Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balvin
ódejó hogy tegnap este nem néztem be ide 😊
mostmár esélyem sincs betakulcsra, és még azt sem tudom hogy fut-e a gépemen. Szerintetek?<#buck>

Running
Jaj emlékszem bf2-ben az elején. Vazz hogy vett észre, ott lapultam a susnyásban. Késõbb ja, hogy low grafikán a nagy pucér földön hevertem, állat.<#hehe>

Smithwarden
"Is it able to shoot down someone with the tracing dart? 😄"

Jol van mar milyen kerdesek zs0lt1hun. <#bohoc><#vigyor>
Amugy az egyik regebbi beta videoban valoszinu, hogy ezzel a "jelzofegyverrel" szorakoztak 3:10-nel.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

<#mf2>
persze, hiszen high-on játszva van benne az igazi kihívás <#nevetes1>

-tRs-Landor

koschwarz
mit csináljak, szeretem a fotorealisztikus játékokat <#mf1>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

<#guluszem1>
Élvezkedõs, újgazdag, rebellis antiköcsög.

<#mf1>

TDC Geronimo
<#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
huh? 😄

Running
Igen, egész biztosan. Nálam pl már 1440x900-ban is mákos a kép, szal valszeg 1680x1050-ben leszek kénytelen játszani.

Zs0lt1
A Landor az tuti full felbontás, mindent high-on fogja tolni 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

koschwarz
naaa, ne túlozzunk, én azért felnyomom majd 1024x768-ig 😊

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Yan
nem teljesen mindegy a gépigény??
ugyis mindenki lebutítva 800*600-ba fogja tolni :/

&#165; xfire: kistekila

hû de türelmes vagy. 😄

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Beers
próba 😊

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Amugy nem biztos mert a hivatalos gépigény szerint nem fut a gépemen e-szerint meg igen,akkor most mi van.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

<#taps>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

<#eljen>

-tRs-Landor

Smithwarden
Akkor annyit pontositok, hogy ez egy olyan oldal ahova ha regel az ember akkor van ESELYE hogy nyerjen BETA kulcsot.
Illetve azt irjak meg (amit ki tudok hamozni az eleg gyenge nemet tudasommal), hogy elvileg ez csak januar 22.-tol 24.-ig el es csak 23 ora es reggel 6 kozott - a kis pisisek miatt, hogy kiskoruak ne tudjanak konnyen reg-elni egy "felnott" veres jatekra.
Tehat talan meg most 25.-e reggel 06-ig el a dolog.

Smithwarden
Igy van.
Nem irtam semmi megtevesztot, csak hogy ez egy beta reg. <#vigyor0>
Amugy el tudom kepzelni hogy irjak hogy a "szerencsesek" nyernek, de kuldenek majdnem mindenkinek, ha mar a fejlesztok azt irtak hogy "tonnanyi kulcs lesz".

Vielen Dank für deine Bewerbung um einen PC-Beta-Key. Die glücklichen Gewinner erhalten, rechtzeitig vor dem Beta-Start am 28.01., ihren Key via Email von EA.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
glücklichen Gewinner = szerencsés nyertes ;>>>

-tRs-Landor

Smithwarden
Hopp mit talaltam...
BETA reg <#vigyor0>

TDC Geronimo
Nem, csak tudom, hogy ezek mennyit érnek. Semmit, mivel õk se tudnak többet annál, mint a hivatalosan kiadott gépigény. Mindenki okosabb lesz 4 nap múlva.

LeWyTy
A megjelenés pillanatában közzéteszik a letöltést amit csak a beta key-esek tölthetnek le ha megadják a key-t.
Eltom képzelni hogyha pármillióan rászabadulnak a szerverekre milesz 😄

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Itt csak az lehet jó amit te beteszel?De nem érdekes én úgyis senki vagyok.Felejtsétek-el amit az elõbb belinkeltem.

TDC Geronimo
Ezek kb lószart se érnek, mert az alapján nézi, amit megadtak gépigénynek 😊 Akkor derül ki csak a dolog, ha az ember a saját gépén futtatja, mivel ahány gép, annyi féle teljesítmény.

Ha valaki nem biztos abban hogy a gépén el fog-e futni a játék ittleellenõriheti.Esetleg a bannerba is ki lehetne tenni.<#integet2>

TDC Geronimo
Hát nem tudom azt a mondatot nem lehet máshogy értelmezni szerintem. Mivel konkrétan a sima és LE változat megjelenésére utal. Amúgy meg olvasd végig és megtudod, hogy honnan lehet majd szedni.

bocs, h nem töltöm az egész életemet a gép elött béta információk után kutatva... télleg boCCCCCCCS <#wow3>
Smithwarden
<#lama>

megkapjuk a kulcsot és utána mi lesz, honnan tudjuk leszedni a gamet?
Jóh, hallod szerinted hányszor húzták át így az embereket? Mivel leírták a dolgot simán beszopathatnak bárkit....
Fehercsoki
Nem,csak eléggé fellendült a topik sok az új hozzászólás.De ezzel a lendülettel könnyedén beírhattál volna egy igent/nemet.

TDC Geronimo
Sokkal jobb

Hja...te még ott tartasz b+...mi már eredetibe toljuk 1 hete....<#hehe><#hehe><#nezze>

[IRAM] leader

Zs0lt1
visszaolvasni neked is fáj mi?

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Fehercsoki
A beta open lesz?Adnak ki kulcsokat ingyen is vagy csak az elõrendelõk kapnak?

[UNQL]Echo
Komolyan nem ertem mi ez a para a gepigeny miatt.Amennyiben igaz a rendszerkovetelmeny akkor egyatalan nem szukseges eromu hozza... Igaz jobb gep kell mint az MW2-hoz de a grafikai minoseg, fizika stb miatt siman indokolt.

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

LeWyTy
Hogyha a BC2-ennél sokkal jobb akkor azt kell mondjam hogy asztaqva<#csodalk>
Csak kár hogy kell hozzá gép rendesen<#sir>
<#sir>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

TDC Geronimo
Gondolkozz logikusan. Szerinted?

zzeN
A teljes megjelenésének idejétõl.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

"A béta kulcs ára a PC normál vagy a PC gyûjtõi változat árába, a megjelenéstõl számított három héten belül beszámíttatható. Béta várható indulása, béta kulcs küldésének várható legkorábbi idõpontja: január 28"
a béta kulcs megjelenésétõl/elérhetõségétõl számított három héten belül vagy a játék megjelenésének idejétõl számított három héten belül??
LeWyTy
Gondolom majd lesz az ingyenes multi demo ha már kiadták a játékot.

Khabbas
Na, 3 nap mulva én is ölöm Geronimo-t bétába... <#idiota>

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

berlinboy6329
Áááámmm,Azok kapnak csak bétakulcsot,akik elõrendelték a játékot,v lesz nyiltabb béta is,ahol akárki kaphat,ha ezt meg ezt csinál?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Beers
Runningot keresd!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

zzeN
Láttam a bf.clanwar.hu-n h lehet TS szobát "kérni", van itt esetleg illetékes?😊

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

3TOMI3
<#eljen>

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

TDC Geronimo
Ja ez a norm gyerek csinált fasza videókat régebben. Remélem BC2nél is fog 😄

uHs Gerzson
Gordon Van Dyke Fun 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

TDC Geronimo
Most miért mondod <#zavart2>