Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt vannak a képek a Thompson-ról, a Tracer Pistol-ról, meg az elbaszott Shotgun spec-rõl:
Igy viszont kurvamodkibaszottul idegesito loszar!
Megis mi a faszt kepzeltek ezek amikor kiadtak?!
<#gun>#gun>
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Én is egy bordel cégnél vagyok, de ez 4 hasonló játék után és egy nyilt beta után igazán pánhülye.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
A jó büdös kurva anyjukat! <#boxer>#boxer>
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Maga az architektúra van alapvetõen elkúrva. Mondjuk rákattintasz a server browserre - a master serverrõl letöltõdik a szerver lista.
Átkattintasz a favourites-ra - megint a master servert query-zi a kliens.
History : dettó. Ahelyett hogy ledumpolná a szerverlistát lokálba és csak kétnaponta egyszer frissítene, vagy csak azokat a szerverek, ahová csatlakozni akarsz....
Hogy ilyen "csatlakozz ha van szabad hely" történetekrõl már ne is beszéljünk. Visszasírom az All seeing eye-t az volt a fasza server browser.
Arra emlékszem még, hogy a punkbuster egy punkot nem kapott el a Bf2-ben
ott omlottak ránk az UAVk az égbõl meg a falakból pattogtak a lövedékek,
dehogy minket megszopatott rendesen az fix;DDD
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Egy roppant egyszerû dolgot szeretnék csinálni egy játékkal, játszani.
Meglepõ mi?
Én megcsinálok bármit, még egy egyszerûb bscriptet is írok, ha kell, de ez már nonszensz. És aki nem rendszergazda, az miafaszt csinál?
Egy vicc. De megszokhattuk volna, bf2-t 4 év alatt nem sikerült a béta állapotból kimozdítani.
1-es rendel, nick P3dr0
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Bc 2 klánba tagokat keresünk : http://iwgaming.gportal.hu/
Legalább nem csak a PC a problémás, bár azért sajnálom õket. Konzolon ez még nagyobb blama mint PC-n.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
A probléma az EA-val van napok óta,nem a DICE-al. Ha ezt nem fogod fel tényleg te vagy a fasz.<#idiota>#idiota>
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Én vagyok a fasz, hogy hittem ennek a "Figyelünk a pc gémerekere, meg fontosak nekünk és nem szar konzolporot kapnak és minden jólesz" bulshitnek...
Több fronton is kibaszhattak magukkal, tuti, hogy a szerverkeresõ is generálja a hibákat és terheli a rendszert, az ea account szerver sem hiszem, hogy rendben van. Punkbustert meg anno sokat machináltam, azért nem fogom lehúzni, mert más csalás ellenes rendszert nem adminoltam, nem tudom összehasonlítani, de gyakran meggyûlt vele a bajunk régen.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Simán alul van tervezve szerintem.
Terhelés tesztelésnek is megvan a maga menete. És mivel itt a központi szerverrõl beszélünk nem hinném hogy pont az EA nem tudná megfinanszírozni. Fõleg, hogy alap esetben nem is oly bonyolult az elve.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
We are aware of the connectivity issues that are happening on PC and 360 right now. We are sorry for this and working on solving the problem
Same Here.
I also get disconnected from EA Server after the "Server Full Message" which by the way coms even when i try to join to a server which has 5/32 player.
Some servers show 33/32 oder 34/32 Players.
And when i finally get connected, PB kicks me out after 10 seconds.
So: THIS GAME DOES NOT WORK ONLINE AT ALL! I PAYED 50 Euros for a crappy single-player-mode.
If this is not fixed completely in 72 hours i will go to the shop and get my money back. Because this is the great thing here in Germany: If a Software Product does not work as promised, you can give it back within 14 days and get your money back! Isn´t that great?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
én ezt nem hiszem el hogy ennek a játéknak ilyen sorsot kívánnak...
Nekem a login sikerült!!😄
De vagy a PB dobott ki, vagy kivágott az asztalra...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Bejön a szerverlitsa végre. Megnézem a statomat, erre amikor vissza akarok menni a már betöltött szerverlistára akkor újra neki kezd betölteni ami megint 5 perc. Kurva annyukat, hogy ilyet szart tudnak csak csinálni.
Itt tutult nekem, hogy hagyjam már abba, aztán sztem megnyomott valamit...
zölddel. ha nem jók pirossal 😄D
eddig „mûködött" a játék.
A háború félelem, bátorságnak álcázva.
Asus P5QL, E8500@3,7GHZ,PQI 4GB DDR2 800MHZ,Asus GTX260, 2X500GB HDD, Samsung 223BW TFT

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Minden jó multi amivel jászok/ottam mind szar (kidobál9 jelemzõen ubisoftos.
Lhet hogy kidobtam 10k az ablakon? Várható változás + irányban.
Asus P5QL, E8500@3,7GHZ,PQI 4GB DDR2 800MHZ,Asus GTX260, 2X500GB HDD, Samsung 223BW TFT
-tRs-Landor
Vicc, eljutok a server browserig, és ilyen 16/32es szeróra kiírja hogy server is full<#banplz>#banplz>
szal hagyjuk ezt az iwnet dolgot szeréntem ...
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
egyébként normális esetben nem úgy van, hogyha lemaradás/gebasz van egy cégnél, akkor az alkalmazottak bent túlóráznak és próbálják kijavítani a hibát?