Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#gun>#gun><#boxer>#boxer>
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
A játékban 192.000-ig volt kedvem visszapörgetni....<#idiota>#idiota>
Szathy: Pcbukás vs Pcsiker.<#idiota>#idiota>
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
http://clanbase.ggl.com/ladderpetition.php<#worship>#worship>
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
20-50-100-1000 azt hiszem
Smithwarden: Az R5-ök is mennek így vagy így csak a régiek?:)
Denes888, Smithwarden ma kapta meg. 03.03.-án adták postára a csomagokat.
Legkorábban az ea store-ból, majd a magyar webshopokból rendelõk kapták meg, az áruházláncokba ha jól tudom pénteken érkezett meg.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
alap-bornz-ezüst-arany-platina?
mennyi kill kell hozzá?
20-50-?-?-?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
PB "regebbi" verzio - BC2 konyvtarba
Bar elvileg ezzel semmi gond, de szolok elore hogy semmilyen felelosseget nem vallalok ha kavar ez a pb konyvtar. <#vigyor0>#vigyor0>
Nekem ezzel siman mennek a nem R5-os szerverek is (tehat szinte mindegyik).
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
amugy ahog latom 25. szint utan mar nem kapsz semmit szoval csak menozni jo mar utána
-tRs-Landor
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
és csöcsök
-tRs-Landor
(nem kell a felesleges flémkeltés)
-tRs-Landor
amugy nekem nincs semmi bajom a body armorosokkal miota megvan a magnum loszer :D
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Pedig tenyleg ennel finomabban nem tudom kifejezni hogy nem tetszik egy komment. (#18300-ra ilyen "smiley" ment: <#levele>#levele>)
Vagy most mar csak pozitiv jelzokkel lehet illetni a hozzaszolasokat? <#vigyor0>#vigyor0>
Csak tényleg köztes átmenet kéne mert egy rakás mapon megmozdulni sem lehet a csipáktól HC-ban.
re Landor: tiszteletben tartom én a szabályokat, csak sajnálom, hogy a válasz elszállt, de sebaj: :)
re Romeozor: Vén kecske is megnyalja a sót!:) Remélem hamar megjön a megrendelt játék s aktívabban tudok másokat zaklatni.:)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Viszont a normál mod-nak is megvan a hátránya body armoros god mod-ba rohangálo emberek akik tankok elött is lazán elfutkorásznak, valamint szerverek többségén killcam, és FF off öli a játékot.
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Tehat kb 3 munkanap alatt kiszallitjak, korrektek.
A háború félelem, bátorságnak álcázva.
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870
Utana conquest mod, nem hc. Teptem a hajam rendesen senki nem halt meg, pici palyak, sokkal jobban emlekeztett egy quake clonra, direkt nem cod-ot irtam, mint a bf-re.
Annyira idegesitett, hogy senki nem halt meg, hogy szeirntem nem is megyek tobbet nem HC szerverre.
Remelem valamelyik magyar, netan mind ebbe a modban van.
Viszont csesztek kijavitani modositani, hogy minden fegyvernel kikapcsoljak a celkeresztet, igy aminel nem tudsz belenezni a celkeresztbe, azzal vakon losz, ekkora benasagot. Gondolom javitani se ohajtak szokas szerint.
Hogy egy pozitiv elmenyt is mondjak, mindig megjegyzem amikor elinditom, egy esc gombra az osszes introt atugorja, tanulhatnanak user friendly hozzaallast mast kiadok is.
szerintem
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx