Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
-tRs-Raymond
country at this time. Please try back later"
PSN ID:misi2mezei
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Mert ez megint vicces lesz mire ledöcög,akár egy 56k-s modemet is rádughatnék a gépre a mostani 30 megás net helyett,de ne legyen igazam😊
XBOX Live Gamertag:Waczkor
HUNForrest-Gump
de ahogy látom ezzel nem kapunk kulcsot....
mind1 marad a 18:00 tol kezdod akcio a badcompany2.com-on😊
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Thanks for signing up as a(n) Battlefield insider. You'll now receive all of the latest and greatest news and info at this e-mail address, as you've requested.
Have fun,
Electronic Arts™"
sokra nem megyünk vele 😄D
bár inkább :/
http://www.battlefieldbadcompany2.com/beta
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Pap leszek az qrvaisten...... The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
HUNForrest-Gump
kaptam 1 emailt amiben az ea megkoszonte vagy mi...
megcsináltam 3 email cimmel remélem valamelyikre kapok.
Szerintem 50-50%<#wilting>#wilting>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
http://www.battlefieldbadcompany2.com/beta
beirtam az email cimemet az országot a platformot és be jeloltem azt a BC2 Newsletter-t vagy mit rámentem a Submit re és ez jott be!
["EMAIL_EXISTS"]
és ilyen fehér lapon van fent a sarokban kiirva!
Ezt írja a letöltésnél. Akkor ez vattafakk?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Az van kiírva az ajtajára:
Ne csöngess,ne pazarold az áramot,5 percenként kinézek...<#hehe>#hehe>
[IRAM] leader
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
de van itt 1 ilyen irás,hogy
"Sign up
For the pc multiplayer beta key"
ez mit tesz?ha belépek kapok beta keyt vagy mi?😄megnézni nemtudom mert ha megprobálok belépni oda az adataimmal nem jon be semmi....

http://descargas.newlightsystems.com/bc2/
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Köszönöm szépen elõre is.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"