51658
  • Kovvalsky
  • emberke
    A hibát ne a gépedbe keresd. Sajnos egy nagy bughalmaz az egész játék. Talán majd 1-2 hónap múlva orvosolják a problémát, bár én nagy csodát nem várok már az EA/Dice párostól.
  • nandorb
    noooo:D akko nem mek:D
  • Morphh
    Beraktam mindent lowra, újratettem az egészet, xp-s oprendszeren is próbáltam (mert win 7-em van) DirectX 9re settings.ini-t átírtam, minden szar. Eddig hibátlanul működött...
  • RoboGoD
    Lehet, hogy a legjobb az, ha nincs szabály egy szerveren, mert a kislányok mindig sírnak valamiért. A PTD-n (nem volt admin) lelámáztak, lebuziztak az M60-ért, aztán leGL-eztek sorozatban, mikor leraktam az M60-at (ami nem tiltott - a GL igen). Persze közben sírdogált mindegyik, hogy mi nem tetszik. Közepes játékos vagyok nem tagadom, nem használok még ini hacket sem, ha füst van nem látok, ha bozót van nem látok. Jól érzem magam a BF játékokkal, de néha nagyon fárasztóak a "menők". Akik megfoghatóak még egy közepes játékos által is. Lehet, hogy nem is menők? Csak elszálltak maguktól? Ez egy játék, ne ettől legyél HERO. Ébresztő... Majd a kereszteződésben dobok egy százast
  • Blacksheep333
    Nem lesz Hardcore.
  • nandorb
    rakd be low-ra:D
  • Morphh
    Csáó!
    Bad Company 2őm újabban kifagy, pedig eddig full grafon is ment lagg nélkül. Bemegyek, kb.10 percig fut, majd hang beakad, fekete kép és csak a reset segít. Mi lehet a baj?
    http://www.fragtheplanet.com/832/battlefield-bad-company-2-pc-crashfreeze/
    Egy srác már szemléltette a problémát videón.
    Úgy hallom, elég széles körben elterjedt probléma.
  • nandorb
    hardcore on es megyunk:D
  • dronkZero
    Ja, Frankfurtban van helyileg.
  • dronkZero
    Nekünk is lett szerverünk:
    7th Cavalry Regiment
    IP 84.16.236.125 port 19569
    24 slot, conquest, FF on, 3D spot off, minimap on, minimap spotting on, crosshair on, killcam off, hardcore off, 3rd person vehicle camera off

Szabályok egyelőre nincsenek, de helyért kickelünk.

Mindenkit szeretettel várunk!
  • Curtis
    Köszi :)
  • Doomista
    50-es szint mikor lesz meg, ha szabad kérdezni?
  • eLiXir
    hallod ne gecizzé má more
  • RoboGoD
    Imádtam...
  • iceshark
    jól játszik az biztos, de van mellé egy elég alpári stílusa is sajnos :(
  • DoctorStryker
    Mai napon buksi 3 napos tiltást kapott a Battlefield.hu szerveren a folyamatos káromkodása miatt.
    Többszöri figyelmeztetésre se hagyta abba.
    Javaslom az összes többi magyar szerverről való kitiltását.
  • Purga
    Kis Bad Company 2 zene tőlem:

Snowy Mountains _Purga D_B Remix
  • HUN BECSEHELY
    Akkor nem csak engem dobott le.
  • Purga
    Áááá nem hiszem el, játszok és tök jól megy, erre crash-el a játék!
  • Mester01

nagyon szepen köszönöm a kielegitö valaszokat ezeknek az embereknek igaz nem nagyon ertem de azert köszi! :)
  • Jaffa 2843
    nálam minden rendben van
  • genRob
    ...illetve, nem frissíti a profilomat. De érdekes módon előtte meg játszottam.
  • genRob
    Hali! Nem tudok beloggolni. Nektek is rossz?
  • FlyHigh
    Én erről a hibáról nem is tudtam. Szegény deathadderemet már szétrángattam a paintbe, de amikor visszakövettem a vonalat mindig visszaértem az egérpad szélére.
  • liquivent
    Nem mindig tud fent lenni admin....nem hiszem, hogy létezik olyan szerver, ahol mindig van. :)
    Ha fennt lennék, hidd el, mennének a kickek rendesen...de dolgozok. :(
    És ha jól nézem, akkor más sincs fennt most.
  • Borg
    Ez a játék egérkezelése miatt van. Egyelőre asszem nem lehet átállítani simára.
  • FlyHigh
    Srácok valamit nézzetek meg nekem léci. Van egy kis egérgondom, a pad széléről elindítom az egeret és oda is húzom vissza akkor a játékban nálam nem pont a kiindulási pontra mutat. Ez csak nagyobb rántásoknál van így, egy razer és egy microsoft egerem is van, mindkettőnél ezt produkálja a játék. Ugyanúgy szar egy A4-es lapon mint a Steel QCK-n. Nálatok?
  • REPS0L
  • iceshark
    memóriával teljesen egyet értek, a 2000mhz-et soha nem fogja vinni stabilan még az 1800-ra sem mernék fogadni! inkább keress alacsonyabb késleltetésűt!
  • trident
    Teljesen jónak tűnik, sajnos egy-két am3-as proci sokat eszik, ez is. Nem tudom, nem lenne-e érdemes más memóriát választani, alacsonyabb késleltetéssel, akár 1333 Mhz-st. Itt akár 8-10 ezer forintot foghatsz. Tápban tudja a fene, én egy 450 wattost céloznék meg. A raidmax ares helyett a kicsit drágább, de talán sokkal jobb sharkoon nighfall vagy aluminiumot ajánlanám vagy ha még belefér, akkor cooler master 590/690.:)

Sok sikert, a legjobb válaszokat a "milyen gépet vegyek?" topikban kapsz.
  • Borg
    Eeezaz :)

Meg ez se lenne rossz ide:
  • eugabesz
    Jah,de Beers még tud is...
  • Borg
    Ehhez a játékhoz jó lesz ez, szépen fog futni rajta.
  • Landor
    úúgy tudtam :DDD
  • Beers
  • TDC Geronimo
  • Mester01
    egy kicsit offolnek!
    gyerekek uj gepet vennek! es az lenne a kerdesem hogy en hülye vagyok a hardverhez!
    alaplap:Alaplap Gigabyte AM3 GA-MA790XTA-UD5 3 év gar
    Proci:CPU AM3 Phenom2 X4 955 BOX Black 3 év gar:
    Ram:DDR3 RAM KIT Kingston HyperX (2X2 GB) 4 GB/2000 CL9 3 év gar:
    Winyo:HDD Seagate 750/SATA2/32M Barracuda 7200.12 3 év gar:
    Táp:Tápegység Gigabyte 550W SuperB GE-P450P-C2 3 év gar:
    Video kari:VGA Gigabyte Radeon HD 5850 1 GB DDR5 3 év gar:
    dvd olv/iro:DVD-RW LG GH22NS50 SATA (fekete):
    Ház:Raidmax Ares ház (fekete)2 év
    egy ilyen össze allitast nezztem magamnak ez szerintettek jo? nem keves az a ddr3mas ram?
    köszönöm a valaszt mindenkinek!
    es bocsanat az offert!
  • rezes
    Sajnalom azokat akik az Infinity szerverert egy forintot is fizetnek...
    Vannak ugyan szabalyok amibe mindenki szarik bele gyakorlatilag granatesobol ki sem tudunk maszni a bazisrol,erre valaki ragelt hogy miert nem tamadunk.
    Sok sikert a jatekhoz bar ha ennyi felesleges penzetek van inkabb tamogassatok az Anglikan Egyhazat es a Vasarnapi Iskolat.
  • Beers
    Aberdeen