Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek azért járjál utánna jobban egy kicsit .
1 , játékon belül a tracer-al jelölt jármûre rárepül az rpg .
2, a valóságban pedig egy kábel segítségével a kezelõ írányíthatja rá a céllpontra . Ezért is hívták irányított páncéltörõ rakétának az MH-nél , de gondolom a napköziben errõl nem hallhattál .<#hehe>#hehe>
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
arra jöttem rá, hogy béna az emberek 80%-a😄 nem spottolnak; nem használják a medic defijét; nem élesztik fel a társukat a medic defijével, ha az meghalt; Rushban leszarják a pontokat általában, rohangálnak, mint conquestben
persze voltak szép megmozdulások is, az ellenfél mögénk jött 1-2 squaddal és hátulról betámadatk. persze az én csapatom észre sem vette kb. és vesztettünk.
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Hogy a 95%-uk mit csinál azt én nem tudom.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Szerintem többet spottolok assault/medik/endzsi kittel, mint a sniperek 95%-a.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
De mit akarok én meggyõzni.Neked xar a sniper,akkor legyen az.
végülis egyszerû megoldás<#idiota>#idiota>
beszólsz meghalsz
Ha azt akarod, hogy ne felejtse el, soha ne lépj ki! 😛
beszólsz meghalsz
Rendszeresen bírok spawnolni sníperre aki a pálya szélén csücsül a bokorban... Utána meg jön a lézengés sajnos.
A bf-bel legalább lehetett ugatni, hogy kövessen...
El lehet menteni a beállításokat, hogy ne a játék eljén kelljen a fegyókat válogatni?
"A céltalanul lézengõ nyomorultaknak esetleg információ a te szpotod, de tök feleslege_d_" s
Oké, csak ugye nem az a normális, hogy faszok a csapattársak és szanaszéjjel lézengenek.
Mivel még nem nagyon vágom a pályákat és lehet, hogy mindig szar squadba állok, ahol vagy mindenik halott vagy azok is 3 felé lézengenek. Ezért sajnos én is gyakran szoktam egyedül lézengeni vagy támadni... Ilyenkor azért segít, ha sníper be van szpottolva a fa tetején. Bár az is igaz, hogy az ilyen lézengõs pályákon lehet beszedni a 0/10-et.
Szal amikor csapattársra nyomod, akkor elkezdesz üvölteni, hogy "I need a ride!", meg hogy "I need ammo!", meg "Medic!", és a fejed fölött, meg a minimapon elkezd villogni egy kis lõszer vagy kereszt ikon. Az "I need a ride" esetében nemtom, jelöli-e a minimap.
Mindenesetre leginkább a kiabálásnak illene, hogy feltûnjön neked, ha tõled kérik, gondolom nem a minimapot nézed 24/7... Ja, ennyibõl lehet, hogy érdemes átrakni a játékban lévõ orosz szövegeket is angolra, mert az "Áj níd emmó" még mindig jobban érthetõ, mint az orosz megfelelõje. Bár azt már tudom, hogy az "asztarozsna" az "vigyázz!"-t jelent... 😛
Szarbafetrengõt C4-el csak akkor látok, ha véletlen a tank elé szpónol, de akkor is inkább elszalad...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Gondoltuk ok, hátha lesz vmi játék. Lejöttünk.
Mi történt? Az ellen továbbra is ott rohadt, mortározta a vidéket. Néhány kivételtõl eltekintve basznak ezek a világba.
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Egy 4 fõs szkvad nagyon jól tudja merre megy és mit csinál és mi a célja, hol van az ellen. Ha meg nem, azt a buzi sznáper sem látja. Nem akkorák a pályák és nem olyan bonyolultak...
A céltalanul lézengõ nyomorultaknak esetleg információ a te szpotod, de tök felesleged, mert aki céltalanul lézeng, az nem tud mit kezdeni a szpotoddal, meg valszeg le is szarja.
A spot-olást még mindig nem teljesen értem, pl: ha egy tankban ülök és valaki rám spot-ol akkor látnom vagy hallanom kéne, hogy be akar szállni, vagy ha assault vagyok és rám spot-olnak akkor látom valahol, hogy lõszert kér a csóka?
beszólsz meghalsz
"Csak épp el kéne fogadni, hogy kivételek mindig vannak és nem csak olyan létezik hogy kemper."
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Tehát csak a sniperpuskára rejszoló nyomorultak vannak sniperrel, akár kemperek, akár nem.
Ugyanis sem egy RPG-nek sem a Carl Gustavnak nincs KERESÕfeje és erre alkalmas elektronikája.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Akkor most a hentes is tanult valamit... a büdös picsába.
Semmi baj nincs a sniper-el,baj azzal van mikor támadóban 15 emberbõl 10 az.De az nem a Sniper kaszt hibája,hanem a játékosoké...
Én a sivatagban vok most egy hajó vagy tengeralattjáró gyomrában.De nem tudom hogy kell továbbjutni ott,semerre nem enged,vmi szekrények elzárják az utat...Valaki megmondaná hogy lehet átmenni ott..?
THX.
Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Kb 3 másodpercig (de lehet, hogy 5) rajta kell tartani a célkeresztet a kis villogó négyszögön, akkor az fixen világítóvá válik. Onnantól követi a rakéta, rákanyarodik, követi, akár a helit is. A legrövidebb úton megy, akadályt nem kerül ki.
A lockolás megy falon, talajon keresztül is, és ha már bemérte, akkor nem fontos pont a cél felé indítani a rakétát, félre lehet nézni, a lock megmarad bizonyos ideig. Tehát lehet olyat csinálni, hogy egy fedezék mögött, a fedezéken keresztül rálockolni a célpontra, aztán függõlegesen felfelé elereszteni a rakétát, ami olyan 4-5 méter után ráfordul a célra, és jó esetben talál. Úgy, hogy közben egyetlen pillanatra sem kellett kitenni magunkat ellenséges tûznek.
beszólsz meghalsz
Garfield: Egyszerû agy, egyszerû örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Valóságban a sima bokorugró 300 méterre van hitelesítve. 300-500 méter közt van a squad designated marksman(magyarul nemtom van-e erre név egyáltalán), aki ugyanúgy assault rifle-vel lõ, de kurvajól bánik vele. 500-1500 méter a sniper hatásköre.
Ebben a játékban nincs 500 méteres táv. Semmi nem indokolja a távcsövet. Amilyen távra ezek a nyomorékok lõnek, oda simán elég még egy géppisztoly is.
Nem kell azzal jönni, hogy ez nem a valóság, annyiból tökmindegy, hogy semmi szükség a játékban sem a távcsöves puskákra ezekre a távolságokra, reddottal is simán ki lehet szedni a szar csubakkákat, ha nincsenek túlságosan elbújva. De 4x-es optikával már bárkit bárhonnan.