Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
oh tényleg. na F5 <#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Eltûnt a CDG oldaláról a BC2. holnap már elõrendelhetõ/rendelhetõ szerintem!

trident
"felrobbantsanak emkomos szal terrorista ládát"

Én eddig bírtam, ez olyan tirexis, "ekszkluzív csomagolás, drágább mint az olcsóbb, azóta rájöttem hogyan kell kinyitni" dobozmutogatás.😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Prince23
Cs all

Elõrendeltem 576-on bc2-õt, a béta key reményében . ok meg is kaptam.
Viszont ma felhívott a bolti eladó, hogy tartom e továbbra is az igényt a BC 2 különleges kiadásra. Azt mondtam rá hogy persze. Mondjuk Cdgalaxisnál akartam volna megrendelni, d eha már így jött ki, + CE kiadás, na meg beta key ingyen osztogatás... erre jóhogy igent mond az ember. és nem megy vissza Cdg-hez.
Na szal azt szeretném kérdezni illetve közölni, hogy ránéztem az email címemre és ott nem jelzett 576, hogy tartom e rá igényt...
Kérdés:
HHa netán véletlenül emailen értesítenek, hogy megjött az árú, megrendelhetõ, akkor most újra le kell okézzam? (sztem nem)
még 576-ból nem rendeltem gémet, nem tiszta ez nekem. srác telón azt mondta szerdai napon fogom megkapni a csomit

már nektekse megy a beta?:S

akkor mátol már vége a bétának nincs tovább.
te írtad hogy már lehet elõrendelni... pedig még csak elõjegyezni lehet

Skynet
Kizártnak tartom hogy a boltban késõbb adnák oda,eddig akármit rendeltem azonnal mehettem érte amint megjelent,akik pedig házhoz kérték a népszerûbb gyorsan fogyós sûrûn rendelõs játékoknál sokszor szívnak,mert 1 napot késik a motyesz (a szerencsések megkapják szintén megjelenés napján).
triplet
Egy kis technikai off:
a nagygépen amin futna a játék, olyan gond van hogy: bekapcsolom a gépet, felmordul, megy minden okés a géppel csak épp a monitor nem kapcsol be. Miért? A gép fut csak a monitor nem kapcsol be. mint ha nem kapna jelet. WTF?

Tommy093
Nemtudom , mondta a csaj hogy szerdán átlehet venni az 576 üzletben. Csaknem kamuzott😄

88GTX 2G E8500

Snexi
bazeg,szerintem boltban csak pénteken adják oda,bár örülnék ha ne így lenne

nem zavar hogy minden olyan játéknál ez van ami még nem jelent meg...

Ja az más 😄
de várom hogy már nekem is itt legyen a tok

TDC Geronimo
Egyik dev linkelte. Nem csoda hogy neki megvan :p

Tommy093
Ezért 576 tól rendeltem már hivtak is hogy szerdán megkapom

88GTX 2G E8500

<#conf>

uHs Gerzson

<#szeret>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

CDGalaxisnál a Limited Editionnél még csak "értesítés kérése" van. az még NEM ELÕRENDELÉS. majd küldenek linket ha megjön és aki elõbb a linkre kattint az kap BC2 LE-t. Írják is, hogy nem az értesítés kérésének ideje számít..

Tommy093
<#wink> oks mind1😄

88GTX 2G E8500

semmi gond! töröltem! 😉

-tRs-Landor

Thanks MTV 😄

Positive Mental Attitude

TDC Geronimo
queens*

TDC Geronimo
queen of the stone age - millionare

Valaki megsúgná miez a szám ami alatta megy?

Positive Mental Attitude

Tommy093
Hmm már télleg bánom hogy megvettem mw2😞

88GTX 2G E8500

Skynet
Ez az elsõ videó teszt....Remélhetõleg az utolsó is. Ki ez a kretén,valami ex fix.tv-s???<#idiota>

Ott volt divat magömlés elõtt álló alsó tagozatosokat alkalmazni (mai napig a kedvencem amikor az egyik a Need For Speed-re azt állította hogy nagyon megközelítette a valóságot)...
és ki beszélt itt elõjegyzésrõl?

SubZero911
Ja-ja rosszul írtam....

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

elõjegyzés meg elõrendelés nem ugyanaz...

elõrendelni azt lehet

SubZero911
Na a CD GALAXISNÁL miért nem lehet még elõrendelni....

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

Szétlövöd a házat és fadarabok esnek ki belõle 😄DD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

az a török szerájos buli volt

-tRs-Landor

... itt van nekünk egy úévé. fingom sincs hogy kell kiejteni!
Elnézést! Nem vagyok angolos! <#nyes><#nyes><#idiota><#taps>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

dronkZero
"BB-t passz, de sztem az õ által szervezett - számára deficites BF buli kicsit megszabta a BF community iránti lelkesedését.."

Huhh, hát én errõl asszem lemaradtam... Mikor volt ez? Voltam én azon? 😛 Én sztem a Népligetes LANon láttam utoljára, az nem tegnap volt.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

és tényleg nagyon jó a játék
mert nagyon jó....
élvezetes, és nagyon jó<#idiota>

Érdemes végignézni ezt a Rowlend által az imént linkelt videót!
Besz@rtok! <#idiota> <#alien> <#lama> <#hehe> <#hehe>

aszongya háromszor két láda van a rássban <#falbav>
meg hogy béta kulcsot nem lehet ingyen szerezni <#fogmosas>
és még sok más LooooL

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

beszélni nagyobb és híresebb MAGYAR szerverhostingokkal. elnézést a magyar szót kifelejtettem :\

...
hülyeségbõl mondtam. igazából nem kéne lenyelni minden szart amit az EA ad a szánkba. Alá kéne írnia magyaroknak ilyen petíciót, beszélni nagyobb és híresebb szerverhosztingokkal, összefogni aztán írni egy EMailt az EA-nak, és megmondani, hogy jó lenne ha magyarországi hostingok is kapnának lehetõséget

ja és igen..
hajrá ;>

-tRs-Landor

rendezzünk fuckya-s felvonulást az EA fõhadiszállása elõtt. 😄

-tRs-Landor

BB-t passz, de sztem az õ által szervezett - számára deficites BF buli kicsit megszabta a BF community iránti lelkesedését.. <#vigyor5>
Pepti begyerekezett = helo.. 😄 de majd felhívom hogy mifasz, jó hogy mondod.. egyébként az a baj hogy a régi ea bagázs már egyáltalán nincs ott.
én speciel egy nagy magyar gamehosting fejesével egyeztettem bc2 serverhosting ügyébet, de a hét eleji tényállás az volt hogy az ea csak saját ded szervereket akar üzemeltetni és szarnak ránk...

-tRs-Landor

lemaradtam .. miért szeretnétek szerót bérelni?? a bétának???

BC2 :(HUN) Buffalo Vendel

papo21
ha nem is itt magyar országon lesz de helyileg de mi a multiplay-töl bérelünk szerót amin elvileg futni fog a bc2 ,az igazi az lenne ha ténylegmár itt országon belül lenne szerver de az szerintem most sem lesz legközelebbi az osztrák lenne de azoknak elég gagyi a kezelõ felületük hiába az alacsony ping , a clanforge azért kezelhetöb dolog .

pTD-hU ptdclan.hu

dronkZero
Télleg, mi lett BurnBabyvel, meg Peptivel? Õk pörögtek nagyon ilyen szervezésügyileg...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Dizson
Tényleg nagyon jó. <#idiota>

Higher
Az az igazi odabaszós 😊))

oké, rizsa. szóval ti is ott tartotok ahol mi..
=semmi 😄
az a baj, hogy nincs értelmes magyar ea képviselet

-tRs-Landor

ez valami vicc?😛

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Rowlend
Jézusom...

Videó

GET OVER HERE!