Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
- Egyik az hogy uj frissitett PB-vel mesz R5-os szerverekre -> keresobe beirod hogy "R5" siman. Nem tul sok ilyen szerver volt tegnap, de legalabb lehet jatszani (Thx tipp for Geronimo).
- A masik "trukk" ami nekem mukodott tegnap, hogy megkertem havert hogy a "regi" PB konyvtarat a BC2-bol kuldje at nekem. Bemasoltam az ovet es meglepo modon tudtam menni a "regi" pb-s szerverekre.
Remelem masnak is segit ez a dolog amig nem all helyre ez az EA-PB-s orulet.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Body armorosokba vagy 10 találat kell...RPG-vel mellbe küldtem és nem feküdt bele...<#idiota>#idiota>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
Igen, az elmúlt napokban ezen ment a pörgés, két használhatónak tûnõ ötlet volt, az egyik, hogy a keresõbe beírod, hogy R5 és akkor a friss szervereket dobja ki, ahol nincs verzió ütközés, a másikat Zero ajánlotta, nem szarkazmus, bizony utólag be kell látnom, lehet jó ötlet: fejenállás a budideszkán, közben imádkozás, hogy a Dice/EA javítsa a problémákat -mert ezen sokkal több múlik, mint hogy trükökkel próbálkozunk.😄
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Belépek a szerverre, erre megyek 3 másodpercet azt ledob.
Mi a franc?
Nem mentette el a játék , nemtudom mért pedig játék közben mindig írta hogy saving.
<#falbav>#falbav>
<#help>#help>
a PB-vel kapcsolatban, olyantot olvastam hogy nem kliens oldalon van a probléma hanem a szervereket kéne újraindítani, mert azokon régi van és a két verzió így fejezi ki hogy nem szeretik egymást. nem tudom mi az igazság, nincs szerverem, tegnap én is szívtam eleget ezzel.
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Body armor....Rálövök a body armoros katonára helibõl nagyradával...9 találat,nem halt meg....
Jön felém egy body armoros telibelövöm mellen rpg-vel,nem halt meg....
Zseniális,elöbb utóbb mindenki ilyenbe fog rohangálni...

Legalább tudtam játszani 2 órát!😊
Családcentrikus ez a bf rész😛
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
A háború félelem, bátorságnak álcázva.
Next PC upgrade: 2022

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerûbb TeamSpeak szervere
XenHai: engem is erdekelne miert kapjuk a Gold Star-t, erre meg nem jottem ra es neten sem talalok tul sok mindent rola.
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
lisedaconfigurator1-1
vki már belinkelte ezt a kis progit.Aki már próbálta attól kérdezném hogy használható ez és ha igen akkor hogy.Másoljam be a game könyvtárába és ott indítsam vagy ez mindegy neki?
ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...
Állítólag nem úgy számolja a fovot, mint más játékok.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?