Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsir <#vigyor>

genRob
Nem erre kellene készülni, hogy majd úgy is kikopnak a pléjerek a nyári szezon miatt. Az megy, hogy mennyi szerver van a központi szervernek majdnem tök mind1, sõt ha több van többet kell scannelni.

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

bandika64
Olyan bugot találtam... conquestet toltam gyorsan betöltött a game elsõ voltam kb... elõzõ körben vesztettünk és béna csapattal voltam természetesenc sapatot váltottam. Na most,amcsi lettem volna gyorsba beálltam oroszba és a spawn helyem az amcsi fõbázis volt... rögtön öltem vagy 10et AUG-al mire észbekaptak h. ez enemy... nagyon poén volt,ráadásul nem 1x spawnoltatott le oda hanem az volt a fõ spawn. Próbáljátok ki,lehet h. mûködik még😄 Ja és még vmi
itt van egy jókis tweak guide,nekem hozott kb 30 fps-t. A settings.ini-ben van még egy olyan sor h. speakercount, 5.1-eseknek ajánlom h. átálítsák 6-osra nekem nagyot dobott a hangzáson. Szép estét😊

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

Nem tudom mit segítene az ha több szervert bérelnének, annál rosszabb lenne a helyzet. Nem a game szerverekkel van probléma (kivéve a pb), hanem az EA központi szerverével, ami nem tudja a sok felhasználó profilját és a sok szervert menedzselni.

modellmaker
redbull xD

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Lehet láma kérdés, de lehet állítani a fegyvereken tüzelési módot? mint a bf2be hogy full autoról burst fire-re vagy ilyesmi?
PB kidobásra az alábbi javítást olvastam a Electronik arts UK oldalán

Right follow these steps all the way to the end to make sure you download missing files that are not installed by PBsetup.exe.

1> Goto PunkBuster Online Countermeasures

2> Download PBsetup (3.4) install, run and add your game.

3> Select your game file and click check for updates.

4> Navigate to: Battlefield Bad Company 2/PB/htm/

5> Make sure you have the following files in there:

Quote:
wc002158.htm
wa001382.htm
If YES skip to step 6

If NO then goto: PunkBuster Online Countermeasures

Download those files and place them in :
Battlefield Bad Company 2/PB/htm/

6> Now also download pbsec.htm (for Players not Admin) from the last link and place that both of these locations (to make sure):
Battlefield Bad Company 2/PB/htm/
Battlefield Bad Company 2/PB/

Now PB should be properly setup.

We discovered that pbsec.htm was missing from the pb/htm directory so this is mainly to get that plus the usual PB update procedure for those that don't know how to.

iceshark
vagy a
"you have been kicked from the game"

Mr Manson
fasza Logo 😄

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Nathan66
felvettem a fülhallgatómat hülye fejjel és bal oldalt érte jobban a hang egész single alatt. 2napja ugy fáj a bal fülem mint a szar... dögöljön meg aki ilyen amatör hibát tesz egy játékba...

Milyen igaz...<#vigyor0>

Carloska
Mi az a 2 sor amit már soha senki nem felejt el az életében ? 😄😄

"Connection to the game server has been lost.
Please check your network connection and try again"

MI A FASZ VAN!?
Belton
Ez nem szenvedes ez HC mode ...
Kis nehezites meg kell probalnod be logolni ha nme volt gond sikerult akkor tul kell elned a pb init failt 😄 es ha ez is siman ment akkor le kell gyoznod a 30-40 rankos ugyes playereket akik sikeresen mindig be logolnak es nincs pb fail

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Ez is érdekes info, thx.
(Bár megkérdeném, hogy miért nem oly egyszerû a PB update szerveren mint kliensen? Elég analógnak tûnik... fut egy service és adott egy leíró hozzá.)

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

iceshark
jó most az elején sokan vagyunk viszonylag kevés szerverre, aztán egyre több szervert bérelnek majd +jön a jó idõ amikor nem mindenki fog napi 5-6 órát játszani stb. fog ez szépen alakulni csak idõ kérdése (mondom ezt úgy hogy én sem a türelmemrõl vagyok híres)

SötétBarom
Végiggörgettem ezt az oldalt, és csak szenvedés van. OMG 😄D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Belton
Aaaaa ilyen nincs xD be logolok el lovom az elso töltényt es bezarja a jatekot a windows <#schmoll2>

trident
Ebbõl a szempontból igazad van, hiszen mi felhasználók vagyunk.

Nem hiszem, hogy alapvetõ dolgokat ne gyakorlatiasan kellene megoldani, mint például a szerverkeresõ. Szeg is azt hiszem jól összefoglalta.😊

Nem lázadok, hanem szurkolok, hogy gyorsan kikalapálják a hibákat.^^

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Nathan66
van már valami megoldás a bal oldali hang problemre? vagy elég gond van igy is a mutival?..

A poén az, hogy ha mennének rendesen a szerverek (engem pl 30 mp után mindig kidob), akkor meg a legtöbben azon szentségelnétek, hogy mindegyik fullon van! 😊

Vorpal
Úgy tûnik, hogy az online játékok elsõ napjait elkönyvelhetjük vis majorként.

Kicsit olyan az érzésem, mint amikor Budapesten leesik a hó, megáll az élet, káosz, gyújtogatások, vér, pedig 1500 éve mindig leesik.

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Zs0lt1
Kedves Landor!

Az 1-est szeretném. Logom -tRs-Zs0lt1

Talin meghívlak egy redbullra 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

iceshark
na kezdek örülni hogy lelépek jövõ hét végén ausztriába 1,5 hétre, mire visszajövök minden szép és jó lesz<#eplus2>

Carloska
LOL

Ha Battlefield, akkor minden bug -nak latszo dolog feautres. 😉 Ehhez mar igazan hozzaszokhattunk.
TDC Geronimo
Nem kellett a PBt egyáltalán frissíteni. Mindössze annyi van, hogy a nem R5ös szervereken régebbi a PB és mivel neked a legújabb van, ezért onnan kidobál.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Belton
Csak nekem laggol a forum ? <#zavart1> Vagy mar it is kezdõdik ?<#szeret>
1 ora mire le frissiti az oldalt x)

Skynet
Halkan jegyzem meg a hisztizõknek: Bent vagyok játékban és mûködik.
fizetteted

Triathlon for life

zotya10002
Na nem megy a multi már megint!???!Remélem nem szarakodik mert kedden hozzák nekem is és hentelés lesz?:-)

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

NEkem már reggel is a PB szórakozott.
A PB oldala meg egész egyszerûen nem jött be csak 20 percenként egyszer, az update után ugyanúgy kihajigált.
Úgyhogy én végeredményben nem az EA szerver miatt vagyok most szomorú, hanem a PB miatt. (Nem is értem miért mûködik az még mindig, eddig minden játékban volt vele szívás...)

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Persze lehet mást is csinálni. Én elmentem futni,játszottam egy jót a gyerekekkel,szóval nem halok bele,de mint fogyasztó nem vagyok boldog. Milyen más termék az amit ha megveszel,hazaviszel,és nem mûködik teljesen megfelelõen,nem mész vissza,és cseréled ki,vagy fizetteted vissza a pénzedet.

Triathlon for life

Skynet
A pc-bõl kiindulva én sem gondoltam volna hogy a 2 konzolváltozat is lenyomódik....És szerintem senki sem.
Már csak az eladási adatokra lennék kíváncsi pc-n.😊
SZEG007
najo ennyire nem lehet mellélöni ahogy most EA csinálta, mert ott vannak a tetves adatok x elörendelés konzolra, x elörendelés PC-re, és azért nagy vonalakban tudniuk kell a master szerver terhelés birását,vagy ha nem akkor fell kell mérniük azt és ha látják hogy bakker ez csak 500000 felhasználot tud egyszerre kiszolgálni, és van 3 milla elörendelés akkor talán szerverparkot böviteni kéne még megjelenés elött. Egyszerüen nem hiszem el hogy nem rendelkeztek semmi informácioval a PC-s elörendelöéi bázisrol. Ez akkora amatörség amit egy ekkora válalat mint az EA nem követhet el.

Meglepõ, de köszönöm szépen. 😊
Nem láttam a sima BC2 oldalon linket így nem is törtem magam miatta. Twitterre meg menjen akinek sok ideje van. 😊

Skynet
Csak neked a készítõk majd küldenek egy free gyurcsány limited skin-t...<#idiota>
1et ertek!
Kifizettuk ezt a termeket,talan joggal basz fel,ha szar az egesz.
Tobb mint 1 honapig teszteltek azt a retek betatat(amikor mar elviekben kesz volt) megis mire szamitottak a szerverekkel?!

MR ME
igen

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Vorpal
Én azt gondolom ezt mindenki érti, hogy a fogyasztók védelmére keljek, itt arról van szó, hogy ez már az x edik fejlesztésük amit kemény pénzért adnak el és érthetetlen, hogy nem tudnak ezekre gondolni.

Nyilt Beta, mondják nekik a tutit és képtelenek kijavítani?

Bemennél te egy olyan kávézóba, amelyik 10 éve kihagyja a kávét a kanpuccsióból, és még jól le is ránt érte?

Nembaj érted, mert aranyos a pincér csaj.

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Skynet
Nagyon megy a sírás,én nyugodtan várok,egyébként egész nap lehetett játszani,párszor fent voltam ha mindenhova nem is tudtam belépni,azért beléptem jó pár helyre,nem volt sem lag sem semmi,teljesen jól elvoltam. 1 órája nem lehet játszani és már hiszti van..

Föcsök: A BETA-ban volt így,bennemaradt vagy nemtom.
TDC Geronimo
Meglepõ, de az EA fórum BC2 PCs részlegén :p

Nofene. Hol írták? Hol érdemes ezeket követni?

Carloska
ingyen bf1943 minimum ezek után

csak eredetivel lehet multizni ??

Nem igen an olyan, hogy zökkenõmentes, de ne alázzuk az ipart mindig azzal, hogy "majd kijavítjuk". Kicsit olyan ez mintha az étteremben kirohanna a szakács és ott öntené a félig elfogyasztott ételedre a szószt, mert az lemaradt. (Sarkos példa, de ha máshol elvárjuk a minõséget, itt se adjuk alább. Mert itt nem arról van szó, hogy sótlan az étel, hanem nincs hús a panír alatt.)

w77d
ez után ha helyreáll a dolog valami ajándékkal illene kedveskedni a játékosoknak (új fegyver/jármû/skin/guminõ stb.....)

TDC Geronimo
Hiába mondod itt a többségnek ezt. Vagy nem akarják vagy nem tudják felfogni.

Ha azt nézed, hogy "konzolport", akkor hatványozottabb a gáz.
Jelen helyzetben általános képlet az, hogy a PC-s piac alig 10%-át ( esetleg kevesebb?) adja a teljes eladásoknak egy játék esetén.

Azaz ha minden X360 is ezt mûveli akkor el tudod képzelni mi lehet odaát.

Egyszerût akartak, hogy a legalapabb user is használni tudja, de hát... a server browser sose volt erõsségük. 😊

Mindegy. Majd lesz frankó új server release, és megint megy pár napig míg egy újabb logikai bukfenc felszínre nem kerül.

@FreddyHawk: Szeg volt az elkövetõ. 😊

gondoljatok mar bele hany zokkenomentes nagyon vart online jatek startja volt sima? nem mondom hogy normalis meg nem is dolgozok ezeknek de problemak akkor is vannak mikor nem szamitasz ra.