Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most had ne monnyak neveket, hogy mien ellentétek vannak.
gondolok pl 2 autos szarságra is, amin már megjelenésük elõtt elkezdték, és máig nem hagyták abba.
ez sajnos mindennel így van nem lehet kivéddeni.
sok ember sok stílussal, mindenkinek más tetszik meg. én annyit tudok hogy a cod6 nem a szívem csücske, mert az iw-net el van ba..va, de azzal játszottam és nem a batlle pontjai amiket furának tartok, hisz azt nem ismerem ennyire, hanem a cod6 azért ennyire nem gáz, szerintem amennyi brutáljó multi fps kijött manapság.
szóval egyértelmû hogy vannak buta emberek cod6-ban is...de valami miatt bár mint mondom nem vagyok fps rajongó én eszembe nem jutott hogy életembe valaha is szavazzak ...jó vagy rosszértelemben sem.
jah és az újság pontjai sem tények, azokat se szoktam megnézni, mert ott is sokszor össze vissza osztályoznak.
én elõtte demo-zok vagy youtube -on megnézek 1-2 múvit egy gémrõl.
de sajnos azután se szokták a full játékokban visszaadni amiket ripsz ropsz bevágnak egy egy jobb trélerekbe. :S
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Csak nem lesz tele 1-2 hét után a net használt BFBC2-vel ellenben az MW2-vel ami megjelenéstõl 1-2 hétre már meg is töltötte a használtjáték piacot....😄
Még az is lehet hogy nem fog ebbõl annyi fogyni mint a MW2-bõl,fõleg mert MW2 tökéletesen be van lõve az Xboxos USA vérpistiknek (ott fogyott a legjobban) BFBC2-ben embert nem tudnak öni az ilyenek..
De hogy PC-n az MW2 hosszútávú sikerei a BFBC2 sikereinek a nyomába sem fog érni az is biztos.
"ti is nagyon jól tudjátok, bejárnak minden jötment emberek, akik bf fanok és megy az ellenértékelés."
Mert fordítva ez nem igaz mi? Csak a BF-es megy be elenértékelni?
Nahaggyá...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ez nem ellened irányul, én nem kritizálni akartam az izlésed, illetve más izlédét, de itt a topicban is irják hogy meg se jelent, akkor mibõl gondolják hogy nem lehet bugos a multi.
én majd megnézem esetleg havernál, és akkor eldöntöm, de ez engem tutira nem tudna befolyásolni. :/
ettõl független el fognak adni belõle sokat, mert ott van az EA-DICE-BF logo a dobozon.
a cod6-nál is szerintem a Feliratott vették meg látatlanban, mert ugye abból még demó sem volt ha jól emlékszem.
manapság ez a trend van ha jó a játék címe megveszik. nem mindig de sok esetben így van.
Lag jó szerón nincs,most van csak hogy meglepõdtek a qrvasok jáékoson EA-éknál és nembírják szuflával.
Kemp nem abból áll hogy egy 40*40 méteres pályán egy sarokba belapítok valamelyik házban.
GL pedig épület ellen ér valamit ember ellen butítva van,jó ha 1 méteres a hatóköre így nem egyszerû vele embert ellõni.
Metacritic szám és hsz-ek hûen tükrözik a valóságot amik alapján kivehetõ hogy a COD6 eladásokban lehet nagy siker de a játékosok körében egy hatalmas FAIL szinte minden létezõ tekintetben (nem csak a rendszerben). Ha tetszik ha nem😊
//Csak te röhögsz,és nem éppen vicces amikért lehúzzák,hanem teljesen jogos,mert smemmi védelem nincs a cheaterek ellen,nincs védelem a gl-es idióták ellen,tele van a játék lowoknak való perkekkel amiktõl pronak érzik magukat és a nomrális játékosok nem tudnak tõlük értelmesen játszani...És hemzseg a játék az olyan fegvyerektõl aminek az elhúzása nulla..A csipákat is vérbe butították. Gyakorlatilag a pályák kidolgozásán és a grafikán kívül nincs olyan pontja a játéknak amit nem butítottak le...😄)
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
és 9 pontot meg egy játékra, elkönyveltek ami még ki sem jött.
azért iszonyat frankón tuti tényeken alapul ez a pontozás....😄
ez picit vicces részemrõl.
de ti tudjátok, ha ennek bedõltök.
nem azt mondom, hogy nem lehet jó a battlefield, de a cod se ennyivel szarabb játékmenetben.
ti is nagyon jól tudjátok, bejárnak minden jötment emberek, akik bf fanok és megy az ellenértékelés.
valszeg megvette 8-10 miiio ember és ennyire nem tetszett nekik....😄
bár hangsúlyozom mégegyszer én leszarom a pontokat, mert nem vagyok oda az online fps-ekeért, a sima fps-ekért se nagyon....de ez azért vicces volt, de lehet csak én röhögök? 😊
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
akkor nem nyomtad eleget.
Ám BC2 single playerje iszonyatosan gyenge, aki játszott vele tudja, aki nem majd megtudja, multy viszont üt.
CoD-ban meg jó lenne a multy de p2p, azért a 6 pont :S
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Nem csoda, ha az EA szerverei kormosra vannak terhelve, több esetben láttunk már ilyet a közelmúltban, rendezõdik ez majd.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"It's the Camping, Cheap perks, glitches, Noob Tubes, Cold Blooded"
"There is so much unbalance in the overly-deadly guns and outrageous perks. Of course, such criticism is considered 'biased.' There is nothing they could patch to fix this atrocious mistake."
"Lag lag lag and always LAG!"
A rendszernek..<#idiota>#idiota>
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Na most megint beugrott, hogy miért nem szoktam nézegetni:
Valami okádék minõségûek a magyar fordítások, borítók, kézikönyvek, akármi, ami magyarul van. Inkább gyorsan el is teszem a polcra a BC2-t, ne is lássam, picsába. Épp csak beleolvastam a kézikönyvbe, de valami borzalmas...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
A veterános oldalon hol tudom kiválasztani a BF heroes-t? Én nem látom seholsem a legördülõ listában.
ja csak konvesztet nyomtam. egyelõre alig találtam alacsonypingû szervert, de azért lehetett játszani. szerintem a fegyversebzés jó, közepes grafikán kifejezetten meglepõen szépen futott a játék.
az elején mint egy hülyegyerek nyomkodtam a supply gombokat (hogy dobjak ammot vagy medkitet) aztán rájöttem hogy azt is ki kell lokkolni 😊))
nekem tetszik.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Bad Company 2 : 9.7
Modern Warfail 2: 6.0
Ennyit a COD6-ról és a hatalmas sikereirõl.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
-=
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
18390 TCP Outgoing
18395 TCP Outgoing
18395 UDP Outgoing
13505 TCP Outgoing
80 TCP Outgoing
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy