Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az RPG rocket propelled granade.. repül egyenesen a rakétahajtásnak köszönhetõen...
A carl Gustav meg egy recoilless rifle.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Na ugye. Te hõs csapattal együttmozgó... A sok csapattalegyüttmozgó droid akkor sem jeelnti az ellent ha ott áll elõtte... csipásként meg ahányszor látok valakit a csõben még ha nem is udok rálõni jelezni tudom. és valaki a közelben tuti leszedi.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A tracer csinál még valamit azonkívül, hogy megjelöli a jármûvet?
Mert én nem vettem észre, hogy ettõl az RPG nyomkövetõvé válna.
Vagy tévedek?
Megvolt, hidd el lattam vegig mi van. Csak senkinek nem jutott igazan eszebe hatulrol tamadni. Na nem hajoval, azt mindenki eszreveszi, hanem uszva. Ennyi akartam mondani.
Nyasgem :D
One Vision. One Purpose.
De sajnos adig nem tudok mert nem birja gépem a játékot! :) Tegnap tudtam játszani kb 10 percet a VéNY klán serveren ott szerencsétlenkedtem mert laggoltam ide-oda! :D
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Bizonyítsd az ellenkezõjét, ha tudod!
A tények:
Amíg sniper voltál, senkinek sem sikerült.
Amikor váltottál, sikerült valakinek.
"de a masik 12 emberbol 1 sem tette meg, pedig vegig megvolt a lehetosege. "
Ezek szerint nem volt meg. Ennyi.
Nekem egyébként kurvára mindegy, ritka, amikor hatnál kevesebben játszanánk a klánból egy szerveren, úgyhogy nemigen oszt-szoroz, hogy akár a csapattársak, akár az ellenség mit csinál a pályán.
De belerúgok a sniperekbe, amikor csak tehetem, mert jól esik. Nyasgem! :D
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
tutira nem, azt se tudom mi az...
"Bár melyik kaszt tud szpotolni"
Jah, kiveve ha nem latnak semmit a fusttol, mig valaki tavolabbrol atlatja az egeszet, es nem egy embert spottol, hanem mondjuk egy egesz szigetet.
"bár melyik kaszt tud tracrt lõni"
foleg mikor a fedezekben remeg a labuk, mert ahogy kidugjaka fejuket 2 tank kezd el rajuk loni
"bármelyi ki tudja lõni az endzsit..."
foleg ha az szemben all a frontvonallal a tank mogott es mast se csinal, csak javit es gyujti a pontot, mert szembol kizart hogy eltalaljak
Erolkodsz meg?
One Vision. One Purpose.
Na errõl ennyit...
"Este? ralosz assault fegyverbol? radobsz egy granatot?"
Endzsirõl halottál már? Feltételezem nem...
"Spottolom, tracert kuldok bele, sot, kilovom az endzsi(ket)"
Bár melyik kaszt tud szpotolni, bár melyik kaszt tud tracrt lõni, bármelyi ki tudja lõni az endzsit...
Igen? Még valami fasság?
Nincs olyan, amit egy másik kasztal ne tudnál megoldani.
Itt lófaszt sem ér a sniper...
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
"véletlen le is szedsz egyet":
vagy mondjuk kiszeded a gyereket a geppuskafeszekbol, vagy artival bombazod a ladat, hogy ne tudjanak odamenni.
folyamatosan spottolsz, hogy lassak ki merrol job, esetleg nem e hatulrol tamad. leszeded a kempert a hegytetorol, aki csak arra var hogy hajoval kikossenek alatta
"És mi a faszt csinálsz egy tankkal szemben a picsából?"
Este? ralosz assault fegyverbol? radobsz egy granatot? Baszott sok tankot buktam ugy, hogy pont sniper tapasztgatta ra a c4-et, mig a tobbi kaszt futkarozott mint a mergezetteger.
"És mi a faszt csinálsz egy tankkal szemben a picsából? ... Pláne, ha egy endzsi javítja is..."
Spottolom, tracert kuldok bele, sot, kilovom az endzsi(ket) hogy a mi endzsijeink raketai erjenek is valamit.
gondolkodtam
One Vision. One Purpose.
"Simán csinálhat brutális K/D arányt " részt arra írtam, hogy nem feltétlen kemper akinek jó a statja.
"ki nem szarja le a K/D arányod" pedig arra írtam, hogy a kemperek és egyéb K/D arányt majmoló vérpistikék verhetik a mellüket arra, ha veszt a csapat.
A squad fedezése sniperel nem azt jelenti, hogy a pálya másik végérõl pufogtatsz. Pozíciót keresel esetlegesen idõben tudod jelezni a csapatodnak merre nyomuljon csak épp te ezt az elfogultságodtól elvakultan sosem fogod belátni. Szerinted egy háborúban is felesleges lenne a mesterlövészek bevetése kb.
Tanulj meg olvasni és értelmezni, mert elég szánalmasan próbálod meg kiforgatni egyes hozzászólások lényegét.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Te gondolkodj már.
Következõ:
A spot-olást még mindig nem teljesen értem, pl: ha tanban ülök és valaki rám spot-ol akkor látnom, vagy hallano kéne, hogy felkéne, hogy vegyem vagy ha assault vagyok és rám spot-olnak akkor látom, hogy lõszert kér a csóka?
"Simán csinálhat brutális K/D arányt "
"ki nem szarja le a K/D arányod"
mediccént is megmentheted a csapattársad életét és nem csak egyszer, mint távolról véletlen...
De csapatjáték, és pont a csipa nem fér bele. Itt közösen kell mozogni, vállvetve egymást támogatni. ammo, medic csomag, élesztés, rohanás, egymást védeni, tankot javítani. Mifaszt csinálsz te távolról sniperjként? Leszedsz véletlen egy-egy szerencsétlent? Nagy ügy..Ne az amcsi filmekben érezzétek már magatokat. Az itt nem mûködik. :-DDD
De soha nem mondtam hogy az en erdemem, de a masik 12 emberbol 1 sem tette meg, pedig vegig megvolt a lehetosege. Ne mond hogy pont amiatt sikerult mert en (csakis en egyesegyedul) leszalltam kozejuk. Ugyanmar, te sem gondolod komolyan.
"de ha büszke vagy rá, hogy csubakkaként buzizva elsõ vagy"
O, en addig meg se neztem hanyadik vagyok, amig valaki nem kezdett el fikazni. Leszarom hanyadik vagyok, teszem a dolgom, a tolem telheto legjobban. Amugy en magam is ruheelm, mikor a fel csapat sniperkedik, a legtobbje nem er semmit, de ha valakinek veltelenul jol megy, es komolyan hasznara van a csapatnak (ooo igen,az egyik pont azert robbant mert keosbb sniperkent fedeztem, mint mondottam). De nembaj, nektek nem kell gondolkodni, keseljetek jol hatba a csapattars snipereket, mert buzik :D
One Vision. One Purpose.
A masik csapatba atallast amugy is sokan szoktak gyakorolni. Igy szokott a masfelszeres tulerobol ketszeres kialakulni. Beleszamitva a szerencsetlen sniper kommandot haromszoros.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Akit nem ismersz arról elhamarkodottan véleményt mondani elég gyerekes.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Nem. Azt írtad le, hogy a sikeres támadáshoz az kellett, hogy átálljon legalább egy buzi csubakka normális játékra. Elõtte nem voltak elegen egy normális támadáshoz, szemmel láthatóan nélküled nem volt olyan könnyû.
Az, hogy éppen neked sikerült, az nem kizárólag a te érdemed, hanem a többieké is, akik elvontak embereket onnan, ahol te támadtál. Egy sniper ellenben sehonnan nem von el védõt. Amíg sniperkedtél, addig senkinek nem volt esélye arra, hogy ilyen könnyen bemenjen és letegye a bombát.
Továbbá leszarjuk, hogy mit szoktál csinálni, de ha büszke vagy rá, hogy csubakkaként buzizva elsõ vagy, miközben a csapatod szopja a faszt, akkor bizony a kurva anyádat.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Üdv!
Azt irtam le, hogy egyetlen ember kepes lett volna megtenni amit en, barki. De egyszerubb volt a snipert fikazni. Nem modnanam magam feleslegesnek, mikor mondom nem egy savior kill volt a szamlamon, de ezt az anti-sniper bigadnak nehez felfogni. Mint mondottam alapvetoen enm sniper vagyok, ott akkor ahhoz volt kedvem, ez van.
Time per Life:1m 10s
K/D Ratio:0.89
Szerinted mennyi idot toltok hatul, es mennyi idot elol, tankokkal folytatva szelmalomharcot?
Szoval magyarazzatok csak nyugodtan amit akartok, attol meg nem lesz igazatok.
One Vision. One Purpose.
Mit is írtál?
1. "Bekesen snipergetek hatul"
2. "beszolnak chaten, hogy idiota sniperek, miattatok nem haladunk elore."
3. "felszedelozkodtem" és "lopott fegyverrel"
Akkor? Talán nem volt igazuk?
Hát de, kurvára. Akkor haladtatok elõre, amikor váltottál sniperbõl más kasztra (lopott fegyver), és elkezdted csinálni a dolgod.
Kurvára szépen leírtad, hogy mennyire baszottul felesleges voltál a csapatnak sniperként, és kasztot váltva rögtön hasznossá tudtad magad tenni.
Hát igen, bazdmeg, errõl pofázunk!
One Vision. One Purpose.
Tegnap volt eddig a legjobb köröm. Csapattárs sniper mellettem 20 méterre. Én egy kicsit feljebb álltam. Meglátta egy másik sniper és elkezdett késsel futni a csapattárs felé. Az észrevette, így elmenekült, az ellen csipa meg utána. Nekem se kellett több, uccu neki utánuk. Elõl havercsipa, mögötte ellencsipa én meg utánuk. Ott futkorászunk körbe körbe kivont tõrrel, mikor elémszüli ellen csubbaka kiscsubakkát. Hát nem lekéseltem véletlen? :-) A szép az volt az egészben, hogy még 4x ellett elém fasztarisznya snipereket, míg a végé csak utolértem a fõgecit is...
One Vision. One Purpose.
One Vision. One Purpose.
Kurvanagy gaz ugye, hogy azon a palyan veletlenul pont sniperkedni volt kedvem? Vagytan az irigyseg szol beloled? De igazad van, pfuj kocsog sniperek, hathogynemar, az mind buzi
One Vision. One Purpose.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
3. Az újraélesztés kinek jó? A medic-nek? (vagy is ez így nem jó kérdés)
Szóval már beszoptam, hogy kétszer újraélesztettek és kétszer
jött a spawnkill is mellé. Ami nem is lenne baj, ha nem írná be a
játék a +2 halált. Ez direkt van így?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A Users\Profilod\Documents\BFBC2\input\infantry.dbx vagy shared.dbx fog neked kelleni.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774