Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Alapból így állt be, 'szal akkor mégse full. <#idiota>#idiota>
Különösebben nem zavar, mert így is jól néz ki.
Bocsi a fals infóért! <#lama>#lama><#fejvakaras>#fejvakaras>
BENCHMARK
Ott lehet jó vásárt csinálni! <#kacsint>#kacsint>
A videókártyám 3 hete besz@rt, de garis volt így kaptam helyette egy 5850-est ráfizetéssel, a procit meg a fenn említett fórumon vettem egy "tuning õrülttõl" mert nem ment 4GHz felett, én meg úgy voltam vele, nekem jó lesz 3.2-õn is. A saját E6400-esemet eladtam és szinte potom pénzért megvettem a 4magost. Az utóbbi években szinte csak ott vásárolok/adok el dolgokat és a lényeg, hogy nem kell 100ezreket elkölteni, hogy jó géped legyen, hanem 40-50k-ból kijön egy konfig, amivel ellehet az ember 2-3 évig.
Skyline: 1680x1050
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Támadóból meg recon (shotival), megraktam C4-el a quadot, és leszambáztam vele a gödörbe egybõl 😄 Klikk+pár lövés, és tiszta is volt a pont.
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
Vagy egy 2 eves lga775-os rendszerem, egy uj negymagossal siman jo lenne a kovetkezo konzol generacioig. De basszus meg mindig annyiba kerul egy normalis quad ehhez a foglalathoz, hogy annyiert kapok egy sokkal erosebb i5 750-et vagy a legdurvabb phenom-ot. Csak ugye akkor kell lap+ram es maris 90-100k a vege.
Szoval vagy lenyelem a bekat es veszek egy procit annyiert amibol sokkal jobbat is kaphatok, vagy kolthetek ketszer annyit, de akkor lesz egy igen fasza ar/teljesitmeny aranyu konfigom...
A gepemnek meg semmi baja, sajnalnam csak ugy lecserelni, viszont eladni meg nem nagyon lehet pont a fentiek miatt. Vagy max vicc aron..
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
bf2/bf2142-ben sem megy a vezetése
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ezért említettem a Q9400-ast mert az megvan 40k-ból és nem kell több komponenst is cserélni.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Eddigi leglátványosabb pillanatát ma délelõtt prezentálta, amikor is védõként tudtuk tartani az építkezést majdnem gyõzelemig - a dombtetõn már nem volt egy darab fa sem, a védõ csapatból pedig vagy 10en ott szaladgáltak a tövében és irtották a noob támadókat 😄D Épp távcsõvel hívtam be mortar strikeot, aminek a felénél, a füstbõl-porból megjelent egy T90, ami a sziklán keresztül bezúdult a bakák közé, és egybõl elgázolt 3at, a maradékot meg fossá szarrá lõtte fél perc alatt 😄DD
A játékban az a legszebb, hogy annyira faszán meg van csinálva, hogy a játékmenet 60% úgy néz ki, mintha scriptelve lenne 😊
Teljesítménnyel kapcsolatban: c2d6750_2gbram_4850 olyan 30fps környékén viszi mediumon. Arra gondoltam, hogy eladom a procit, és beteszek egy quadot. Mennyit dobna? Úgy olvastam, hogy szereti az izmos processzort a játék (és ahogy elnézem, a következõ egy évben biztos kurva sokat fogom tolni <#vigyor>#vigyor> )
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
viszont valamit sikerült el állítanom, nem full képernyõn megy a game hanem ablakban....