Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EA servers will come down tomorrow and Saturday morning to install extra hardware to improve your online experience.
It\'s good to be bad.
Vegul is a lenyeg nem mas mint, hogy a tavaly ev vegi negativ hiresztelesek ellenere, ma mar megjelent a hivatalos gepigeny es elorendelheto termek lett.
Maga a jatek az 1942 folytatasa lesz, tehat nem kell birodalmi lepegetore es NASA fegyverekre szamitani, de az elodjehez kepest feltetlenul a mai kor technikai vivmanyait felsorakoztatva fog a megszuletni. Lesz megint vizi-foldi-legi csata es ettol Az (!!!) Original Battlefield. Ha lehet hinni a hireszteleseknek, akkor ez a sorozat a kozeljovoben ismet folytatodni fog (persze kozben ugyan-ugy jelennek meg mas jatekok is a Battlefield egisze alatt, de az alapokat nem lehet megingatni olyan reszekkel mint a Vietnam, BC2).
BF2 is szakitott a masodik vilaghaborus alapokkal ... nekik gozerovel keszul a BF3.

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Felvettem havert a barátok közé, most meg 0 barát van a listában (reggel amikor még tudtam csatlakozni)
Történt mással is valami hasonló baleset? <#confused>#confused>
-szerintetek 13.00-kor hány tízezren akarnak majd egyszerre csatlakozni? ha azt kibírja a szerver akkor jó lesz késõbb is 😊
It\'s good to be bad.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
It\'s good to be bad.
It\'s good to be bad.
Volt valami filmben hasonló, csak nem jutott pontosan eszembe.
BF2142: Trumpf[HUN] BC2: Trumpf[HUN]
Ne aggódj, épp nem mennek a szerverek, idézem: EA servers will come down tomorrow and Saturday morning to install extra hardware to improve your online experience.
Jelen pillanatban senki nem tud belépni!
Üdv!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
megvettem eredetiben a játékot, feltelepítettem, serialomat bepötyögtem, indítottam a játékot rákattoltam a loginra. Connecting.. connecting és végül nem akar fellépni az EA hálózatára, így hát még profilt se tok létrehozni. Lenne valami ötletetek mi lehet a probléma? Ja majdnem elfelejtettem h elõtte fent volt a warez verzió amit természetesen elõtte törötlem+ dokumentumokból is a retkeit.
DE: defibrillátorral headshot már sikerült 😄D
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Egyébként én játszottam az 1943-mal boxon és szerintem nagyon xar. Alig volt játékos a pályák üresek, a fegyverek gagyik, olyan mint ha allied assaultoztam volna. A táj szépen ki van dolgozva, de a bc2 torony magasan jobb.
[IRAM] leader
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Vegre jon az igazi es hamisitatlan Battlefieldes stilus, a mai kor porrazuzhato kornyezetevel egyutt.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub