Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
itt van egy jókis tweak guide,nekem hozott kb 30 fps-t. A settings.ini-ben van még egy olyan sor h. speakercount, 5.1-eseknek ajánlom h. átálítsák 6-osra nekem nagyot dobott a hangzáson. Szép estét😊
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Right follow these steps all the way to the end to make sure you download missing files that are not installed by PBsetup.exe.
1> Goto PunkBuster Online Countermeasures
2> Download PBsetup (3.4) install, run and add your game.
3> Select your game file and click check for updates.
4> Navigate to: Battlefield Bad Company 2/PB/htm/
5> Make sure you have the following files in there:
Quote:
wc002158.htm
wa001382.htm
If YES skip to step 6
If NO then goto: PunkBuster Online Countermeasures
Download those files and place them in :
Battlefield Bad Company 2/PB/htm/
6> Now also download pbsec.htm (for Players not Admin) from the last link and place that both of these locations (to make sure):
Battlefield Bad Company 2/PB/htm/
Battlefield Bad Company 2/PB/
Now PB should be properly setup.
We discovered that pbsec.htm was missing from the pb/htm directory so this is mainly to get that plus the usual PB update procedure for those that don't know how to.
"Connection to the game server has been lost.
Please check your network connection and try again"
Kis nehezites meg kell probalnod be logolni ha nme volt gond sikerult akkor tul kell elned a pb init failt 😄 es ha ez is siman ment akkor le kell gyoznod a 30-40 rankos ugyes playereket akik sikeresen mindig be logolnak es nincs pb fail
BF:2-3-4(oORedstarOo)
(Bár megkérdeném, hogy miért nem oly egyszerû a PB update szerveren mint kliensen? Elég analógnak tûnik... fut egy service és adott egy leíró hozzá.)
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nem hiszem, hogy alapvetõ dolgokat ne gyakorlatiasan kellene megoldani, mint például a szerverkeresõ. Szeg is azt hiszem jól összefoglalta.😊
Nem lázadok, hanem szurkolok, hogy gyorsan kikalapálják a hibákat.^^
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
A poén az, hogy ha mennének rendesen a szerverek (engem pl 30 mp után mindig kidob), akkor meg a legtöbben azon szentségelnétek, hogy mindegyik fullon van! 😊
Kicsit olyan az érzésem, mint amikor Budapesten leesik a hó, megáll az élet, káosz, gyújtogatások, vér, pedig 1500 éve mindig leesik.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Az 1-est szeretném. Logom -tRs-Zs0lt1
Talin meghívlak egy redbullra 😄
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
1 ora mire le frissiti az oldalt x)
Triathlon for life
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
A PB oldala meg egész egyszerûen nem jött be csak 20 percenként egyszer, az update után ugyanúgy kihajigált.
Úgyhogy én végeredményben nem az EA szerver miatt vagyok most szomorú, hanem a PB miatt. (Nem is értem miért mûködik az még mindig, eddig minden játékban volt vele szívás...)
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Triathlon for life
Már csak az eladási adatokra lennék kíváncsi pc-n.😊
Nem láttam a sima BC2 oldalon linket így nem is törtem magam miatta. Twitterre meg menjen akinek sok ideje van. 😊
Kifizettuk ezt a termeket,talan joggal basz fel,ha szar az egesz.
Tobb mint 1 honapig teszteltek azt a retek betatat(amikor mar elviekben kesz volt) megis mire szamitottak a szerverekkel?!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Nyilt Beta, mondják nekik a tutit és képtelenek kijavítani?
Bemennél te egy olyan kávézóba, amelyik 10 éve kihagyja a kávét a kanpuccsióból, és még jól le is ránt érte?
Nembaj érted, mert aranyos a pincér csaj.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Föcsök: A BETA-ban volt így,bennemaradt vagy nemtom.
Jelen helyzetben általános képlet az, hogy a PC-s piac alig 10%-át ( esetleg kevesebb?) adja a teljes eladásoknak egy játék esetén.
Azaz ha minden X360 is ezt mûveli akkor el tudod képzelni mi lehet odaát.
Egyszerût akartak, hogy a legalapabb user is használni tudja, de hát... a server browser sose volt erõsségük. 😊
Mindegy. Majd lesz frankó új server release, és megint megy pár napig míg egy újabb logikai bukfenc felszínre nem kerül.
@FreddyHawk: Szeg volt az elkövetõ. 😊