12
-
#12 " Én csak azt nem értem mire dugják a moncsit, egeret, meg a billt"
Veszel egy számítógépet, telepakolod videókártyákkal - ezekre csatlakoztatod a monitorokat; az USB portokra meg a billentyűzeteket meg az egereket.
A remote desktoptól annyival jobb, hogy csak egy gép kell.
Bővebben a cég honlapján -
chuky123 #11 Remote desktop? ahhoz is kell 1 gép ahonnan remotolod vagy nem? Én csak azt nem értem mire dugják a moncsit, egeret, meg a billt. -
Turdus #10 "A Userful Multiplier nevű Linux alapú környezetnek köszönhetően egyetlen asztali számítógéppel akár tíz képernyő is vezérelhető."
Mivan-e he? Ez Linuxon alapszolgáltatás... mint ahogy az összes X11 felülettel rendelkező rendszeren a remote desktop... -
Rexhawk #9 http://itcafe.hu/hir/ibm_szekesfehervar_felvetel.html
nem csak veszprémen vannak üzemei az IBM-nek
"Ki nyerte az utóbbi 5-6 év közbeszerzéseit ASZTALI gépek piacán? "
erről linket tudsz adni?mert az IBM már rég eladta a lenovonak az asztali szegmensét.
Siemens meg a Fujitsunak adta el (igaz ö nem olyan régen).
szóval hagyd már a hülysegéid, nem feltétlenül mindenhol összeesküvés elméleteket gyártani.
"ki szállíthatta az egymilliós, kakaóbiztos óvodai számítógépeket, Linux rendszerrel?"
magyarországon???hivatalos helyen?linux? ASDDSASADSADASDSADSADSASDDS -
szombi #8 Ja, és milyen gyárról beszélsz? A veszprémi IBM-ről? Amit be is zártak? -
szombi #7 félreértitek.
Ki nyerte az utóbbi 5-6 év közbeszerzéseit ASZTALI gépek piacán? Milyen gépek kerültek az iskolákba?
Elárulom: Siemens és IBM, és elég drágán, legalább 2-3x a piaci árnak.
Mondok mást: ki szállíthatta az egymilliós, kakaóbiztos óvodai számítógépeket, Linux rendszerrel? Naná hogy az IBM... -
Rexhawk #6 nem szombi szerint az IBM "lefizette" gyurcsányékat, hogy építhessen az IBM magyarországon gyárat, használja az ingyenes szofetvereiket (amit egyébként én még egy iskolában se láttam, de szombi biztos hogy ért hozzzá), és IBM szervereket amik valójában HP szerverek :D -
#5 hát ha azt nézem hogy én most egy eclipse-re (full nyílt forráskód) alapuló moddolt ibm fejlesztőkörnyezettel, és jbossra(full nyílt) alapuló moddolt ibm alkalmazásszerverre fejlesztek, kicsit különbözőnek tűnik az m$-től :D -
MiZY #4 IBMet nem feltetlen emlitenem egy lapon a Microsofttal, foleg nem nyilt forras temaban. -
szombi #3 Ja, és a Siemens-t se hagynám ki... -
szombi #2 Csak mi nem, mert az IBM meg a Microsoft lefizette Qrcsányékat... -
kisb92 #1 Egyre többen mennek a jó irányokba, örvendetes!