Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
<#eljen><#eljen><#eljen>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
Hát szerintem ami 43ba van az az eddigi legjobb. Hihetetlen jól hangszerelt és nagyon jól szól.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

uHs Gerzson
Akárhogy is alakítják az alap zenét valahogy az eredeti mindent vissz 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

TDC Geronimo
Feltöltöttem akit érdekel a 43as theme song. Csengõhangnak ideális :p

FiveOmensXXXXX
Na basszátok meg most bf-ezni akarok 😄

Battlefield 1942: 2004-2008 nick: .:5-0:. XXXXX {HUN} klán: FiveOmens clan Age of Wulin: nick: Fivex guild: Relevation

LeWyTy

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Beers

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Beers
Kár a hang minõségéért, de amúgy <#eljen>!
Nekem is csengõhang 😊!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

TDC Geronimo
Telómon megvan 😄

uHs Gerzson
Az alapmû kár hogy nincs jobb minõségben 😞

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

LeWyTy
<#szeret>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

ezt valaki küldje el a dájszos fiúkáknak 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Ja persze, egyértelmû hogy ezeket tesztelik most. Hál' istennek ezeket nem tudják PS3on tesztelni. (ha tudnák tesztelni, nem lenne most PC beta sztem😄)

TDC Geronimo
PCn még nem volt. Ott azért lehetnek problémák nem is kevés. Mondták is, hogy az alap az kész, inkább a pc specifikus dolgokat tesztelik betaba. Server browser, technikai problémák, server stresszelhetõsége stb.

skorpio7
Ezzel teljesen egyetértek. Jó isten tudja hányszor hallgattam(néztem) meg az alapjáték bevezetõ intróját, ami mindíg megadta a hangulatot az aznapi több órás "ereszd el a hajamnak".

"A BC a jobbik csapat jutalma."

hát PS3 beta után, fõleg a changelog megnézése után ez azt hiszem már majdnem a teljes játék 😊 bár egyértelmûen betaként kell hozzáállni 😊

TDC Geronimo
Akárhogy is nézzük ez még mindig beta. Ennyi ember rászabadul, lesz itt probléma. Csak tisztába kell lenni a BETA fogalmával, mert egyes emberek ezt hajlamosak elfelejteni és kész produktumként tekintenek rá 😊

TDC Geronimo
Ja csak úgy mondom elõre, hogy betahoz is kell majd egy EA fiók. Úgyhogy akinek nincs az még most intézze el. Meg ugye átviheted majd a betaba használt nicked a full gamebe is.

Csaknem omlik össze. Bár a BF2 megjelenése elõtti cuccokat nem nagyon ismerem, mert konkrétan nem vártam azt a játékot, csak megvettem valamikor meg a special forces-t is hozzá (eredeti kiadású dobozosak voltak, eredeti áron vettem õket... mára eladtam együtt a 2-t 1500ért... a complete pack miatt lehetetlen lett volna többért, kicsit sajnálom hogy túltettem rajta).

Fpocok
Nekem azt igen. De azért rákérdeztem, hogy tényleg e, mert ha nem esetleg akkor nem húzom az idõt, azt megyek át gcdre.

Parasite Eve 2, best game EVER!

TDC Geronimo
Amúgy lehet nem játszunk aznap. Tuti összeomlik a cucc majd. Én ezzel számolok alapból 😊 Eleve betatesztelés ugye, meg hát az elsõ frostbite engines bf pcre. Majd meglátjuk 😊

FiveOmensXXXXX
Általánosságban írtam azt a mondatot. Egyébként a hangokkal nincs bajom szerintem korrektek a videók alapján 😉

Battlefield 1942: 2004-2008 nick: .:5-0:. XXXXX {HUN} klán: FiveOmens clan Age of Wulin: nick: Fivex guild: Relevation

Amikor elindítottam a régebbi BFeket, mindig megszólalt ez a zene, vagy valamelyik változata és ilyen BFezõs kedvem lett. Azért nem mindegy, hogy milyen zene van a játékban...

LeWyTy
Ha a zene nem is de a hang az ottvan a toppon<#gonosz1>

TDC Geronimo
Hang? Azzal itt nem lesz gond majd meglá...akarom mondani meghallod :p

FiveOmensXXXXX
Max letiltom a menü zenét és winampal alá játszom, hogy meglegyen a feeling 😄 Áh nem értem a mai világot, csak a látvány számít. Pedig a hang és egy jó zene igenis hozzátesz az élményhez, hangulathoz. Jó persze lehet jó zenéje lesz. Na de mégis az eredetit végighallgattuk pár milliószor, meg párszor átalakítva is. Jó lett volna a régi megszokott dallamokat hallgatni valamilyen formában, miközben tölt be a pálya/játék 😊

20:00 az a GMT+3ra vonatkozik... szóval igazad van, ez nálunk este 6 :|
de legalább leszedni le tudom amikor hazaérek (vagy még indulás elõtt) 😄

LeWyTy
<#taps>!!!Ohh yeah!!!<#taps>

TDC Geronimo
ez a 8 óra gmt+3 az elvileg nálunk este 6, mivel mi gmt+1be vagyunk. Ha tévedek valaki javítson ki.

uHs Gerzson
Fuck YeaH

hazaérek suliból és egybõl tolhatom is... zsír 😊

TDC Geronimo
"From the forum representative office in Russia Electronic Arts has learned a little more information about the beta launch game Battlefield Bad Company 2.

In particular, managed to learn that DICE plans to publish a link to download the beta version on January 28 (morning), and 20:00 (GMT +3) will be launched beta testing.

Client Beta Battlefield Bad Company 2 will weigh about 1.5Gb. "

Woot 😄

uHs Gerzson
Szerintem lesznek páran akik ezt megoldják a neten 😊

Snexi
de miért? :/

FiveOmensXXXXX
Na ne mááá és semmiféle formában átmixelve agyonhackelve vagy valami? semmilyen formában nem lesz benne "a bf zenéje" ?

TDC Geronimo
GvD és Troedsson interjú

TDC Geronimo
Hát a gamemode bemutató videókba csak a végén lehetett felfedezni apró részletet belõle de az OST listán se volt rajta semmiféle verzióba.

LeWyTy
Asszem itt láttam valami összevágásokat.
Bennevan csak részletekben vagy mi.
Vagy az nem az volt?

Kly
"Házilag" belerakod <#idiota>

Scientia potentia est.

zzeN
- Total kills = 45.42M
- 9.4M kills from Vehicles
- 3.43M Vehicles Destroyed
- 380K Houses Destroyed
- 1.01M Marksman Headshots
- Total number of points awarded = 10 100 094 360
- Total number of Revives = 2.52M
- Total Repair Tool kills = 15.58K
- Total Defibrillator Kills = 12.69k
- Total Knife Kills = 1.69M
- Total C4 Kills = 730.81K

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

TDC Geronimo
BC2bõl kimarad sajna úgy néz ki 😞

LeWyTy

Boron Power
😊

LeWyTy
Nem.
De ugyrémlik õk már hívtak fel olyannal hogy mind a 2 elõrendelt példányt kérem-e 😄
Mer akkor is épp b**ott az ideg és megrendeltem megint 😄

Boron Power
Az elõrendelést sem regisztrálták? Tehát nem írtak vissza ilyent:
Az alábbi elõrendelést kaptuk Tõled az 576 Online oldalról...

?

LeWyTy
Nekem se válaszoltak...tiszta idegroncs vagyok :aS_D.aS_D.as_D

MAjd holnap-holnapután kiderül.<#szomoru1>

TDC Geronimo
300k felett volt. De steamen pár napja van kint pl BC2 és már az elsõ helyen van. Azok is kapnak mind kulcsot. Ráadásul ott vannak a viszonteladók. Rengetegen lesznek betasok.

uHs Gerzson
"The BFBC2 PS3 Beta has been a huge success thanks to a the massive participation (300,000+ people)"

Fpocok
Én mindenképpen kipróbálom, most pont van is idõm, mert egyetem csak egy hónap múlva kezdõdik. Ha nem adna 576 (levelemre még nem válaszoltak) akkor majd CDGnél veszek egyet.

Parasite Eve 2, best game EVER!

PS3 bétából van valami számszerû adat?

-tRs-Landor