..tehat fuck you!! -
#11 Csak remelni tudjuk hogy nem kerul terroristak kezebe... -
bigjoe #10 Magyar mentalitás.. Annó a nagyapám mesélte, hogy a második világháborúban hadifogságban minden nép össze tartott kivéve a magyarok ők inkább egymást árulták be és véletlenül sem segítettek egymásnak..
Ami az országba és a politikába megy az szintén nagyon durva..
Szóval nem vagyok büszke rá,hogy magyar vagyok.. -
roliika #9 De ez a szép.hogy a miénk, mert a mi pénzünkből vették, hiszen a BKV veszteséges, állami támogatást kap...állam bácsi bukszája meg mi vagyunk. -
Daza500 #8 Na ja, az biztos hogy nálunk ilyen nem lesz.
Az új metrókocsikat se fogjuk sokáig makulátlanul látni.
Ez a mi országunk: TEDD TÖNKRE, AMI NEM A TIED. -
Alvarez999 #7 "nekünk kéne egy olyan fajta is ami az országházban lévő "szemetet" takarítja ki..."
Ilyen eszközök már régóta léteznek TNT, ANFO, HCN és hasonló kódnevek alatt. Egyik fajtájuk a közérthetőbb patkányméreg néven széles körben beszerezhető. -
#6 Nekem elég lenne egy olyan is, ami az itthoni agyakban lévő szemetet takarítja ki...
-
#5 Ez az egyik dolog, a másik meg az hogy 25000 db ilyen robot vagy 5 évig pucolná az országot non-stop. + nekünk kéne egy olyan fajta is ami az országházban lévő "szemetet" takarítja ki... -
#4 elég szomorú hogy tényleg ja. -
qwas #3 Egyre jar az agyunk sracok. Nekem is az jutott eszembe, hogy a furgon amelyik uzembe allitotta meg be sem fordulna a sarkon es a szinesfem ujrahasznositok mar elvinnek tovabbi kezelesre. Kalapacs, langvago. Fel ora mulva az ara meg mar a jatekgepben lenne. -
Dany007 #2 érdekes, de nekem is ez jutott eszembe, amint végigolvastam a címet.
Ezek szerint mindenki tisztában van a magyar mentalitással xD -
Grusi #1 Nálunk vajon hány perc alatt lopnák el a fémgyűjtők? :)