Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
na jó nem floodolok tovább.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
ja meg van az a recon, de az a gyáva férgek kasztja 😊
De szerintem azért nem engedig beírni hogy nehogy spameket kapj késõbb. Szóval okosan meg van csinálva. A @ helyett
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
#20105: *sztájltól
THX a logót Landor!
Már a CoD4-ben is hülyét kaptam amikor mindenki a 200 táras 2 lövésébe belehalsz csak nyomja a gombot szájltól.<#duhos2>#duhos2>
chat full bugos pl :S
van h nem látszik amit írok de beragad szal lõni meg ilyesmi nemtok
karaktereket néha full össze vissza írja ilyesmi, érdekes....
Szépen lassan elõkerül mindenki 😊
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
M60 nem kicsit balanszolatlan overpowered motyesz...
Squad limitek kellenének a játékba erõsen. Squadonként 1 csipa 1 medic max. Mindenki baját megoldaná...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Egy olyan kérdésem lenne hogy single-ben a Snowblind pálya végén mikor a tetõn elérem a helikopter és jönne az átvezetõ videó akkor kidob az asztalra a játék, patchet is próbáltam úgy se megy. Mi a megoldás? Biztosan valaki leírta már de nagyon sok a hozzászólás így ha ez ismételt kérdés akkor bocsi. Segítségetek elõre is köszönöm!
Esetleg felvehetnél xbox-on és játszhatnánk együtt.
Landor kollégától kell kérni, hogy berakja ezt a nevem helyett?
-tRs-Landor
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
-tRs-Landor
M386 40mm HE Cartridge
The fuze arms after the projectile has traveled at least 14 meters (45 feet) from the launcher tube.
magyarul a valosagba is 14 méter utan elesit (mondjuk 5 meteren belul halalos szoval nemerdemes vele jatszani 😄 )http://www.inetres.com/gp/military/infantry/grenade/40mm_ammo.html
Ha +lehetne oldani akkor nekemis kéna logo!
A nickem Kisgoce/HUN/ és ilyen fajtából kéne:
[/url][/img]
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
És azért elég idegesítõ tud lenni ha emiatt halsz +