Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Választ várok. Egy indoklást.
Kérdéseim voltak és törölve lett...
Vagy nem erre való a fórum?
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Kiadhatnák már a patch changelog-ot.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Most volt pár perce a törlés....Tényleg nem emlékszel vagy szórakozol?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
[IRAM] leader
FOGGGALMAM SINCS 😄
-tRs-Landor
Asus P5QL, E8500@3,7GHZ,PQI 4GB DDR2 800MHZ,Asus GTX260, 2X500GB HDD, Samsung 223BW TFT
-tRs-Landor
na húzok lõdözni 😊
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
-tRs-Landor
tudnál segíteni mit baxok el?
fotográfik kolomp edisön :D
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
- Ha az Acogo-t vagy red dot-t unlockoltam. Hogy rakom fel az adott fegyverre? (xbox demoba nem volt ilyen és nem tudom)
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Nem tudjátok hogy a teljes játékban lesz e advanced video beállítás? 😊 Mert sajnos a betaban a gépem csak 20 fps el futatta és reménykedek hogy lesz valami amit le tudnák szedni 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
meghagyom 😄
-tRs-Landor
Sztem tuti goodspeed, csak azzal a nickel nem mer ide írni. :-)
nekem a következõ szokott segíteni:
1. feladatkezelõbe bezárod a PnkBstrA.exe-t meg a PnkBstrB.exe-t ha nincs mindkettõ nem bja akkor csak azt ami van
2. megnyitod a helyilemezt/WINDOWS/system32/PnkBstrA nevezetû fájlt és a B-t... ha minden jólmegy akkor kb egy másodperc alatt elfog tünni mindkét ablak és láss csodát...
lehet h primitív vagy fölösleges de nekem ez szokott segíteni... próbáld ki
Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.
pedig már meglenne pp 2000 áh az a fegyver kegyetlen 😄
jah de ha ráérsz vegyél fel buddy listre pls mert kellenek az emberek 😊
ha utána se jó van egy gyógyszer rá
http://www.evenbalance.com/downloads/pbsvc/pbsvc.exe
õ olyan mint egy orvos csak pbt kezel 😄
egyedül a rövidségük lehet kivetnivaló, de ezt ugye ráírhatjuk a masszív multiplayer körítés szerepének a számlájára.
gondolom ez itt is így van, hogy van single, a BC sorozat óta, de valójában a single csak egy kis + ezeknél a multis cumóknál.
vagy rosszul tudom?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Alakul alakul..😊
nevetséges
fotográfik kolomp edisön :D
Ahoz képest ,hogy nem szereted az FPS eket az összes fps topicban elég aktív voltál crysis -tõl kezdve a cod 4-5-6 topicokig ....<#nyes>#nyes>
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
A bf-esek meg ide.
Ennyi.
Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1