Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
imádkozz és szídd az EA-t

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
de másik srácnak meg engedte, csak nekem írt a "konta" helyett mindenfélét 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Prince23
Valaki pls mondja már meg mit tegyek az állandó asztalra ledobás ellen????

koschwarz
bár nincs is annál viccesebb, amikor kirakétázom a snipert a helyérõl 😊

na jó nem floodolok tovább.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
ja, azt akartam ezzel mondani, hogy én is lmg-vel rohangálok, vagy gusztáv károllyal, aki nagy cimborám, bár a jármûvekre elég egészségtelen 😊

koschwarz
egyértelmû, hogy a medic és az engi a két legjobb, leghasznosabb kaszt, mondom ezt õsassaultos-ként. ez van.

ja meg van az a recon, de az a gyáva férgek kasztja 😊

HeadHunter86
De csúnya neved lehet 😄

De szerintem azért nem engedig beírni hogy nehogy spameket kapj késõbb. Szóval okosan meg van csinálva. A @ helyett a pont helyett pedig -ot írj. És engedni fogja.

MR ME
jah beírtam az msn címem amiben semmi káromkodás nincs, mivel a nevem, azt kaptam a kriksz krakszokat <#idiota>

HeadHunter86
Tudod az az össze vissza ír az direkt a káromkodás ellen van. 😄 Nem véletlenül látsz ilyet hogy: @&#>@ you #>&@&{@ mother >#@&{}!!!!

HeadHunter86
Bocs én csak továbbítottam a hírt 😄
Totalbf-es írót oltsátok 😄

TDC Geronimo
Ezerszer el lett mondva, hogy az ÖSSZES pcs verzió VIP. PCs BC2höz nincs ilyen kód. Minden DLC mapot patchként kapunk ingyen.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

igen, kb egy éve xboxon nyomom
benőmenő
Ha visszaolvasnál látnád, hogy az utóbbi 2 oldalban ki lett vesézve, hogy PC-re ingyért lesznek a dlc-k, a vip csak konzolra szól.
#20105: *sztájltól
THX a logót Landor!
Skynet
Végülis pont ma erõsítette meg twitteren a dice hogy a VIP kód pc-n maga a cdkulcsod...tehát a hír FAIL...Nem szívnak akik nem limitedet vettek.
benőmenő
Valóban irritáló, ha sok LMG-vel rohangálnak szerintem is!
Már a CoD4-ben is hülyét kaptam amikor mindenki a 200 táras 2 lövésébe belehalsz csak nyomja a gombot szájltól.<#duhos2>
MR ME
hát egyre több bugot vélek felvedezni
chat full bugos pl :S
van h nem látszik amit írok de beragad szal lõni meg ilyesmi nemtok
karaktereket néha full össze vissza írja ilyesmi, érdekes....

HeadHunter86
VIP kód rendszere

Szóval megérte a Limited Edition-t megvenni. A sima verziósok szívnak most.

TDC Geronimo
Majd az lesz a sorsa, mint vietnamban az 1.1es patch után <#hehe>

Mr Manson
Ugye ugye!

xbox?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Belton

Landor kérnék 1 ilyet.

(remelem jol linkeltem) 😊

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Szia!

Szépen lassan elõkerül mindenki 😊
Mr Manson
Szia! <#vigyor2><#vigyor2>

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Skynet
Mert van hogy egy squadban 3-4 enemy is ezzel rohangál,elkezd rotálni,célozni nem tud de 2-3 makktól hull mindenki,ha meg 1-et kilõsz pattan a másik kettõ és 1 mp alatt élesztik,újra ott van mind3...
M60 nem kicsit balanszolatlan overpowered motyesz...

Squad limitek kellenének a játékba erõsen. Squadonként 1 csipa 1 medic max. Mindenki baját megoldaná...
dronkZero
Miért idegesít? A csapattárs medik is M60-nal rohangál. Meg te is azzal fogsz. Akkor?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Skynet
Nemtom,engem jobban idegesítenek az M60-al rohangáló medicek..<#idiota>
TDC Geronimo
Elvileg nem ja, de 1-2 méterrõl már telibe lõ ha nem láma annyira, kicsit messzebbrõl meg berobban ugyanúgy. Tegnap is volt egy nyomorék akinek már 9 arany csillagja volt rá. Sok kódszökevény <#hehe>

Skynet
Hm,pedig elméletileg 1-2 méteren belül nem durran,rendszeresen plökkentenek mellém,csak akkor halok ha telibever vele..😊
Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne hogy single-ben a Snowblind pálya végén mikor a tetõn elérem a helikopter és jönne az átvezetõ videó akkor kidob az asztalra a játék, patchet is próbáltam úgy se megy. Mi a megoldás? Biztosan valaki leírta már de nagyon sok a hozzászólás így ha ez ismételt kérdés akkor bocsi. Segítségetek elõre is köszönöm!
TDC Geronimo
Nem a francokat nem. Ígyis kilõnek mindig. Sok gyökér GLes

helyette fejbelõ a gránáttal<#vigyor2>

Skynet
Nem hülye bug az,hálistennek így nemtud fragelni aki gl-el rohangál és 1 méterre elötte kifordulok.😊
Itt van az én statom: stat

Esetleg felvehetnél xbox-on és játszhatnánk együtt.

Landor kollégától kell kérni, hogy berakja ezt a nevem helyett?

most nézd meg

-tRs-Landor

TDC Geronimo
Semmi köze a netsebességnek a connection porblémákhoz.

JethroHUN
Akkor ezek szerint 10mbs alatti nettel hozzá se kezdjen az ember, thx EA nagyot alkottak megint...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

adam46
igen de ha leveszed low ra vagy mediumra a grafikát nem tudom most hogy futtatod akkor az effektek is eltûnnek és így kevesebb mindent kell számolnia a GPU nak
okoz valami teljesítmény javulást ha DX10 helyett 9-be nyomom?

Sziasztok!Olyan gondom van hogy az egyik magyar servert- a Hungarian Sun-t nem tudok felvenni a kedvenceim közé!Ennél az egynél waiting for data és kész nem rakja be.Ti hogy tettétek be,esetleg van vmi trükk?Köszi a segítséget
Bator92
settings fájlban lehet átírni

Forza Ferrari

#17450 vagy lejjebb látható a bankkártyám 😄

-tRs-Landor

Sziasztok ,nemtudja vki hogy lehetne átkapcsolni directx 9 be a játékot mert win 7 alatt 8800 gt-vel dx10-be megy.Elõre is köszi
Prince23
Titeket 30 perc gém után nem dob le az asztalra?
nálam most állandóan ez van :S

M386 40mm HE Cartridge

The fuze arms after the projectile has traveled at least 14 meters (45 feet) from the launcher tube.

magyarul a valosagba is 14 méter utan elesit (mondjuk 5 meteren belul halalos szoval nemerdemes vele jatszani 😄 )http://www.inetres.com/gp/military/infantry/grenade/40mm_ammo.html
Szia Landor!

Ha +lehetne oldani akkor nekemis kéna logo!
A nickem Kisgoce/HUN/ és ilyen fajtából kéne:
[/url][/img]

ha utánanézel van valamilyen biztosító zár a gránátvetõkön, hogy csak bizonyos távolságon kívül robban a gránátja. ArmA2 topikban ezt anno kivesézték rendesen

Az szerintem a távcsõben éppen látható összes ellenfelet kijelöli,nem csak azt az egyet akin a célkereszt van.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Aha,én!
És azért elég idegesítõ tud lenni ha emiatt halsz +

adam46
találtam egy olyan hülye bugot mikor magam elé lövök gránátot akkor azt elnyeli a föld találkozott már vele valaki?
valaki rajott mar mirejo jo a spotting scope snipernel? hallotam mar ilyeneket hogy automatan spottol de csak x tavolsagig, csak a csapattarsaknak mutatja neked nem stb.
darki81
a mai nap óta nemolyan mintha egyfolytában tudnák hol vagytok és mindenen át soroznak?

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;