Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sõt, a szarra is szarunk...

alma2
4-6 ot sebez rajta, a Han solo hangfegyvere viszont csak 0-at, probaltam 😊
Sot maga ala sem pisilt majd ette meg a rozsda legalabb, legalabbis elve nem gyoztem ezt kivarni 😊

szerintem

szarunk az mw2re

iceshark
én füstölni szoktam nekik 😊 ha már mással nem tudok rájuk értelmesen lõni, tegnap Carlossal az egyik pályát füstbe borítottuk, nagy feeling volt, bár gondolom a többiek annyire nem örültek a kb fejenként 30 füstgránát kilövésének 😊

trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Csak nekem nem tud csatlakozni? Nem enged föl connection failed van.
bandika64
akkor oksa... remélem h. mw2höz is ingyen lesz a PC-s map pack de van egy olyan érzésem h. azt ziher h. megkell venni steamen... pláne h. a következõ kodokat még havidíjassá is akarják tenni... de cod nem tartozik ide... long live battlefield

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

Akkor mar hatasosabb, ha a fegyveredet razva, vadul uvoltve nekirohansz. Han Solonak bejott.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

zotya10002
"Nem a pályák újak, hanem a játékmódok. EZEN a két pályán EZT a két módot nem lehetett játszani!

Arica Harbor Conquest mode

Laguna Presa Rush mode"

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

alma2
Ezt en is meg tudom erositeni, egy csomo nemet cegnel is angolt kernek inkabb. Lehet, hogy csak azert, mert nem birjak elviselni a hibas nemetet beszelo magyart 😊 Egyik ismerosom anyanyelvi nemettel kb kitorolheti a segget az allasajanlatok 90 %-nal, keresgel is mar egy jo ideje eredmenytelenul.
Kis varosomban meg vannak olyan altalanos iskolak, ahol nem valaszthato az angol, csak a nemet, ami meg szomorubb.

De hogy a hozzaszolas is megallja a helyet hazigazda ur elott 😊. Egy szamomra nagyon tetszetos dolgot veltem felfedezni a jatekban, megpedig azt, hogy a tankot lovod granatvetovel, siman lepattog rola, ha kis szogbol lovod. Hatulrol love, talan a csovek miatt ami a tankon talalhato, akar meg teljesen szembol torteno talalat eseten is, lepattog a granat.
Amugy igen, erdemes lovoldozni granattal a tankot mert "faj" neki, ami szerintem pozitiv. Igy 10 assault azert ki tudja vegezni ket sorozattal 😊

szerintem

trident
Többen írták, linkelték, hogy a pc-sek ingyen kapják meg, letölthetõ lesz a "sima" és LE változathoz is. Link. pályákat már így is kaptunk: Nelson Bay, és Laguna Alta Rush-t.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

AntiHero
Ja jó, bocs, hogy nem olvastam vissza.<#smile>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

bandika64
aha értem köszi... akkor ismételten a magyar fordítás áldozatává váltam... ahogy az szokott lenni <#hehe>

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

dronkZero
Kaptál elvileg a kézikönyv mellé egy egyoldalas papírt, amin egy kód volt. 6 unlockot ad, mást nem.

De a "VIP" csak konzolra vonatkozik, PC-n a DLC ingyenes, és már benne is van a játékodban az a plusz két pálya.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Maak
#19807<#nezze>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

zotya10002
Ez van a Limited edition-ba!!Csak egyszer használatos kód!!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Maak
Ha jol tudom pc-s verziohoz nincs VIP kod, elso alkalommal amikor elinditottad akkor letoltotte az uj patchet es ket uj mapot, a kovetkezo DLC-ket meg ingyen kapjuk majd, ami a gyujtoi kiadashoz pluszban volt az a kovetkezo :

A Limited Edition várható extra tartalma, 6 játékbeli tárgy:
- Megerõsített jármûpáncélzat
- Másodlagos támogató fegyverzet a jármûvekre
- Nyomkövetõ lövedék
- Jármûre szerelt mozgásérzékelõ
- M1A1 gépfegyver
- M1911 .45 kaliberû kézifegyver

Ezekert neked nem kellett megkuzdened, de ugyanugy elerheto mindenki szamara.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

dronkZero
Ja, hülyevagyok, BC2-rõl beszélsz, nem BF2rõl...

dronkZero
Heh, pedig voltak, akik úgy csináltak helyet a heliben, hogy _csak_a_gunnert_ kilógatták a térképen kívülre, amíg ki nem halt.

Egyébként ha nem mész a szélére, akkor nem írja ám ki... 😛

AntiHero
A dögcédulák színe mitõl függ? Csak mert tegnap kaptam, ezüst színüt is.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Ebbol siman kiderul, ha az EA elkezd pacemaker-eket gyartani, abbol biztosan nem veszek <#ravasz1>
bandika64
Lehet hülye kérdés így 1 hét után kb... de limited editionhöz nem járt volna vmi VIP code szerûség amivel ingyen map packokat kapok? Vagy az a kód az ami a "szerezd meg a gyûjtõi kiadás fejlesztéseit" felirat alatt lévõ kód? Nézegetten unboxingokat és azokba volt vmi külön VIP feliratos kártya,az enyémbe totál nincs (limitedesekhez szólok elõnyben,naon nem vágom😄)

HD JOHNNIE
Én volnék az 😊 Lehet nyomni a liciteket 😄

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

iceshark
de ha neked nem akarja eladni, eladhatja nemkem is <#beka3>

iceshark
én a magam 26 évével 1 éve kezdtem el angolul tanulni, a diplomámhoz van egy német nyelvvizsgám, de a német anyacégû munkahelyemen is inkább angolul kellett kommunikálni, persze jó ha tudok egy két német kamionossal beszélni, de inkább angol kell, szóval hajrá én is tanulom hetente 2-3 órában, szóval kell az! 😊

Valaki emlitette itt, hogy van egy Nostromoja, de nem boldogul vele. Ha megvalna tole, engem erdekel.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

alma2
Talan elnezobb az ember 30 feletti korosztalyra, /oroszt tanult a suliban stb/ bar ezt szemely szerint olcso kifogasna tartom , akik angol nyelvu jatekkal jatszanak, azok kapjak ossze magukat, ha csak fel ev mulva megnezi a statjat es latja jatszott 200+ orakat, ha azt az idot nyelvtanulasra forditottak volna, nem sirna itt a nyomi szajuk egyfolytaban, mert ezeket barki siman megertene.
Vagy jatszatok magyar fejlesztesu jatekkal, igy bizhattok abban, hogy a fejlesztok magyarul is kozzeteszik hirdetmenyuket, bar nem sok esellyel.
De itt a ket nap, amig nem tudtok kockulni elo az ingyenes angol leckekkel.
Egy 22 ev alatti korosztalynal, meg egyenesen en szegyellem magam, hogy ilyen szerencsetlen a felnovekvo generacio, aki nem beszel/erti meg 1 vagy 2 nyelvet.
Persze az idosebb generacionak ez jo, mert nem kell felteni a "sza*rs" allasukat, hogy majd lecserelik a lelkes, friss husra, mert annyira hulyek manapsag, tisztelet a kivetelnek, hogy a gyorsettermek lesz a legtobbnek a karrierjuk csucsa.
Lehet, ellenvelemenyezni, ha mar ugyse megy a jatek 😊

szerintem

iceshark
na ná 10mp és halál

Maak
Talan valamivel nagyobb teren mozoghatsz mint gyalogoskent de szol erte, bizony.Meg ugye helivel gyorsabb a mozgas igy eselyesebb, hogy visszaersz a 10mp letelte elott.

SubZero911
Azért kurvára idegesít. hogy miért nem egy héttel késõbbre vettem ki szabit, mikorra rendbe rakja az EA a szarját.

Mióta kijött, nem volt egy ki****ott nap, hogy rendesen mûködött volna nap közben. Délután meg már hazajön a család, akkor no game helló szevasz, meg hétvégén is.

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

BC2-ben sokat nem heliztem, akkor is csak utaskent, de meg nem tapasztaltam, hogy szolt volna a heliben, hogy tul messzire mentunk. Elofordult mar valakivel?

iceshark
én azt szeretem amikor a blackhawk-al úgy közlekedik a pilota mintha vadászgépben ülne, ide oda rángatja, ilyenkor azért elég nehéz gunner-kedni belõle, értem én hogy kerülgetni kell a lövéseket meg a rakétákat, de lehet ezt okosan is csinálni.

volt egy király pilótám az isla akármin ahol a sziget van középen 😊 szépen felvitt a domb mögé félig takarásban na onnan lehetett osztani a szigetet, ha valaki lõdözte a rakétáit szépen besüllyedt a domb mögé, igaz kellett a dombra pár recon, osztani a rakétásokat, de így együtt verdune-i jelentet rendeztünk!

dronkZero
Hát ez mondjuk nem újdonság, BF2 is tökugyanígy mûködött. Csak ott a helikre is az vonatkozott, mint a gyalogosokra, és csak a repülõk kaptak nagyobb mozgásteret.

Jo, de ha nem 10 masodpercem lenne, hanem 30 percem, az is megoldas lenne. Szoval tok mindegy, milyen modon korlatozzak a visszateresre rendelkezesre allo idot. A kulonbseg az, hogy itt repulo eszkozoknek nem szol, ha kimesz a biztonsagi zonabol.

SötétBarom
Minden heli hatékonysága a gunneren múlik. Az a halálom, mikor egy csomó mapen a hülyegyerek rákempel, aztán viszi el vigyorogva gunner nélkül. :<

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

dronkZero
Akkor meg legközelebb úgy esne ki a helibõl, hogy "elfogyással" együtt haljon meg a határon. Murphy nem hagyja, hogy baszakodjanak vele.

Egyébként azért nem olyan sztem, mert már a BF2ben is csalnia kellett, hogy _tutira_ meghaljon az illetõ. Mi próbáltunk olyat, hogy 6 medik, mindenki kezében pakk, és kupacban futás ki a pályáról, meg APC tele medikkel, ilyesmi. Kb 5-6 másodpercig a szokásos módon fogy az élet, aztán meg begyorsul a tízszeresére, és szinte azonnal kivégez.

Szal sztem a hasonló exploitok kiküszöbölésére van ez az azonnali halál.

alma2
45 x rakattintottal a join gombra ahelyett, hogy visszaolvastal volna fel oldalt, akkor elarulom neked, fel oldallal lejebb le volt irva, pont a szazadik probalkozasra enged be matol kezdve a szerver ket napig. "user stress test" miatt.
Ha sikerult bejutnod szolj 😊

szerintem

Maak
Hat nem egeszen, pont te irtad, hogy epp a hataron haltal meg, de ha a hatar elott kezdene csokkenni a hp-d akkor meg lenne eselyed visszaerni, bf2-vel nem jatszottal? <#idiota>

gondolom nem a 'statbuzi' halal a lenyeg hanem az 1 ticket felesleges veszteseg
amugy tegnap enis nagyban nyomattam a zoomolos UAV-t isla inocentesen, istencsaszar nagyon mindenkit betudtam vele spottolni geppuskakat is folyton kikaptam hogy nebantsak a helinket hamar meg is lett a pont 😄

amugy kulfoldi oldalakon megy a siras nehol hogy milyen gyenge a blackhawk, nemtom én a +pontossagos perkkel egesz jol apritottam a gyalogsagot, meg igazabol arrajo hogy odarepulsz minden hulye felnez hogy jé heli leakarom loni most, addig meg a gyalogsag legyalulja oket 😄
Az eredmeny ugyanaz lenne.

iceshark
épp most kezdenek rájönni, hogy ez

a gép már nem lesz elegendõ a mai korban és az egészet le kell cserélniük, hiába megy a mw2 ilyeneken tökéletesen a bfbc2 más kategória<#idiota>

Maak
Ez is egy vicc mondjuk, faszer' nem lehetett ugy megoldani mint bf2-ben, hogy fokozatosan fogy az eletero?

Most nekem sem megy.
w77d
gyerekek nekem reggel óta nem tud csatlakozni az EA online-ra.... másnak is van ilyen??

Amatõr balfasz banda...

Hehe. Nekem helikopterbol kiugorva sikerult eddig minden alkalommal(kb. 3) a lezart teruletre erkeznem, es minden alkalommal le is jart az idom. Egyszer spanyol inkvizicio jelleggel pont a hataron haltam meg.

alma2
Persze en nem tartozom a nyilvanos duhongok koze, mert a szerelot se nyirtam ki tegnap aki kijott es visszakototte a netemet tegnap mert tegnapelott egy masik szerelo veletlen kikototte a poznarol ugy, hogy meg csak be sem csongetett, fel sem hivott. Persze senki nem tud semmit miert is tortent ez az egesz.

szerintem

alma2
Azert nem tudom, hogy engedheti meg az ea maganak ezt a luxust. Oke, sokak szemeben csak egy sz*r jatek. De mit szolna tisztelt ea vezetes, ha 2 napig zarolnak a bankszamlajukat karbantatas miatt, ket napig nem menne a mobiljuk, tvjuk, internet stb. Mert ok is csak "sz*r" ugyfelek. Majd amikor a felduhodott jatszani akaro rajongok a magnum loszerjukkel a vezetoseget lovik hasba, mert kepernyon nem tehetik meg ugyanezt, akkor en lennek a korhazi takarito aki kitenne a tablat a surgossegi kocsi beerkezesekor, zarva, kv szunet miatt, probalkozzatok kesobb.
Illetve olyan karbantartasrol nem igen hallottam meg, jo magam is csinaltam parat eleg sok felet, ami teljes leallassal kell, hogy jarjon. Foleg egy szerverbovitesnel, ahol betolok egy uj vasat a regi melle, vagy egy foldresszel arrebb es megosztom a terhelest nagyvonalakban. Nem beszelve az ehhez szukseges idorol, ami szinten vicc kategoria.

szerintem

MR ME
így van 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

dronkZero
Csak a statbuzik félnek a haláltól. <#hehe>