6
 • DjDano
  #6
  Én nem tudom mi van a Youtube-al de mostanában egyre többször akadok törölt videóba... Talán ki kéne valamit találni, hogy a törölt videók teljesen eltűnjenek és ne csak a rákkattintáskor írja ki hogy már törölve lett
 • Gerygrey
  #5
  Szerintem végigellenőrzi a videót, és csak akkor törli, ha csak a kifogásolt zenemű szerepel benne. Legalábbis nekem volt két videóm ugyanazzal a Nightwish számmal, az egyiken csak zene volt képekkel, azt törölték, a másikat amin felvett hang is volt és csak időnként erősödött a zene, azt békén hagyták.
 • passatgt
  #4
  youtube letörli 1 usertől, 12 más feltölti

  végtelen körforgás
 • B0nFire
  #3
  Kapják be a jogvédők. Én is csináltam néhány videotutorialt, amiben szöveges instrukciók vannak. Éppen ezért tettem alá egy kis fincsi zenei aláfestést, hogy azért mégse legyen egy 4-5 perces video kuka. Most azért fogják eltávolíttatni, mert XY zenéje szól alatta?! Nemhogy örülnének az ingyenreklámnak. A YouTube videók nagy részén úgysem olyan a hang minősége, hogy azt bárki kalózkópiákhoz felhasználhassa. Monó, meg lebutított hang, és egyébként is, sokszor megvagdosom rendesen a zenét, hogy a video hosszához pászoljon. Tehát még az eredeti adatfolyamról sincs szó. Igaz, hogy eddig még nem szóltak, de szerintem ami késik, nem múlik. Az egyik ok az lehet, hogy nem populáris zene van alatta, ami a rádióból folyik, így az átlag hallgató nehezen tudja beazonosítani, hogy kinek a művéről van szó.
 • balee66
  #2
  Terroristák...
 • hottold
  #1
  TOR