Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval aki STEAM-en elõrendelte 5.-én játszhat, ez a lényeg.
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Available: 5 March 2010
This game will unlock in approximately 6 days and 2 hours.
BC2 STEAM
hTTp://ror.hu/
En steam-en vettem meg a jetekot, jelent pillanatban az van melle kiirva hogy Not yet released.
Vagys amikor kijon maga jatek ez elerhetove valik es letudom tolteni ?
Elore is koszi
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Valaki tudná linkelni a topikot ahol jó kis battlefieldes logot kaphatok?😊
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
88GTX 2G E8500
kb 10x nagyobb volt a vásárlási arány mint egy átlag pc játéknál és ígyis valami 200-300ezerre jött ki (az activision szerint) amit én kizártnak tartok
-tRs-Raymond
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//