Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
De most felkúrták az agyam... támadó banda erre a fél teama hegy tetõn sniperkodik... hát bakerr.... nekünk nem ez a odlgunk... én hiába írogatok nekik chat-en hogy mennyünk máááárrr mennyünk már... Azért a defenderek sme normálisak... az elsõ két A-B pontnál bal oldalon van ilyen dupla beton fal... a kettõ közé becsücüsltem.. és a jobbra lévõ barmokat leszedtem... azt sem tudták mi van XD
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
2. A lakásotokban lévõ biztosítékokat kell nagyobbra cserélni. (több ampert neki-e)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nézd csak meg belülrõl? Nincs benne egy vinyó, amire tölti a poreszt?
...egyébként szar a hálózat (igen a villany) a házban
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.
amúgy érdekes...
Who you gonna call? GHOSTBUSTERS!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Heli: Kb mindig kerül a csapatba olyan hülyegyerek aki nem tudja irányítani a helit de csakazért is ott áll,hiába szólnak rá,hogy hamár nemtod irányítani hagy,csakazért is odaáll.
UAV ugyanez pedig jól használva igen súlyos csapás lehet vele mérni az ellenfél tankjaira,védõvonalaira....Csak sokan ahelyett hogy lopakodnának vele,felviszik a francba lõnek vele 1-2t,lelövik azt annyi...😄
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
viszont egyre több a kemper ... <#szomoru2>#szomoru2><#levele>#levele> megölik a játékot.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Miert is tennenk ilyet.
Ugyanugy beraktak BC2-be is mint a BF Heroes-ba Dr.Pepper kodert.
Peldaul ha attackereknel elnezel eszakra a tavolba van egy nagy hegy, na azt is majd meg lehet maszni de csak a teljesben (lvl25 felett).
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
Am egy keyyel több accountot létre lehet hozni?
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Na jó nem, de sokkal élvezetesebb a gyengébb csapatban lenni (védõként), mert látványosabb, meg epikusabb érzés 😄D
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Btw. ahhoz képest, hogy soha nem nyomtam BF-et (egyet sem), szerintem egész jól kezelem a helit meg a tankokat 😄 XBOX360 joyt felismeri egybõl a játék? Csak mert gondoltam rá, hogy ha helizek azzal nyomnám.. (GTA-ban pl mindig ott volt kéznél - sokkal jobban lehetett vele vezetni a motort és a helikoptert 😊 )
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A másik kedvencem, amikor egy védõ elviszi az apacsot gunner nélkül <#zavart2>#zavart2>
beszólsz meghalsz
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Positive Mental Attitude