Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
játékban hiába állítgatom, ha iniben írom át rá el sem indul a game...
Valami ötlet?
[IRAM] leader
Megkérdezhetném, hogy, hogy fut a béta, mert nekem is ilyen procim van, de a VGA-m jóval gyengébb és a cseréjén gondolkodom.
Forza Ferrari
Mert optionsba nem fogadja el a be állítást..
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Me má a tököm ki van...nemelég egyszer megtanulni valamicskét helizni,most erre fordítva megy és mindig lepotypoty...
[IRAM] leader
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Haverral fent voltunk egy szerón, ahol hosszú(képernyõt átérõ) névvel játszott egy paraszt.
Amikor lelõtte havert, haver kifagyott. Röhögtem. Aztán a srác lelõtt engem is, a killcamnél, amikor mutatta volna az embert kfigytam. Nem röghötem.
Volt ilyen másnál?
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
beszólsz meghalsz
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
elõre is köszi
AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Nem tartja meg a barátokat,nem tartja a szerver szûrési szabályokat,nem találok egy szarvert ami nem laggol...meg különben is...mindig lelõnek.<#falbav>#falbav><#mf2>#mf2><#nevetes1>#nevetes1>
[IRAM] leader
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Together we'll fly someday...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Az ejtoernyo az teljessen automatikus?
Mert nekem pl volt olyan hogy tamadoban landolaskor nem volt ejtoernyo hanem csak siman becsapodtam es kinyiffantam XD raadasul tobszor is volt.
Meg lattam hogy masok ha leugranak a haz tetorol akkor ernyovel ernek le, ezt en tudom nyitogatni?
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
<20:37:40> Failed to connect to server
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
azért köszi
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
olyan kérdésem lenne,h néha befagy játék közben az egész gép és nemtom mitõl lehet...hardveres probléma lenne? túlmelegedésre gondoltam...
eddig semilyen játéknál nem csinált ilyet.
elõre is köszi
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
GordonVanDyke
Na szepen allunk.
Mi itt szopunk a PCs alfa-beta-bug verzioval, a DICE-osok meg mar szepen elkezdtek utazni a Thai kurvakhoz. <#bee1>#bee1><#idiota>#idiota>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died