The Path
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De nem olyan fontos minden tárgyat elsõre összeszedni. Max lemaradsz pár megjegyzésrõl a tárgyakkal kapcsolatban és kimarad néhány szoba a nagymama házában. De mindezt bepótolhatod késõbb, mert újrakezdheted az egészet, ha már végigvitted mindegyik lánnyal. Ekkor megmaradnak a felvett tárgyaid, plusz a térképet is használhatod
A farkast is elkerülheted-figyelj a zenére.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én már befejeztem egyszer a játékot. Elõtte nem is akartam elolvasni semmi értekezést a játékkal (vagy inkább alkotással) kapcsolatban. Ahogy most elnézem, elég sok elképzelés született arra nézve, mi is történt valójában. És szerintem ez volt a készítõk célja. Mert szándékosan olyanra alakították a történetet, hogy sok kérdést nyitva hagytak. A képi utalások is pont ezért homályosak. És ez jó. Mindenki kialakíthatja a saját történetét, csak a képzelõerejét kell használnia. Úgyhogy én nem csalódtam. Egyedül a sok bolyongás miatt néha, mikor a tárgyakat keresgéltem. De arra meg ott van az a módszer, hogy hazaviszi az ember a lánykát és újra õt választva felszed néhány virágot.
Nekem több változatom is van a történet alakulásáról. A legszolidabb az, hogy semmi különös nem történt. Egyszerûen a lányok belefeledkeztek valamibe. Robin a játékba a vérfarkassal (aki ember, esetleg kutya), Rose a csónakázásba, Ginger sokáig kergetõzött a másik lánnyal, Ruby pasizott, Carmen dettó, Scarlet meg elmerült a zenemûvészetben. Majd ezek után mire feleszméltek, már elszállt az idõ. Szégyellik magukat, hogy nem a nagyihoz mentek elõször, már rég ott kellene lenniük. (A hivatalos oldalon leírtak szerint gyakran jártak a nagyijukhoz, már évek óta.) Ennyi. Aztán mindenki hazaér, lehet újra menni a házikóhoz.
Persze az ellenkezõje is nagyon valószínûsíthetõ-hogy mind meghalnak. Vagy megölik õket-bár ez nekem nem „szimpatikus” magyarázat. De arra is több variáció lehet, hogyan halnak meg. Robinnál el tudom képzelni, hogy egy kóbor kutyával találkozott, akivel elkezdett játszani-csak késõbb valamiért rosszra fordultak a dolgok. Kóbor, elvadult kutyánál ez elõfordulhat. De akár az is lehet, hogy beesett a nyitott sírgödörbe. Rose egyszerûen belefulladt a tóba (a nagyi házában is víz alá kerülünk). Ginger pedig játék közben-látszik, hogy nem törõdik a veszéllyel-valami szögesdrótos helyre beesett. Ott a régi, bedeszkázott bunker. Ideális hely felfedezésre és balesetre. Ruby meg elment kocsikázni a hapsijával és balesetet szenvedett. Erre megint csak a nagymama házában látottakból következtetek. Egyszer ott a füstölgõ autó, plusz motorzúgás, majd a végén Ruby szilánkokra tört képe. Ezzel kapcsolatban még az is eszembe jutott, hogy Ruby talán a múltjával szembesül. Akár a balest miatt is a lábán lehet az a tartószerkezet. Carmennél nem tudok másra következtetni, csak hogy megölték. Vagy egyszerûen lelépett a favágóval. :-) Scarletnél is valami hasonlót gondolok. Csak ott nõvel lépett le. Van olyan megjegyzése, hogy a férfiak undorítóak.
Ezek még mindig nagyon földhöz ragadt elképzelések. Ott van még az a változat is, hogy ezek csak metaforák. Akkor aztán elrugaszkodhat a fantáziánk. Ezekbõl nekem a legkorrektebbnek az tûnik, hogy mindegyik lánynak saját hibájával, kell szembenéznie. Vagy még az is elképzelhetõ, hogy egy fordulópont, törés keletkezik az életükben, ami nagyon megrázza õket. Pl. Scarlet végre összejön egy pasival (favágó), szüzességét is elveszti, de nem úgy, ahogy azt elképzelte. (Errõl a hölgyek talán többet tudnának mondani). Vagy hogy mondjuk Robin elkeveredik és éjszaka kóborol az erdõben (teliholdas képek a nagyinál)
A többiek találgatását nem akarom idézni,. Szerintem mindegyik elképzelhetõ-akár a fehér ruhás lány-jézus párhuzam is. Mint már fentebb írtam, pont ez a jó, hogy mindent homályosan hagytak a készítõk. Így látszik, milyen jó a fantáziánk ;-)
Mellesleg érdemes kétszer elmenni a nagymutter házába. Egyszer akkor, mikor megvan az összes tárgy, ami a szobák kinyitásához kell, másodszor meg ugye kötelezõ :-) Mert pl. Scarletnél a vízben álló facsonk még teljes fa, mielõtt találkoznánk a farkassal.
Aztán ott vannak az urnák (vagy legalább is arra hasonlítanak). Már nem is emlékszem, melyik tárgy felvételekor jelennek meg. De ha minden igaz 6 van belõle…
Ami még feltûnt, hogy a nagyi ágya feletti képen mindig csak az aktuális leányzó képe van fent. Ez beleillik abba a verzióba, hogy végeredményben egy lány van, különbözõ életkorban, különbözõ felfogással és világnézettel. Ez se rossz
A fehér ruhás lányt viszont nem tudom hova tenni. A favágó lányának tûnik.
Amit még olvastam máshol: hogy a rangok és a 144 virág csak azért van benne, hogy húzza a játékos agyát :-) Én mondjuk azt vettem észre az összes virág felvétele után, hogy az erdei lányka pontos helye megjelenik a képernyõ szélén (nem csak az a fehér paszmat).
Hát ennyi jutott eszembe. Egyszer még tuti végigviszem a lányokat az úton – csak hogy stílszerû legyek ;-)
Csak a mentést nem nagyon értem.
Tehát egyik lánnyal találkoztam a farkassal, majd nagymama háza és vége, lehet választani a többi lány közül.
Na de én pont mentettem az elõtt mikor a farkassal találkoztam, és vissza akartam tölteni merthogy nem találtam meg az összes tárgyat.
De hibába töltöttem vissza a legelsõ csajt már nem lehetett választani.
Így meg viszont nagyon nehéz teljesen megcsinálni, hogyha bármikor elkaphat a farkas, és nem lehet akkor visszamenteni.
Szóval ez tényleg így van, vagy csak valamit én basztam el, vagy értettem félre?
Ha megpróbálom elinditani (bármilyen módon) a simát vagy a patchelt verziót, ugyanaz a probléma: fekete képernyõ, a menü hangja hallatszik és a feketeség közepén egy hibaüzenet alakja, de annyira halvany, hogy olvashatatlan.
Javaslat?....jah és tört verzió
Changes in version 1.1
-fixed depency error in library that caused game to crash on startup
-all HLSL shaders are compiled and saved in the game
-reduced required video RAM by reloading Render Texture targets between acts
-fixed Raven visibility error
-Piano object is now available in the Forest if the Theater is not active
-New Game now resets Locators
-Load Game resets resolution saved with game
-default resolution is one size smaller than desktop resolution
-game prefers video refresh rates of 60Hz
-additional options for setting resolution
-crash with gray box on startup fixed
-positions of objects with contexts are now consistent
-additional quality option for shadows, post-processing and textures
-run speed is now consistent
-graffiti now shows up on Mac too
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
magyarositás után a beállításoknál a legalsó az, de ott már nem lehet léptetni!!!
0x0 széles van odaírva és ennyi!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Én magam nem találkoztam problémával (tört verzió). Már nekem megvan eredetiben (lehet, hogy a hz változtatás az eredetiben most lett betéve mert ez egyel újab verzió, de a felbontást tuti állítható a törtben is).
hát képernyõfelbontás az nem nyalánkság, az vagy van valahol mint opció vagy nincs.
ablakban elég gáz, így 640x480-ba semmit nem látok...
már csak a felbontást nem tudom visszaállítani.
meg azt az 1-et nem tudom, hogy a karakterek hogy lesznek szebbek? ha shader-essek, vagy ha nem.
mert alatta a textura is változik vele együtt...
(Talán a fájlt nem az xy.exe fájlban kell betölteni, hanem parancssorral kell indítani.)
A játék lényege, hogy NE menj egybõl a házhoz.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
nem arra megy a karkater amerre én akarom, és fingom sincs mit kéne csinálni, mert ha simán elõre meek a házhoz, akkor az nem elég a gépnek..<#szomoru1>#szomoru1>
Többet én sem tudok.
Majd késõbb újból elõveszem, de így emiatt most nagyon elment a kedvem ettõl.Pedig szeretem a különleges cuccokatt.De sokszor a rossz kezdet megnyomat velem egy unistallt. 😞
Qwerty4
Ez inkább mûvészeti cucc, mint játék. A lényeg, NE maradj az úton, bóklássz az erdõben.
Két példányban is elindult, nem tudom miért és eléggé rosszul ment, mikor kiléptem, akkor vettem észre, hogy még plusz egy példányban fut.
Amúgy az egész játék átláthatatlannak tûnik.Nem tudom pontosan mit akar ez a cucc, de kitanulmányozni sincs kedvem. 😞
Qwerty4
Bizony😊 Fel is rakom, köszi a linket!
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Visszaolvastam, és láttam is választ.. de sajnos nem értem, szóval valaki akár privátban is elmondaná szájbarágósan lépésrõl lépésre hogy, hogy kell megoldanom, hogy látszódjanak a lányok?
Elõre is köszönöm
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Widescreen
1024x768

Véleményeket várom, ha jó akkor szerintem belehetne tenni 😊
De én valami olyat képzelnék el amin több az olyan kis csicsa meg effekt ami játék közben is fel-felugrál a képernyön 😊 Úgy már én is használnám.