Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Nem értem a problémát. Szerintem nem oszt, nem szoroz, kurvára mindegy, hogy be van-e kapcsolva.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
No comment -.-
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
50nél meg arany lesz....
Xbox Live: Lunatic HUN

am az ezüst dögcédula tudtommal nem az h már többször lekéselted, hanem h magasabb szintû ellenfelet késeltél le
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
7th clannal nagyon nyomtuk :D Flecoval durvultunk erõsen, kár hogy a többi ember nem volt képes csapatmunkára...
nah jöjjön egy kis epénisz mert miért ne:
m60 <#szeret>#szeret><#szeret>#szeret><#szeret>#szeret>
mi a különbség a 2 dögcédula között?
hogyan szálljunk fel helivel flém vége, nah meg egy bontott vodnik<#vigyor1>#vigyor1>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
én spec ugyanazzal léptem be
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Az eredeti és új játék elsõ telepítésekor ill. utána ugyanazt a logint és password -ot kell megadni aimt a beta nál adtam meg, vagy azokat törölték?
Arról kaptam egy e-mailt, hogy EA fiókom elkészült, stb.
Köszi a türelmes válaszokat.....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Epsilon eSports™
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
A helivel például nagyon jól lehet aratni :)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
XP alatt nem készül a pbcl.log?
Bár szerintem fölösleges, ESL nekem nem fogadta el, amit kiírt. CB-hez kell?
Az operációs rendszeren is túl...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Ezt a béna szar battlefield.clanwars.hu "segítséget" én is ki tudtam guglizni.
1. Készíts egy fájlt, aminek a neve pbcl.cfg és tedd a saját PB mappádba (C:\Users\pcname\AppData\Local\PunkBuster\BC2\pb for Win 7) és a következõt sort írd bele a fájlba:
pb_LogToFile 1
2. Csatlakozz egy PB-t futtató szerverre
3. Ez elkészít egy pbcl.log fájlt a pb mappádban, amelyben megtalálod a guidodat:
<02.13.2010 15:48:00>02.13.2010 15:48:00> PB Server assigned guid =
by Keke
Én próbáltam beírni ESL -re de azt "mondta" invalid.
Az operációs rendszeren is túl...
PB GUID-ot akarok generálni XP alatt és sehogy se jött össze eddig.
Ezt csináltam:
Létrehoztam a pbcl.cfg-t a következõ helyen:
C:\Documents and Settings\számítógépnév\Local Settings\Application Data\PunkBuster\BC2\pb
A következõ tartalommal:
pb_MsgPrefix "
pb_LogToFile 1
pb_SsLog 1
pb_SsSave 1
Felmentem több PB-s szerverre is, beálltam egy csapatba és pár percig lövöldöztem. Ezek után NEM kaptam sehova semmilyen PB GUID-ot.
Mit csinálok rosszul?