Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

atenza
1680×1050-be miért nincs 60Hz-es lehetõség? Csak 59HZ-es van, pedig win7-ben is az alap 60-ra van rakva... :S

<#vigyor5><#beka3><#beka3><#idiota>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

A hasalás nekem is hiányzik ... Kár érte.

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

DummyBoy
"Amikor a csipába belenézek minden tiszta homály, ezt nem lehet valahogy kiiktatni?"

Érdemes kitörölgetni a szemed ilyenkor, nem jó ha odaszárad ... Én a kutyának is mindig megtörölgetem a szemét, ha csupa csipa, elõször is nem keni bele semmibe, másodszor ha megszárad akkor irritáló tud lenni!

<#vigyor3>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Hocsika
Tegnap este én is sikeresen kipróbáltam a bétát. Elsõ indításra gondoltam feldobom high-ra a beállításokat (1280x1024-be)(quad 9550, 4bg ram, Ati 4890), de 3 round után úgy éreztem, hogy nem lesz jó... Valahogy késett a reakció, nem úgy mozgott, ahogy én szerettem volna. Medium-ra állítva ez tökéletesen kijavítódott. Majd még finomítok a beállításokon, biztos lehet még rajt csiszolni.
Majd elkezdõdött a lag, szerverkeresõ keresésnél mindig kidobott az asztalra, stb 😊
De History-ból hálisten lehetett csatlakozni.
Sztem nem lesz ez rossz... Azt inkább nem is mondom, hogy hányszor akartam hasalni...<#gonosz3>

BF2: PT-6| Hocsi, Gyalogparaszt11 BF BC2: PT-6 Hocsika \"Minden lehetséges. Csak ami lehetetlen, az tovább tart.\"

Effects=low
Bloom=false

talán így megoldható? A csillogás wtf?

Boron Power
A hitbox az nagyon jó, pontosan kell lõni, távolra rövid sorozatokkal.

Viszont a sebzést szerintem növelni kellene, mert ha mondjuk hátba lövöm két centirõl(tehát nem megy mellé semmi), akkor is kell kb. fél tár.

Helikopteren nehezíthetnének.

Futás közbeni oldalazás nekem kicsit hiányzik.

Esetleg összegyûjthetnénk a problémákat(nem fontos, hogy minddel egyetérsen mindenki), lefordítanánk, és abból kiválasztva mindenki bombázhatná a fejlesztõt. Hátha érünk el valami hatást.

Az mi a francert van hogy korbe-korbe forog a karakterem?

aham Repi is öregszik már XDDDD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Ezek közül mit kell kilõni hogy eltûnjön a homályosodás meg a csillogás
és kevesebb legyen a brüthál effekt? <#conf><#help>

foxpal
Próbáltam játszani de játszhatatlan annyira laggol majd valamikor máskor bepróbálom..

koschwarz
"öreg szem" haha<#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

nem tudna valaki serialt küldeni mert fileplay már nem ad
Running
Emlékszem rád, láttalak a szerveren. 3 óra után azért nekem is kivolt már a szemem, öregszem.<#hehe>

1920×1080 Low.igy simán ment.20-perc után szétkapcsolt,és kidobott.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Amikor a csipába belenézek minden tiszta homály, ezt nem lehet valahogy kiiktatni? Meg a csillogást sem ártana megszûntetni hogy minnél letisztultabb legyen a kép.

<#eljen><#eljen><#eljen><#wave>

REPS0L
korrekt értékelés, tegnap amúgy játszottunk együtt, rajtad kívül még sok hordás volt fenn egy szerveren. ColdF néven voltam.
mondjuk nekem szétbaszta a szemem, mert 1024 lowba tolom, gyengusz a gépem, venni kéne valami vidiómásinát.

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

REPS0L
szerintem a késelés egy rakás szar az eddig szokásos BF késhentekhez képest, lóbálja a kezét mint valami hülyegyerek.

Running
3 óra játék után úgy jöttem le, hogy tetszik a játék.
- Hitbox jó és pontos. Nem kell túl kevés, de túl sok golyó se az ellenbe.
- Grafika csak mediumon, szép, de néhány effekt elég túlzó így a sok sivár fps után. Lehet csak szokás kérdése lenne.
- Játékélmény, hangulat és hangok tökéletes max pont.
- Rombolhatóság pont jó, nem eltúlzott, mégis vad. Sok új lehetõséget teremt.
- Jármûvek jónak tûntek, fõleg a tank, amit elõttem írtak, egyetértek.
- A játékmód elképzelés jónak tûnik, csak az emberek buták hozzá még mint a raklap, de errõl nem a játékfejlesztõk tehetnek. Sniper hegyek kezdõ pontnál, támadók de nem támadnak. Védõk meg körbeállják a pontot és nem tûnik fel senkinek h már rég betámadták.
- Hiba van jópár, összeomlások itt-ott-amott, mondjuk nekem egy szál se.

Szóval összefoglalva nálam ez menni fog BF3-ig, más választás amúgy sincs ami jobb lenne, és ne legyünk maximalisták, örüljünk, hogy egyáltalán kiadták PC-re.

olvass vissza egy oldalt,és megtalálod.

MEdievil
Na én is játszottam csak tíz percet. (Ami négy órát jelent 😛)

"
A hangulat atomfasza, a tulzott effektek viszont zavartak (blur, csillogas, hofuvas, stb) nem nagyon allitgattam egyelore, remelem be lehet jol loni."

Effekteket levéve pont jó szép marad de tiszta és nincs szét blurozva. Érdemes eljátszani a beállításokkal megtalálni az optimálisat.

Sniper nekem is nagyon tetszik, mindig van mindkét oldalon rengeteg csipás de nem éreztem azt hogy túl erõsek vagy megölik a játékmenetet.

"A tankozas realisztikusabb, erezni lehet a sulyat a vasnak ahogy atgazol mindenen. Mar nincs az, hogy ugy forogsz a toronnyal mintha papirbol lenne. Emiatt sztem inkabb tamogato szerepuk lesz, nem ugy mint regen hogy berontasz egyedul egy bazisra es halomra lovod az ellent, mert ugy tudsz porogni-forogni egy 60 tonnas disznoval, hogy eselye sincs a gyalogosnak."

Rengeteget tankoztam és tényleg támogató szerep jut nekik. Ha nem a megfelelõ távolságból gyk. tüzérségként használod akkor nagyon rövid életû, állandóan figyelni kell különben csak pocsékolás az egész pedig sokszor a játék végeredménye múlhat rajta. Ellenséges épületek közé menni nem túl jó ötlet mert két méter után több a c4 rajta mint a páncél. De valós körülmények között is ha nem muszáj a városi harc kerülendõ, valamint végre nem az van mint az átlag jármûves fps-ekben hogy átalakul carmageddoná az egész.

Késelés nagyon jól lett megcsinálva: erõs és használható de nem az van mint Mw2-ben hogy 5 méteres körzetben mindenki meghal még ha háttal is állt. Itt pontosan kell célozni és tényleg közel menni az áldozathoz. Fegyverek pontatlansága és sebzése az elején nagyon nem tetszett de késõbb sokat javultam és lehet hogy némi gyakorlás után pont tökéletes lesz(bár túlzottan realisztikus nem de azért még is csak játék, kell kompromisszum).
Ha jó a csapat akkor azért nem nehéz támadni bár nyilván védeni sokkal egyszerûbb de elhamarkodott következtetéseket még nem kellene tenni. Hangulat tökéletes bárcsak lenne még egy pálya legalább nem mintha ez rossz lenne csak kicsit kevés még így bétára is szerintem.

F

Honnan lehet még serialt szerezni?
RiCSi1234
Ja, és hogy a jó oldalát is lássuk, tegnap ahogy felléptem kb egy 30 percre, lagg volt dögivel, meg stat paddingolós klán.. eszem faszom megált tõle.. még el sem kezdõdött a BETA, de már a statot nyomták.. 😊

GTA V (*.*)

RiCSi1234
Engem még most is a szerverek updatelése közben visszadob winfosba.. 😞

GTA V (*.*)

sziasztok!

nektek is laggol a játék?:S
mert nekem nagyon laggol
Running

Hali.Játék élményre tud valaki mondani valamit?Mert ahogy olvasom a laggolás megszûnt,és feltöltötték Európai szerverekre is a játékot.

Snexi
megjavult reggelre

0Fritz0
Tegnap esti lámulás két lagtenger között. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

GhostR1der
hülyevoltam, hogy nem regisztráltam a bétára korábban 😞
most leszedtem az öbölrõl az 1.4 gigát, csak a kódot várom

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

Maxtreme
Én úgy tudom hogy valami árnyékokkal kapcsolatos mizéria.

Engem is mindig ledobott tálcára szerver frissítéskor,meg mindig ki írta hogy ellenõrizem az internet kapcsolatot,de át állítottam a kompabilitás módot xp sp3-ra és már nem csinálta ezután bepipáltam a not code, not full és a punkbustert ezután refresh és ma reggel kétszer is be engedett 😊

Szerintem nem lenne csúnya a grafikája de nálam csak medium grafon fut win7 64bit am2+3800+ ati 4850 és 3giga rammal.Lehet hogy csak szerencsém volt az elindításnál,de remélem tudtam segíteni.

Carloska
nah megvan 6 odik szint délután folytatom vagy lehet mindjárt 😄

Szega87
néha random ledob tálcára a gamet meg becsukja, mi lehet az oka?

Szerintem nem csúnya ez azért: tenger,bázis,és távolban a havas hegyek.Tájkép csata közben...

Meg kaptam új snipert. Nem jó,de legalább rossz.Gyorsabban lõ,de már 3 találat is kell vele...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

rvn
Engem folyamatosan kidob a jatek az asztalra a grafikai hiba mellet meg, ez tenyleg nagyon beta😄

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Iszonyat hangulata van.
De támadni marha nehéz.Most utoljára már 2x 2 célpontot elintéztünk de a (szerintem) utolsó szakaszon nagyon gyorsan elfogyott az utánpótlás.
Érdekes néha nagyon jól adja az assault fegyverrel is,máskor meg egy sniper áll nekem háttal és 3 rövid sorozatot is kihúzott lábon.
De azt azért vegyük figyelembe hogy valószínû minden fegyverbõl messze a leggyengébbek ezek amiket igy indulásra kapunk.Késõbb megnyílók között valószínû jóval erõsebbek is lesznek.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

rvn
Legujabb 10.1 es.

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

zotya10002
Talán Vid.Driver

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

zotya10002
Talán Fraps

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

sonic syndicate
valaki tudja, hogyan lehet kiíratni az fps-t? külsõ program nélkül persze

rvn

alph4
Lehet részletesebben konfigolni a beállításokat itt:

c:\Users\Name\Documents\BFBC2Beta\settings.ini

NE FELEJTS EL A FÁJLT ÍRÁSVÉDETTÉ TENNI! (különben a játék visszaállítja)

Width=1920
Height=1080
Fullscreen=true
RefreshRate=60
VSync=false

Quality=low
VoipEnable=true

Effects=high
Soldiers=high
Vehicles=high
Overgrowth=high
Undergrowth=high
StaticObjects=high
Terrain=high
Shadows=high
Bloom=false
HSAO=false
MSAA=0
Water=high
MainQuality=custom
Texture=high
DxVersion=auto
Aniso=0
Detail=high

Én pl Bloom-ot "HDR szerû" fénylést kivettem, túlzás egy multiba majd max singlenél lesz jó.

A HSAO beállítást tudja valaki mi lenne??

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

REPS0L
töröld le, mindenkinek jobb lesz, hidd el.

Tudom, hogy béta, de ez már akkor is nevetséges...Nem enged játszani! Akkor meg minek ez az 1,4 GB szemét a winyómon??

Boron Power
Az tényleg fura, hogy mennyi kell egy emberbe. Szépen rövid sorozatokkal osztom, gyakorlatilag nem megy mellé semmi, mégis kell fél tár, hacsak nem kapja fejbe.

Boron Power
Mégegyszer mondom, aki korábban tudott játszani, annak van server history-ja oldalt. Ha onnan mész fel, tudsz játszani.

Hamed
Na kis rizsa tolem is, most ket orat tudtam tolni viszonylag jatszhato laggal.

A hangulat atomfasza, a tulzott effektek viszont zavartak (blur, csillogas, hofuvas, stb) nem nagyon allitgattam egyelore, remelem be lehet jol loni.

Hasalas hianya nagyon gaz, mint ahogy az 1 tar/ember is. Lehet csak a lag miatt volt, de egyszeruen nem lehet tobb emberen vegigmenni mert kifogy a csuzli fel pillanat alatt aztan marad a kp vagy a kes. Asszem hc-n fogom nyomni elesben, vagy valami davaj gitarral.

Nem vagyok egy nagy sniper, de itt bejott a dolog, jo a ballisztika, kis gyakorlas utan siman lehet osztani a fejeseket messzirol is ha raerez az ember mennyit hagyjon ra.

A tankozas realisztikusabb, erezni lehet a sulyat a vasnak ahogy atgazol mindenen. Mar nincs az, hogy ugy forogsz a toronnyal mintha papirbol lenne. Emiatt sztem inkabb tamogato szerepuk lesz, nem ugy mint regen hogy berontasz egyedul egy bazisra es halomra lovod az ellent, mert ugy tudsz porogni-forogni egy 60 tonnas disznoval, hogy eselye sincs a gyalogosnak.

Na joccakat..

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

ALT + ENTER