Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr Manson
Ez igen jó!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

grebber
Spórolni muszáj ezért nem Magyarországról rendeltem!

Next PC upgrade: 2022

hi all!

Senki sem rendelte meg a PC Dome-tól?
Csak én??? 😊))
Nemá vazzeg,azért ugye létezik a cég? 😄

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

t0Mi
Megnéztem már szinte az összes videót, amit találtam, de remélem azzal te is egyet értesz, hogy más a videó, mint ha te magad próbálod ki a játéko!

JagFater: Én próbálok értelmesen beszélgetni, kérlek te se káromkodj feleslegesen! Köszönöm!

!Renault F1, Real Madrid CF!

az offtopikba linkeld, köszi

-tRs-Landor

te se

-tRs-Landor

kösz

Tominak igaza van, demó hiányában, az egyetlen lehetõség a kipróbálásra a warez. De mivel nem fog menni a multi egyéni serial kulcs nélkül, azoknak akik megveszik úgy sem számít. Ha meg tetszik neki úgyis megveszi.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

iceshark
de, hsz-t gyûjtök!<#mf1>

ne okoskodj

-tRs-Landor

TDC Geronimo
Ha azok tetszettek, ez is fog. Sõt... Nézd meg pl a pc walkthrough videót és láthatod, hogy nem egy fos konzolátiratról van szó. Ahogy DICE megígérte, csináltak egy normális PCs verziót. Nagyon remélem, hogy jó eladásokat fog produkálni PCre a játék, mert ha valami, akkor ez megérdemli.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

zzeN
"Leírthatom a géprõl"😄D

Már vége a betanak, szóval nem sokat érsz a kulccsal.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Úristen b+, inkább ne vedd meg, köszi...

Kami
Nem kell megsértõdi, ezek a "vén" BF-esek már csak ilyenek! <#eplus2>
Morognak, köpködnek, fikáznak, mert útálják a warezt!
Ezért ajánlom figyelmedbe ezt a linket! <#integet2>

Azt már sehogy....

t0Mi
Pont megválaszoltad azt, hogy miért nem ugrok bele rögtön a vásárlásba. Mert folyamatosan nyomatják a gyenge minõségû átiratokat. A betáról nem tudtam, ez az én hibám. Ha tetszik, meg fogom venni. Boldog leszek, mert egy olyan játékra adtam ki pénzt ami nekem bejön(és ez relatív, mert lehet, hogy ami neked tetszik, nekem nem), a kiadó is boldog, mert megvettem a játékát.
BF1942-t is megvettem anno, miután láttam másik gépen. BF2-t is megvettem, mert tetszett a demo, Wow-ot is megvettem, és fizetem azóta is, mert megfogott a béta. Nem kell azt hinni, hogy úgy se fogom megvenni.

már vége a bétának...

elég egyértelmû nem?

1 kis segítség kellene nekem
hogy tudnám beüzemelni a multiplayer beta-t ?
sikeresen telepítettem, cd kulcsot + kaptam
hogy tovább ?

iceshark
jut eszembe a bétát már leírthatom a géprõl, gondolom nem lesz már haszna?!

TDC Geronimo
Aki ezt a játékot lewarezolja PCre az tényleg elmehet a picsába mondjuk. 1 kezemen meg tudnám számolni, hogy az utóbbi pár évben hány olyan multiplatform játék jött ki, ahol a PCs verzió nem egy fostaliga konzolátirat. Ha valaki ezt se becsüli meg és nem támogatja az ilyen fejlesztõket, akik legalább törõdnek a PCs táborral is, akkor húzza le magát a wcn és maradjon szépen csendben. Demo témára meg annyit, hogy ha tényleg érdekelt volna, betat meg lehetett volna nézni. Volt rá 1 hónap és csak az nem nézte meg kb, aki nem akarta.

t0Mi
Te egy nagyon kedves ember lehetsz! Nem folytatom a warezolást, én csak kértem egy idõt, hogy mikor lehet kipróbálni. Amint már mondtam, egy Demo dátumot is mondhattatok volna ahelyett, hogy elkezditek a másikat fikázni.

Landor is csak akkor tud moderálni, ha engem kell...

Faszt se érdekli, fog már fel...
Ott a warez topik, oda fossad a szót...

dronkZero
Ja, jó lenne elhúznotok innen a redves picsába. Meg nem kéne megszokni, hogy itt warezrõl beszélgettek, mert ha majd már ott tartunk, hogy "mi az, hogy apply crack, hova kell azt másolnom?" akkor nem leszünk ilyen finomkodóak...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Nem ártana egy jelen lévõ szobaadmin,mert maholnap szerintem várható a warez változat,abból pedig ide nem kérünk...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

t0Mi
Persze, rögtön én vagyok a gonosz, mert ki akarok valamit próbálni, mielõtt pénzt adok érte. Szerintem ez így a normális. Autót se veszek anélkül, hogy elõtte ne próbáltam volna ki.
Egyébként meg a kiadó hibája, ha adtak volna ki demo-t a PC verzióból is, akkor nem lenne probléma.

Lécelhetsz a warez topikba...

t0Mi
Nem a single player része érdekel, csak azzal akarom kipróbálni, hogy milyen maga a játék, és ha tetszik megveszem a multi miatt. Nem tudom, hogy mi olyan érthetetlen ezen.. 😊

Kösz MiKULÁS!😄 De tényleg.😊
Boron Power
Aha, és amikor végigtoltad törtön a singlet, a multi pedig nem érdekel, utána megveszed mi? Na persze...

TDC Geronimo
Elsõ része lemaradt.

t0Mi
Szerettem volna kipróbálni a beta-t, de mikor megtudtam, hogy van, akkor már nem tudtam szerezni kulcsot. És nem is a multi részét akarom kipróbálni, hanem a single-t, hogy milyen a játékmenet, a mozgások, fegyverek, hangok, irányítás. Sajnos a videó semmi ahhoz képest, mint amikor te próbálod ki a játékot.

Carloska
megjött a mikibá 😄

battlefield2.mp3

triplet
És tényleg😮
örök kedvenc😄

TDC Geronimo
Elsõ single player (WW2-es) küldetés. SPOILERES! De odabaszós :d

ÚRISTEN! Most láttam még csak hogy a felsõ sorban a zene is lejátszható! Méghozzá nem is akármilyen minõségben! Valaki el tudná ezt küldeni valahogy, hogy felrakhassam majd a mobilra?
Nem akarásnak szarás a vége!😄
Hát õõõ...A multhéten is akárhány ujságárusnál mentem el volt kinn pcguru,amiben volt kulcs...Ennyit az akarásról.

triplet
Hát õõõ... én nem tudtam szerezni béta keyt pedig nagyon akartam.

Mese szöveg,próbának ott volt a BETA,amihez bárki tudott szerezni kulcsot,csak akarni kellett....
Remélem a multiwarez része kudarcba fullad...😊

lvl 21 :o

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

már van

-tRs-Landor

TDC Geronimo
PS3as beta és demo montage

Snexi
és a multit hogy fogod kipróbálni?mert az lesz az erõssége,én speciel ki sem próbálom a single-t

TDC Geronimo
:d

dronkZero
Na, nagyszerû, akkor ketten már nem fogtok unatkozni, ha csináltok egy warez topikot a játéknak!

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

triplet
Ez engem is érdekelne.

TDC Geronimo
Miért nem próbáltad a betat?

t0Mi
Szerintetek mikor lesz -nem túl legális- kipróbálható verziója a játéknak? Eléggé itt lenne már az ideje! Csak azért kérdezem, mert megvenném a játékot, akár már elõrendeléssel is, de én próba nélkül nem adok ki 11000 forintot.