51658
-
Borg #26272 Azért volt még jópár map, amit meg lehetne valósítani :)
DC-ben volt pl valami sivatagos, aminek az egyik sarkában volt amerikai bázis egy csomó tankkal, a másikban meg az ellenségé. És akkor közte jó nagy távolságra elfoglalható pontok, meg ilyen gödrök amibe be lehetett bújni a tankkal. Az is egész jó volt.
(a többire nem emlékszem, lol, de képről biztos beugranának :D) -
Bavid #26271 De még milyen... -
Thaddeus #26270 "So in BC2, a full blown Karkand is not going to happen. "
Ezt nem úgy érti, hogy teljesen felrobbantható Karkand nem lesz? -
BF2es pálya -
tituka #26268 egy pálya... -
Mi az a Karkand? -
Sabot loszer van berakva neki, az 300m-ig hatasos egy normal csohosszu shotgunnal. Azokban az allamokban ahol tiltott a golyos puska a vadaszok ilyennel mennek nagyvadra. En is bugnak hittem, aztan utanaolvastam..
Amugy sincs rifle a jatekban, hat ez felig olyan:) -
"
Recreating Karkand with the type of houses that it is built up of in BF2 in a fully destructible environment and with the ability to enter each and every house on every floor and at the same time keep an acceptable performance would not be possible right now with the amount of destruction currently in the game.
Making these buildings indestructible and closing off all indoor areas would also not be consistent with the rest of the game as it is.
I actually had to scale down the size of the town in Arica Harbor a number of times during production in order to get an acceptable performance in addition of removing some buildings that was cut during development.
It's not just "a case of rendering it with the Frostbyte 2.0 "
Karkand has a very static environment. Only a few buildings lets you go inside them, no building takes any damage what so ever and only a couple of banger objects has any destruction.
So in BC2, a full blown Karkand is not going to happen. "
A lényeg, hogy nem lesz Karkand és olyan típusú pályák FB2es engine alatt, mert nem igen képes a kezelésére :/ -
fulopzizou #26264 köszi a válaszokat:) megnézem ezeket. -
Meg egy olyat, hogy nézd meg a feladatkezelőben, hogy nem megy-e a háttérben a játék. Ezt írták páran, hogy ezért csinált nekik ilyet. -
Találtam egy ilyet:
"Go here: support.ea.com/chat
You will talk to a EA Representative and they will help you. " -
Hmm... ezt már többen mondták. Sajna most kapásból nem tudom hogy tudod megoldani sorry. -
fulopzizou #26260 Tudna vki segíteni??
A játékba lépés után be akarok lépni online (login)
beirom az e-mail cimet aztán a jelszót, aztán kéri a serial number-t (amit már egyszer megadtam neki régebben). szoval beirom és azt irja ki h már használva van (already in use). korábban egyetlen egyszer már jáccottam online közvetlen a felrakás után. akkor bejelentkezett..
viszont azóta nem tudok.
Ha vki tudja h mit lehetne tenni annak örülnék..xD -
sokkak csak azzal tudnak sajna -
ott se jó. Kickeltek pedig full üres a szerver. -
Néhányan jöhetnétek infinityre. Voltam fent SUN-on hát mit mondjak. Csak rakéta és gl halálom volt. Meguntam. -
H4ver #26256 hi nekem valamiért crasholgat és egy pálya lejátszása után kidob asztalra és kékhalálozni is szokott... a játék nem szaggat és minden driverem a legfrissebb. valaki tud valami megoldást? ty -
Most hogy szóltál már igen. :D
-
ratyi konzolos vagy :p -
-
barmi #26252 Na itt aztán működik az autoaim rendesen ...
5 perc pc játék után írva menekülnének apucihoz hogy egyetlen killjük sincs pedig ők majdnem teljesen oda lőttek ahova kellett ... :S -
-
"de nagyobb kihívás volt mint egérrel."
Ezt úgy mondják magyarul, hogy "FPShez a kontroller egy kupac fos". -
Van vmi módja annak, hogy Favourit-ba tegyek akár 1 szervert is?
Mert csak gondolkozni tud, mint egy nyomorult agyhalott keresztbekurt szerencsétlen rakat fos. -
Landor #26247 amiket én bézáztam BC1-el meg BF1943-al :D
(ugyanitt XFPS eladó) :DD -
:DD -
A csávó mögé lőtt. -
Ugyanaz a játék mind3 platformon,nemtom mit láttál 1:42nél. Több ügyesség kell a kontrolleres célzáshoz,bár én csak BC1-et toltam boxon,de nagyobb kihívás volt mint egérrel. -
Demo
Full-ba már nem így van azért.
-
1:42-nél ahogy lelövi az ellent... ennyit a konzolról.
Még célozni sem kell. -
-
Landor #26240 igen, köszi erre már gondoltam :) -
Privit olvastad-e? -
jah, azt nem is gondoltam. -
Borg #26237 Viszont fölötte a nagy sárga alapon fekete szöveget ki lehetne venni, és akkor nem kell görgetés. -
Landor #26236 sajnos ez így van -
JagFater #26235 Az egy előre definiált banner sztem. -
Nono76 #26234 Ráadásul már harmadszor. Azt látom hogy a GUID-ja mindíg más, ezek szerint újra megveszi a játékot? Az a baj hogy a statisztikáját nem törlik, szépen mindíg ott virít az első helyen! -
Egy tip a bannerhez:
Fel kéne cserélni a szerver név és ip cím betűinek nagyságát.
Mivel ip-t nem lehet megadni, csak névre lehet keresni! -
Tök felesleges ennyi (bár warszervernek biztos jól jön),pláne hogy mindegyiknek mások a szabályai