Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van valakinek béta kulcsa?😮
Elõször kiadnak egy direkte rossz bétát, aminél van egy szebb, jobb optimalizáltabb változat is. De mégis a szart adják ki, ami majdnem mindenkinek szarul megy.
Aztán hagyják szopni a népet két hétig, amikoris kiadják a jobb változatot. És mindenki örül, meg "úúú, még egy szar bétát is peccselnek, mennyire foglalkoznak ezek velünk!"...
Ügyes marketing! 😛 😄
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Csak a banner alig látszik... de biztos megjelenés után visszatér a normális, "pixelben" gazdagabb banner😄
Köztük én is.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
inkább nem nevezném bannernak 😄
Inkább "Ezt vedd meg" dögcédulának xd
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
"Performance optimizations with biggest improvements on dual-core machines"
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
-tRs-Landor
Valami kurvára nem jó benne, ha a melóhelyi proxy letiltja, mint a szart és 3 különbözõ cégnél...
Ezért az angol mondat a kulcs amiben írják hogy FREE DLC😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Google Chrome,Tûzróka ezeken bejön.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Ma azt figyeltem meg, hogy minden beállítástól független AAval agyon tudom úgy csapni az fpst mint a huzat. Akinek szarul fut mindenképp kapcsolja ki. REmélem amúgy ez csak a beta miatt van, semmilyen más játékban nem veszi vissza 30-40%-al az fpst egy sima 2x AA :/
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Szerverszolgaltatok kozul nem neztem szo szerint vegig az osszeset, de a legnagyobb szerverparkkal rendelkezoeket es a legjobb pingueket a kozelunkben igen.
FPS szempontbol mivel tamasszam ala az adatokat, nem ertem.
Leteszteltuk ures szerveren, kezdokepernyon es par fix pontban a palyan es kulon 32es teli szerveren is nagy harcban, robbanasok kozott.
Minden 2 magos ismerosnek 15-20 korulire leesett low grafikan (altalaban mindenki 1680*1050-es felbontassal hasznalt), 4 magossal pedig szar videokartyaval is siman 40 volt a minimum, az ala sosem esett, ennyi az egesz.
En elhiszem mindenkinek hogy neki "teljesen jatszhato", meg hogy "jol fut", de sajat velemeny es tapasztalat es szerint nekem biztos 2 magossal ez a beta meg "nem jo".
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Thrash \'Till Death
Sorry guys, maybe tomorrow
I'll keep you updated with our plans during tomorrow.
Ma sem lesz patch fiúk nem stabill...
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
A latencyt eleve beépítik a gémbe. Az az a késleltesés, ami a te elküldött irányítási infód és a megvalósult mozgás között van. Eleve neked is van egy reagálási idõd, meg ugye a server is feldolgoz, meg a csomag utazik, ezt beépítik a játékba. Mittomén fél másodperc.
A ping meg válaszidõ, hogy egy csomag mennyi idõ alatt járja meg az utatt közted és a szerver között. Ott nincs adatfeldolgozás, csak egy gyors válasz. Egy elõre meghatározott csomagmozgás.