Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
RPG hogy a büdös picsába válna nyomkövetõvé????

Az RPG rocket propelled granade.. repül egyenesen a rakétahajtásnak köszönhetõen...

A carl Gustav meg egy recoilless rifle.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Hol nyírnak ki könyebben egy gránáttal? 200 méterrel a ház elõtt figyelve legalább 3 oldalát és leszedve a befelé ólálkodókat egy kedves magaslatról, vagy bent csücsülve a doboz mellett várva, hogy pofánbasszon egy gránát? Plusz az opon csücüslõnek is jobb ha tudja ki járkál a ház körül. amit viszont csak kívülrõl lehet tudni...

Na ugye. Te hõs csapattal együttmozgó... A sok csapattalegyüttmozgó droid akkor sem jeelnti az ellent ha ott áll elõtte... csipásként meg ahányszor látok valakit a csõben még ha nem is udok rálõni jelezni tudom. és valaki a közelben tuti leszedi.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Nah akkor mára az uccsó (látom elvagytok a recon kérdéssel)

A tracer csinál még valamit azonkívül, hogy megjelöli a jármûvet?
Mert én nem vettem észre, hogy ettõl az RPG nyomkövetõvé válna.
Vagy tévedek?

a_n_d_r_e_w
"Ezek szerint nem volt meg. Ennyi."

Megvolt, hidd el lattam vegig mi van. Csak senkinek nem jutott igazan eszebe hatulrol tamadni. Na nem hajoval, azt mindenki eszreveszi, hanem uszva. Ennyi akartam mondani.

Nyasgem :D

One Vision. One Purpose.

Olvasgatom már kb 2 hete ezt a forumot komolyan mondom jobb mint a Showder klub! Na várjatok 1hónapot kb es jön a M3st3R játszani! :)
De sajnos adig nem tudok mert nem birja gépem a játékot! :) Tegnap tudtam játszani kb 10 percet a VéNY klán serveren ott szerencsétlenkedtem mert laggoltam ide-oda! :D

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

dronkZero
"Ne mond hogy pont amiatt sikerult mert en (csakis en egyesegyedul) leszalltam kozejuk"

Bizonyítsd az ellenkezõjét, ha tudod!

A tények:
Amíg sniper voltál, senkinek sem sikerült.
Amikor váltottál, sikerült valakinek.

"de a masik 12 emberbol 1 sem tette meg, pedig vegig megvolt a lehetosege. "

Ezek szerint nem volt meg. Ennyi.

Nekem egyébként kurvára mindegy, ritka, amikor hatnál kevesebben játszanánk a klánból egy szerveren, úgyhogy nemigen oszt-szoroz, hogy akár a csapattársak, akár az ellenség mit csinál a pályán.

De belerúgok a sniperekbe, amikor csak tehetem, mert jól esik. Nyasgem! :D

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

a_n_d_r_e_w
"Endzsirõl halottál már? Feltételezem nem..."
tutira nem, azt se tudom mi az...

"Bár melyik kaszt tud szpotolni"
Jah, kiveve ha nem latnak semmit a fusttol, mig valaki tavolabbrol atlatja az egeszet, es nem egy embert spottol, hanem mondjuk egy egesz szigetet.

"bár melyik kaszt tud tracrt lõni"
foleg mikor a fedezekben remeg a labuk, mert ahogy kidugjaka fejuket 2 tank kezd el rajuk loni

"bármelyi ki tudja lõni az endzsit..."
foleg ha az szemben all a frontvonallal a tank mogott es mast se csinal, csak javit es gyujti a pontot, mert szembol kizart hogy eltalaljak

Erolkodsz meg?

One Vision. One Purpose.

"artival bombazod a ladat"
Na errõl ennyit...

"Este? ralosz assault fegyverbol? radobsz egy granatot?"
Endzsirõl halottál már? Feltételezem nem...

"Spottolom, tracert kuldok bele, sot, kilovom az endzsi(ket)"
Bár melyik kaszt tud szpotolni, bár melyik kaszt tud tracrt lõni, bármelyi ki tudja lõni az endzsit...
Igen? Még valami fasság?

Ez max egy filmeben, vagy élõben esetleg mûködik is. De nem itt, ahol egy percre megállsz, véged...
Nincs olyan, amit egy másik kasztal ne tudnál megoldani.
Itt lófaszt sem ér a sniper...

BUGSAGe gondolsz??.... múltkor még m60-nal rohangált nem láttam volna, hogy sniperezik

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

a_n_d_r_e_w
Na nezzuk sorban:
"véletlen le is szedsz egyet":
vagy mondjuk kiszeded a gyereket a geppuskafeszekbol, vagy artival bombazod a ladat, hogy ne tudjanak odamenni.
folyamatosan spottolsz, hogy lassak ki merrol job, esetleg nem e hatulrol tamad. leszeded a kempert a hegytetorol, aki csak arra var hogy hajoval kikossenek alatta

"És mi a faszt csinálsz egy tankkal szemben a picsából?"
Este? ralosz assault fegyverbol? radobsz egy granatot? Baszott sok tankot buktam ugy, hogy pont sniper tapasztgatta ra a c4-et, mig a tobbi kaszt futkarozott mint a mergezetteger.

"És mi a faszt csinálsz egy tankkal szemben a picsából? ... Pláne, ha egy endzsi javítja is..."
Spottolom, tracert kuldok bele, sot, kilovom az endzsi(ket) hogy a mi endzsijeink raketai erjenek is valamit.

gondolkodtam

One Vision. One Purpose.

Omlás
Tanulj meg olvasni és értelmezni!

"Simán csinálhat brutális K/D arányt " részt arra írtam, hogy nem feltétlen kemper akinek jó a statja.

"ki nem szarja le a K/D arányod" pedig arra írtam, hogy a kemperek és egyéb K/D arányt majmoló vérpistikék verhetik a mellüket arra, ha veszt a csapat.

A squad fedezése sniperel nem azt jelenti, hogy a pálya másik végérõl pufogtatsz. Pozíciót keresel esetlegesen idõben tudod jelezni a csapatodnak merre nyomuljon csak épp te ezt az elfogultságodtól elvakultan sosem fogod belátni. Szerinted egy háborúban is felesleges lenne a mesterlövészek bevetése kb.

Tanulj meg olvasni és értelmezni, mert elég szánalmasan próbálod meg kiforgatni egyes hozzászólások lényegét.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Szted hogy tudsz egy élesítõ csapattársat jobban fedezni, támogatni? Messzirõl, egy bokorból, ahol nem látsz be semmit és még ha be is látod, véletlen le is szedsz egyet, vagy közelrõl, egy jól belátható helyrõl, mondjuk egy házból, ahonnan, ha kell leugrasz feléleszteni? És mi a faszt csinálsz egy tankkal szemben a picsából? Rányomsz egy artyt? Baszott kemény vagy, ráadásul egy arty szarra sem jó, ha a tankos nem láma és nem tolat ki belõle...Pláne, ha egy endzsi javítja is...
Te gondolkodj már.

Na az elõzõre nem kaptam választ, sebaj, nem adom fel.

Következõ:
A spot-olást még mindig nem teljesen értem, pl: ha tanban ülök és valaki rám spot-ol akkor látnom, vagy hallano kéne, hogy felkéne, hogy vegyem vagy ha assault vagyok és rám spot-olnak akkor látom, hogy lõszert kér a csóka?

Na most akkor mi van? 2 soron belül ütöd a saját mondatod.
"Simán csinálhat brutális K/D arányt "
"ki nem szarja le a K/D arányod"

mediccént is megmentheted a csapattársad életét és nem csak egyszer, mint távolról véletlen...
De csapatjáték, és pont a csipa nem fér bele. Itt közösen kell mozogni, vállvetve egymást támogatni. ammo, medic csomag, élesztés, rohanás, egymást védeni, tankot javítani. Mifaszt csinálsz te távolról sniperjként? Leszedsz véletlen egy-egy szerencsétlent? Nagy ügy..Ne az amcsi filmekben érezzétek már magatokat. Az itt nem mûködik. :-DDD

a_n_d_r_e_w
Nah te is az intellgiens bandabol vagy :D (a te kurva anyadat mert az en apukam erosebb)
De soha nem mondtam hogy az en erdemem, de a masik 12 emberbol 1 sem tette meg, pedig vegig megvolt a lehetosege. Ne mond hogy pont amiatt sikerult mert en (csakis en egyesegyedul) leszalltam kozejuk. Ugyanmar, te sem gondolod komolyan.

"de ha büszke vagy rá, hogy csubakkaként buzizva elsõ vagy"
O, en addig meg se neztem hanyadik vagyok, amig valaki nem kezdett el fikazni. Leszarom hanyadik vagyok, teszem a dolgom, a tolem telheto legjobban. Amugy en magam is ruheelm, mikor a fel csapat sniperkedik, a legtobbje nem er semmit, de ha valakinek veltelenul jol megy, es komolyan hasznara van a csapatnak (ooo igen,az egyik pont azert robbant mert keosbb sniperkent fedeztem, mint mondottam). De nembaj, nektek nem kell gondolkodni, keseljetek jol hatba a csapattars snipereket, mert buzik :D

One Vision. One Purpose.

Remek lesz. Tehat, ha nem tetszenek az idiotak, magamra vessek. Jajj, jajj!

A masik csapatba atallast amugy is sokan szoktak gyakorolni. Igy szokott a masfelszeres tulerobol ketszeres kialakulni. Beleszamitva a szerencsetlen sniper kommandot haromszoros.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

...a sniperek köcsögök, hiába rinyálsz. <#integet2>

Omlás
Szerintem páran kicsit tévesen azonosítják be a sniper kasztot. A kemperek noobok ez alabvetõ tény az sajnálatos, hogy a legtöbb alacsony iq val rendelkezõ ember sniperként kempel viszont általánosítani felesleges és butaság. Egy jó sniper igen is erõsítheti a csapatot és kell is a csapatba. Csak épp a nagytöbbségnek fogalma nincs mi is egy sniper tényleges feladata és kempel ezerrel elõbb utóbb úgy is levadásszák, mert megszegi az elsõ és alapvetõ szabályt soha ne maradj sokáig egy helyen. Mint támadásnál, mint védekezésnél igen is hasznos egy jó mesterlövész, aki azt mondja nem az szimplán naív vagy elfogult a kasztal szemben, valószínûleg mert sok a negatív tapasztalata a kemper noobokal kapcsolatban. Én anno a bétában relative elég sokat supportoltam sniperrel és nem egy playernek mentettem meg a seggét, továbbá az sem biztos, hogy kempel az a sniper aki mozog pozíciót vált új célpontokat keres és nyomul elõre/vonul vissza a csapattal. Simán csinálhat brutális K/D arányt anélkül, hogy kempelne. Persze nagy többségben nem így van, viszont ha akad ilyen player az is megkapja a noob kemper láma és egyéb becses jelzõket (köszönhetõen az elõítéleteknek). A másik adott játékmódoknál ki nem szarja le a K/D arányod, ha bukja a csapat a kört? Elvileg ez egy csapatjáték nem? Ha már egy squad nem tud normálisan kordináltan mozdulni, akkor összeségében mekkora lehet a káosz = 0 csapatjáték nagy eséllyel LOSE esetleg egy bemákolt WIN és akkor lehet verni a melleteket a K/D arányra. Számtalan példát tudnék arra, amikor egy szarabb stattal rendelkezõ player hasznosabb tagja volt a cspatnak mint egy "pro" k/d stattal rendelkezõ.

Akit nem ismersz arról elhamarkodottan véleményt mondani elég gyerekes.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

item
Már megint mi megy itt ... <#hehe>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

<#puszis>

Husimoto
Én is most gyorsan próbálom meg, mert lassan sem értetted. Ez a játék sok embernek tetszik a csipázás és fog is csipázni hiába sirbakoltok. Ha nem teszik a csapatod válts szervert. Vagy állj át a másik csapatba. Vagy egyszerûen add el a játékot.

darki81
<#lama>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

dronkZero
"Azt irtam le, hogy egyetlen ember kepes lett volna megtenni amit en, barki. "

Nem. Azt írtad le, hogy a sikeres támadáshoz az kellett, hogy átálljon legalább egy buzi csubakka normális játékra. Elõtte nem voltak elegen egy normális támadáshoz, szemmel láthatóan nélküled nem volt olyan könnyû.
Az, hogy éppen neked sikerült, az nem kizárólag a te érdemed, hanem a többieké is, akik elvontak embereket onnan, ahol te támadtál. Egy sniper ellenben sehonnan nem von el védõt. Amíg sniperkedtél, addig senkinek nem volt esélye arra, hogy ilyen könnyen bemenjen és letegye a bombát.

Továbbá leszarjuk, hogy mit szoktál csinálni, de ha büszke vagy rá, hogy csubakkaként buzizva elsõ vagy, miközben a csapatod szopja a faszt, akkor bizony a kurva anyádat.

Megprobalom lassan, hogy a sniper intelligencian is atmenjen. Nem az ellenseges sniper idegesito altalaban, hanem a sajat, aki csak a rezet b.sza, raadasul tomegesen.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Igenis van jo sniper. Peldaul a kocsog eLixir!<#integet2> Nagyon egyszeru eldonteni, jo egy sniper. Ha idegesitobb az ellenfelnel, mint a sajat csapatnal, akkor mar egesz jo.

Husimoto
Hiába is rinyálkodnak. A játékba beleírták a sniper kasztot. Ráadásul szerintem a játékban legjobban megírt fegyver kezelési technika van benne. S rátesz egy lapáttal az is, hogy az elmúlt 6-7 év fps ei között a legjobban megírt és a legtöbb élményt adó sniper kasztja. Sokkal jobb mint a cod 2-4-5-6 sniper kasztjai. És ha zavarnak a sniperek, mert persze igen zavaró tud lenni, ha épp hatástalanítani szeretnéd a beélesitett M-comot leszedegetnek. De az esetek 80% ban azért tudnak leszedegetni, mert az annyira ajnárázott többi kaszt eszetlen gl-s, meg tankos noobjai szétlövik a M-comot tartalmazó házakat és vagonokat és a csipásnak rálátása van az egészre. Ha nem tetszik, hogy sokan csipáznak, hát keresni kell egy másik szervert, vagy csak egyszerûen meg kell próbálni legyõzni õket. Nekem sem sikerül sokszor, de ha igen igen nagy élmény tövig mártani benne a bicskát. Vagy végsõ esetben felhuzom a csubaka ruhát és leszedegetem õket. Persze vagy õk engem. De ez a játék a csipásokkal együtt jó ahogy van. Lehet olyan szervereket csinálni ahol 1 sem lesz, de megnézem majd annak a szervernek a látogatottságát sokáig nem lesz az azt borítékolom. Nyilván az optimális megoldás pubon a squdonkénti 1 lenne. De e nélkül is ez a játék az elmúlt jó pár év legjobb fps-e. Sniperrel együtt.

Üdv!

a_n_d_r_e_w
O, ha te azt tudnad :)

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
Az en onerzetem megmarad, nyugi. Attol hogy kicsit sniperkedni mertem, es ez titeket zavar, sajnalom, de nem torik ossze a lelki vilagom.

Azt irtam le, hogy egyetlen ember kepes lett volna megtenni amit en, barki. De egyszerubb volt a snipert fikazni. Nem modnanam magam feleslegesnek, mikor mondom nem egy savior kill volt a szamlamon, de ezt az anti-sniper bigadnak nehez felfogni. Mint mondottam alapvetoen enm sniper vagyok, ott akkor ahhoz volt kedvem, ez van.

Time per Life:1m 10s
K/D Ratio:0.89

Szerinted mennyi idot toltok hatul, es mennyi idot elol, tankokkal folytatva szelmalomharcot?

Szoval magyarazzatok csak nyugodtan amit akartok, attol meg nem lesz igazatok.

One Vision. One Purpose.

Tipikus viselkedési forma vagy, aki, ha nem tud mit reagálni, jön az én jót nevetek dumával, meg az én itt lezártam a témát szöveggel, az erõltetett mosollyal az arcán, pedig épp sírhatnékja van. :-)

dronkZero
Leszarjuk az önérzeted, a sniper egy felesleges kolonc a csapaton.

Mit is írtál?
1. "Bekesen snipergetek hatul"
2. "beszolnak chaten, hogy idiota sniperek, miattatok nem haladunk elore."
3. "felszedelozkodtem" és "lopott fegyverrel"

Akkor? Talán nem volt igazuk?
Hát de, kurvára. Akkor haladtatok elõre, amikor váltottál sniperbõl más kasztra (lopott fegyver), és elkezdted csinálni a dolgod.

Kurvára szépen leírtad, hogy mennyire baszottul felesleges voltál a csapatnak sniperként, és kasztot váltva rögtön hasznossá tudtad magad tenni.

Hát igen, bazdmeg, errõl pofázunk!

a_n_d_r_e_w
kb egy 13 eves szintjen nyomod, de folytasd csak mert jot derulok, nincs is szebb mint trollokkal jatszani forumon. Viszont felek masok sajnos nem elvezik, ugyhogy ugralj csak tovabb nyugodtan, majd magamben nevetek :D

One Vision. One Purpose.

...a sniperek köcsögök, hiába rinyálsz...

Nekem megy, én jól elvagyok kösz. Sõt, imádom a magadfajtát nyakon bicskázni. Legyél csak nyugodtan szarbafekvõ.

Tegnap volt eddig a legjobb köröm. Csapattárs sniper mellettem 20 méterre. Én egy kicsit feljebb álltam. Meglátta egy másik sniper és elkezdett késsel futni a csapattárs felé. Az észrevette, így elmenekült, az ellen csipa meg utána. Nekem se kellett több, uccu neki utánuk. Elõl havercsipa, mögötte ellencsipa én meg utánuk. Ott futkorászunk körbe körbe kivont tõrrel, mikor elémszüli ellen csubbaka kiscsubakkát. Hát nem lekéseltem véletlen? :-) A szép az volt az egészben, hogy még 4x ellett elém fasztarisznya snipereket, míg a végé csak utolértem a fõgecit is...

a_n_d_r_e_w
Ugyan nezd mar meg mennyit sniperkedtem, rajtad kivul nem rinyal itt senki. Ovoda

One Vision. One Purpose.

Titan
Köszi! LOOL, hogy essen ki a szemem! :D Sikerült! _o_

a_n_d_r_e_w
Amugy pont tevagy az elo pelda arra, akit emlitettem, mindenrol a sniper tehet. Megha csak egy kis esz vagy taktika kellene, akkor is a rohadt sniperek miatt nem megy. No comment, itt befejeztem

One Vision. One Purpose.

Így van, a sniperek köcsögök, hiába rinyálsz...

a_n_d_r_e_w
Ez az, megnyilvanult az intelligencia. Elobb maxoltam ki az engineert mint barmelyik masikat (most medicre hajtok), de igazad van, csak beszari pontgyujto vagyok. LoL

Kurvanagy gaz ugye, hogy azon a palyan veletlenul pont sniperkedni volt kedvem? Vagytan az irigyseg szol beloled? De igazad van, pfuj kocsog sniperek, hathogynemar, az mind buzi

One Vision. One Purpose.

MR ME
külön van mouse és bill oszlop arra figyelj, elején énis benéztem pedig elég láma hiba :D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Ismét köszönöm!
3. Az újraélesztés kinek jó? A medic-nek? (vagy is ez így nem jó kérdés)
Szóval már beszoptam, hogy kétszer újraélesztettek és kétszer
jött a spawnkill is mellé. Ami nem is lenne baj, ha nem írná be a
játék a +2 halált. Ez direkt van így?

MR ME
énis lövöm ne aggódj :D de nekik kéne erre figyelni nem nekem...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

dronkZero
Pedig kéne, hogy engedje.

A Users\Profilod\Documents\BFBC2\input\infantry.dbx vagy shared.dbx fog neked kelleni.

Titan
Skacok hol tudom beállítani, hogy pl. mouse 4 legyen a futás, mert a beállításoknál nem engedi..:( Van valahol egy cfg file?

dronkZero
Ha már bejelölni be tudod, miért nem lövöd le? Én szoktam szopatni õket még hangtompítós meggymagköpködõvel is, ha épp 4x-es optika van nálam. (Bár ez csak védõ oldalon jellemzõ, támadáshoz a reddot jobb nekem.)

MR ME
ja hát fosnak! bár ilyen téren nem sokban különböznek a fél méterrõl rpg-vel pofánlövõ emberektõl sem...

Mert ennyit érnek, arra jók, hogy a buzi statukhoz pontot gyûjtsenek. Itt az élõ példa alattad. Odamehetnek pontot robbantani, de neeeeeem. A könnyû pont a lényeg neki, meg az, hogy csapatelsõ...

MR ME
nem lenne gond a reconnal ha nem a fél csapat az lenne és megtanulnának spotolni bazmeg!!! nevetséges h sokszor én jelölöm be nekik az ellenség sniperét a domboldalba 200 kilóméterrõl a szaros 4x optikámmal h ugyan szedje már le

Maak
mi csak anti-snipernek hijjuk <#hehe>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Hát ha ennyi penge vagy, miafasznak baszod a rezet hátul?