Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Én eddig bírtam, ez olyan tirexis, "ekszkluzív csomagolás, drágább mint az olcsóbb, azóta rájöttem hogyan kell kinyitni" dobozmutogatás.😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Elõrendeltem 576-on bc2-õt, a béta key reményében . ok meg is kaptam.
Viszont ma felhívott a bolti eladó, hogy tartom e továbbra is az igényt a BC 2 különleges kiadásra. Azt mondtam rá hogy persze. Mondjuk Cdgalaxisnál akartam volna megrendelni, d eha már így jött ki, + CE kiadás, na meg beta key ingyen osztogatás... erre jóhogy igent mond az ember. és nem megy vissza Cdg-hez.
Na szal azt szeretném kérdezni illetve közölni, hogy ránéztem az email címemre és ott nem jelzett 576, hogy tartom e rá igényt...
Kérdés:
HHa netán véletlenül emailen értesítenek, hogy megjött az árú, megrendelhetõ, akkor most újra le kell okézzam? (sztem nem)
még 576-ból nem rendeltem gémet, nem tiszta ez nekem. srác telón azt mondta szerdai napon fogom megkapni a csomit
akkor mátol már vége a bétának nincs tovább.
a nagygépen amin futna a játék, olyan gond van hogy: bekapcsolom a gépet, felmordul, megy minden okés a géppel csak épp a monitor nem kapcsol be. Miért? A gép fut csak a monitor nem kapcsol be. mint ha nem kapna jelet. WTF?
88GTX 2G E8500
de várom hogy már nekem is itt legyen a tok
<#szeret>#szeret>
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
-tRs-Landor
Positive Mental Attitude
Positive Mental Attitude
Ott volt divat magömlés elõtt álló alsó tagozatosokat alkalmazni (mai napig a kedvencem amikor az egyik a Need For Speed-re azt állította hogy nagyon megközelítette a valóságot)...
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
-tRs-Landor
Elnézést! Nem vagyok angolos! <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#idiota>#idiota><#taps>#taps>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Huhh, hát én errõl asszem lemaradtam... Mikor volt ez? Voltam én azon? 😛 Én sztem a Népligetes LANon láttam utoljára, az nem tegnap volt.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
mert nagyon jó....
élvezetes, és nagyon jó<#idiota>#idiota>
Besz@rtok! <#idiota>#idiota> <#alien>#alien> <#lama>#lama> <#hehe>#hehe> <#hehe>#hehe>
aszongya háromszor két láda van a rássban <#falbav>#falbav>
meg hogy béta kulcsot nem lehet ingyen szerezni <#fogmosas>#fogmosas>
és még sok más LooooL
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
hülyeségbõl mondtam. igazából nem kéne lenyelni minden szart amit az EA ad a szánkba. Alá kéne írnia magyaroknak ilyen petíciót, beszélni nagyobb és híresebb szerverhosztingokkal, összefogni aztán írni egy EMailt az EA-nak, és megmondani, hogy jó lenne ha magyarországi hostingok is kapnának lehetõséget

-tRs-Landor
Pepti begyerekezett = helo.. 😄 de majd felhívom hogy mifasz, jó hogy mondod.. egyébként az a baj hogy a régi ea bagázs már egyáltalán nincs ott.
én speciel egy nagy magyar gamehosting fejesével egyeztettem bc2 serverhosting ügyébet, de a hét eleji tényállás az volt hogy az ea csak saját ded szervereket akar üzemeltetni és szarnak ránk...
-tRs-Landor
BC2 :(HUN) Buffalo Vendel
pTD-hU ptdclan.hu
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
=semmi 😄
az a baj, hogy nincs értelmes magyar ea képviselet
-tRs-Landor
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
GET OVER HERE!