Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
egyébként találtam egy ikont az asztalon.MW2 most esett le hogy fent a gépemen 😄 két napja eszembe sincs.csak a graf hiányzik belõle minden más felejthetõ.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Én csak 1024-ben játszom, így elég a mediumra. Bár volt, hogy ha zoom-oltam beakadt rendesen, ezért visszavettem low-ra és így jól fut. És sztem még így is élvezhetõ a grafika, de itt a játékélményen van a hangsúly.
Egyébként nem akartam mostanában gépbe ölni a pénzt, de ezért a játékért majd lehet megteszem. <#buck>#buck>
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
viszont nem tudom eldönteni hogy laggolog vagy szarul megy a játék:😄de sztem lagg mert tökmindegy hogy low-on ,mediumon vagy high-on nyomom ugyanazt csinálja.mintha késne 1 tizedet az egér és az ellenfél is mindig elõbb meglát és lelõ mire észbekapok.
AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+ 2,00 Ghz
Ram: 1 Gb
Videó Kártya: Ati radeaon sapphire X1950GT
Alaplap: MSI K9N Ultra
Szinte lagg nélkül játszhatok vele.
nickname: doki09
Jó ötlet nem ?? 😊
remélem fullban optimalizálják az összes kártyára a játékot. milyen oprendszeren játszol? nekem akadt rendesen 8600GTvel is, XPn
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
A mostani 8800-ammal elég siralmasan fut.
BC2 :(HUN) Buffalo Vendel
Hihetetlen milyen események tudnak történni körülöttem egy-egy elõrenyomulás közben, vagy amikor teljesen kétségbeesetten próbáljuk védeni az utolsó megmaradt pontot és számoljuk a másodperceket.
A full-nál valszeg egyenesen el fogom dobni az agyam. <#gonosz1>#gonosz1>
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
nkrissz-nek meg csak annyit hogy van ennél rosszabb is😄sztem a sebzés rendszeren kívül nincs nagy baj (laggot kivéve de az gondolom majd ha több szeró lesz változik).viszont a sebzés úgy ahogy van rossz .az is ahogy adom meg ahogy kapom a golyót.minimum fél tár kell valakibe de ez gyakran nagyon kevés.és ha meglövök valakit az nem gyakorol semmilyen hatást rá.sõt mintha feléledne😄 ezenkívül hangulat sztem minden jó.az érzés megvan,végre nem 5 perc alatt 5*5méteres pályán kell eldönteni ki a jobb.
még annyit hogy akik cod-ban perkekkel upgradekkel felszerelve kempelnek azok itt nagyon nagyon szívnak😄 végre
Nekem egyik szerver sem indul el. Bejön a betöltõképernyõ és már amikor betöltött, nem tûnik el, csak hangot kapok. A gépigénynek elvileg megfelel a gépem.<#nemtudom>#nemtudom><#rinya>#rinya>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
F-le 😄
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W
steam, origin: ACE_hun
Positive Mental Attitude
kurwa sg. uzit nembirok elkuldeni se mar...😞
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Positive Mental Attitude
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Szeretnék a Chips&Cola mûsorban csinálni egy riportot amiben a zárt beta teszt fázisában lévõ játékot értékelnénk.
Lehetnek többen is ha egy klánban vannak, akkor konferencián beszélgetünk.
A riport skype-on zajlana.
Az adás idõpontjáról az oldalon találtok majdinfót.
Minden ismeret ami a velem való kapcsolathoz kell alul megtaláltok. Az oldalon üzenhettek a chat-en olvasom, vagy vegyetek fel egybõl skype-ra.
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008