Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sok minden el van itt még baszva. Folytatnám a sort a fegyverekkel. Arról nem beszélve ugye, hogy nincs M1 Garand, de ma másra lettem figyelmes. Direkt megfigyeltem, hogy a Tracer Pistol 15-ös szinten lesz meg, meg a második Shotgun specification meg lvl10 alatt. Na már most Lvl10-nél megkaptam a Thompson-t, 11.-es szintnél meg a Tracer Pistol-t. Balfaszok... Ráadásul amit 10-es szinten kellett volna adnia már nem nem lvl10-nél éred el, hanem Veteran státusszal, és érdekes módon a M1 Garand az kinyílt de ez még nem, és elég érdekes lenne, hogy ez nagyobb szintbe kerülne, mint vet3.

Itt vannak a képek a Thompson-ról, a Tracer Pistol-ról, meg az elbaszott Shotgun spec-rõl:

Hat jo lenne ez a jatek ha mukodne...
Igy viszont kurvamodkibaszottul idegesito loszar!
Megis mi a faszt kepzeltek ezek amikor kiadtak?!
<#gun>

TDC Geronimo
Ilyenre fogják megcsinálni. Pont tegnap írták.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

lassan be lehet venni a nyugtatokat, attol nem lesz jobb ha egymas idegeit nyomjatok fel.

Carloska
lassan már ebbõl tüntetés lesz mert ez nem állapot de télleg akkor adják vissza a pénzünket és majd megveszük ha müködöképes lesz egyszer talán a játék

Vorpal
Ha már, nem is igazán értem ki talál ki ilyeneket, hogy a fegyver layout nem mentõdik el, meg, hogy login nem automatikus, vagy, hogy squad joinolás második körtõl automatikus és esetleg ha sniper vagy jönnek ki melletted a bokorból a haverok.

Én is egy bordel cégnél vagyok, de ez 4 hasonló játék után és egy nyilt beta után igazán pánhülye.

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Mert ez egy konzolport, ahol nem lehet terhelni a memóriát ilyesmivel.

kész röhej ez az egész. nekem már arra se reagál ha rámek a szerverre és join t nyomok, egyszerûen abba hagyja a töltsét 1 sec mulva. a play now se mukszik. SEMMI SEMMI és megint SEMMI. ilyenkor van valami megoldás??
Beers
Ez nevezik supportnak!
A jó büdös kurva anyjukat! <#boxer>

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Talán Szeg vagy Lemming mondta az elõbb TS-en és igaza van...
Maga az architektúra van alapvetõen elkúrva. Mondjuk rákattintasz a server browserre - a master serverrõl letöltõdik a szerver lista.
Átkattintasz a favourites-ra - megint a master servert query-zi a kliens.
History : dettó. Ahelyett hogy ledumpolná a szerverlistát lokálba és csak kétnaponta egyszer frissítene, vagy csak azokat a szerverek, ahová csatlakozni akarsz....
Hogy ilyen "csatlakozz ha van szabad hely" történetekrõl már ne is beszéljünk. Visszasírom az All seeing eye-t az volt a fasza server browser.

Vorpal
Imádom ahogy a punkbusterrel is gondok vannak.

Arra emlékszem még, hogy a punkbuster egy punkot nem kapott el a Bf2-ben
ott omlottak ránk az UAVk az égbõl meg a falakból pattogtak a lövedékek,
dehogy minket megszopatott rendesen az fix;DDD

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Pont telibeszarom melyik buzi bagázs baszakszik...

Egy roppant egyszerû dolgot szeretnék csinálni egy játékkal, játszani.
Meglepõ mi?

Én megcsinálok bármit, még egy egyszerûb bscriptet is írok, ha kell, de ez már nonszensz. És aki nem rendszergazda, az miafaszt csinál?
Egy vicc. De megszokhattuk volna, bf2-t 4 év alatt nem sikerült a béta állapotból kimozdítani.

Maak
Kedves Landor! 😄

1-es rendel, nick P3dr0

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Hello!
Bc 2 klánba tagokat keresünk : http://iwgaming.gportal.hu/
Ezvileg X360-on is vannak issuek.
Legalább nem csak a PC a problémás, bár azért sajnálom õket. Konzolon ez még nagyobb blama mint PC-n.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Bator92
Én akkor sem láttam a logo-kat, amikor az EA szerver normálisan ment.

Forza Ferrari

Skynet
"Figyelünk a pc gémerekere, meg fontosak nekünk és nem szar konzolporot kapnak és minden jólesz" Ezt a DICE nyilatkozta

A probléma az EA-val van napok óta,nem a DICE-al. Ha ezt nem fogod fel tényleg te vagy a fasz.<#idiota>
Skynet
Ez az 50 eurós csak trollkodik,2 napja is benyomta kb ugyan ezt a szövegét....Az elsõ reakciókban mindenki lehülyézte amiért 50 euróért vette a játékot...<#idiota>
Tatyla
nem csak te...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Hát kb.
Én vagyok a fasz, hogy hittem ennek a "Figyelünk a pc gémerekere, meg fontosak nekünk és nem szar konzolporot kapnak és minden jólesz" bulshitnek...

De az EA nem éppen egy kezdõ csapat... namost pénzük is van... simán felkészülhettek volna. nyilván vannak számadataik, stb... szerintem csak szartak bele a PC-s verzióba szokás szerint

akkor is megy :XD<#idiota>

trident
Biztos hogy nem. Valószínûleg nem mérték jól fel a helyzetet, valószínûleg többször is hibáztak, a béta alatt már lehetett látni mekkora népszerûsége lesz a játéknak és gondolom az elõrendelések száma is kiugróan magas kellett legyen.

Több fronton is kibaszhattak magukkal, tuti, hogy a szerverkeresõ is generálja a hibákat és terheli a rendszert, az ea account szerver sem hiszem, hogy rendben van. Punkbustert meg anno sokat machináltam, azért nem fogom lehúzni, mert más csalás ellenes rendszert nem adminoltam, nem tudom összehasonlítani, de gyakran meggyûlt vele a bajunk régen.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Azért azt ki tudják számolni mekkora terhelést jelent egy kliens. (A mikéntje: X360 miatt ugyis profilozni kell ezt is, PC-n hasonloan megoldhato). Ebbõl azt is, hogy mekkora terheléssel tervezzenek.

Simán alul van tervezve szerintem.

Terhelés tesztelésnek is megvan a maga menete. És mivel itt a központi szerverrõl beszélünk nem hinném hogy pont az EA nem tudná megfinanszírozni. Fõleg, hogy alap esetben nem is oly bonyolult az elve.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

mit rítok már jó 1 orája megy xd

SZEG007
EApic fail!

w77d
megy már a multi srácok?

OfficialBFBC2

We are aware of the connectivity issues that are happening on PC and 360 right now. We are sorry for this and working on solving the problem

SZEG007
kaptunk egy bétát srácok nyugalom majd javitják😄

Crem
Külföldi fórumon is anyáznak rendesen !😄(hivatalos bfbc2)

Same Here.

I also get disconnected from EA Server after the "Server Full Message" which by the way coms even when i try to join to a server which has 5/32 player.

Some servers show 33/32 oder 34/32 Players.

And when i finally get connected, PB kicks me out after 10 seconds.

So: THIS GAME DOES NOT WORK ONLINE AT ALL! I PAYED 50 Euros for a crappy single-player-mode.

If this is not fixed completely in 72 hours i will go to the shop and get my money back. Because this is the great thing here in Germany: If a Software Product does not work as promised, you can give it back within 14 days and get your money back! Isn´t that great?

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

;D

én ezt nem hiszem el hogy ennek a játéknak ilyen sorsot kívánnak...

Akinek Win7 van és kibassza a pb, az mentse a 3 filet egy külön mappába és onnan másolja a BC2 könyvtárba. IE8 alól másolva jogosultság hiánya miatt nem menti le, csak azt hisszük...

Crem
Re...

Nekem a login sikerült!!😄
De vagy a PB dobott ki, vagy kivágott az asztalra...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

"jó" a játék

Bejön a szerverlitsa végre. Megnézem a statomat, erre amikor vissza akarok menni a már betöltött szerverlistára akkor újra neki kezd betölteni ami megint 5 perc. Kurva annyukat, hogy ilyet szart tudnak csak csinálni.
na mégegyszer:

Prince23
Az MW2-õs beszólása jó volt a csajnak: lol

Jah, kódnév W.I.F.E 😄
Itt tutult nekem, hogy hagyjam már abba, aztán sztem megnyomott valamit...
Prince23
Ha már ilyen interaktív a topik, akkor jelezhetne nekünk a banner, hogy mondjuk jók az EA szerverei 😄DD
zölddel. ha nem jók pirossal 😄D

Megpróbálok belépni erre azt írja nem található dvd meghajtó<#idiota>
eddig „mûködött" a játék.

A háború félelem, bátorságnak álcázva.

Carloska
<#eljen><#vigyor1>

LOl. Õk mire ki fejlesztették,<#gunyos1> már nem igen bírnak rá nézni...

Asus P5QL, E8500@3,7GHZ,PQI 4GB DDR2 800MHZ,Asus GTX260, 2X500GB HDD, Samsung 223BW TFT

Teszek egy próbát <#szomoru1>

Most biztos õk játszanak azért áll az ea számunkra :S

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

<#buck>

Csak az utolsó oldal olvsatam és mindenki panaszkodik a multi miatt?
Minden jó multi amivel jászok/ottam mind szar (kidobál9 jelemzõen ubisoftos.
Lhet hogy kidobtam 10k az ablakon? Várható változás + irányban.

Asus P5QL, E8500@3,7GHZ,PQI 4GB DDR2 800MHZ,Asus GTX260, 2X500GB HDD, Samsung 223BW TFT

de! tegnap is lanoztak.. <#vigyor5>

-tRs-Landor

nekem furcsa módon az mûködött... legalábbis tovább mint ez.

Vicc, eljutok a server browserig, és ilyen 16/32es szeróra kiírja hogy server is full<#banplz>

A kódnál a lobby-t bámultam a játékkal töltött idõ nyolcvan százalékában
szal hagyjuk ezt az iwnet dolgot szeréntem ...

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

de <#rinya>

egyébként normális esetben nem úgy van, hogyha lemaradás/gebasz van egy cégnél, akkor az alkalmazottak bent túlóráznak és próbálják kijavítani a hibát?

Megy már valaki próbálta? mert ha megy is 10percig kell szarakodnom hogy feltudjak menni egy szerverre<#idiota>