Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mNzJean
"Az RPG rocket propelled granade.. repül egyenesen a rakétahajtásnak köszönhetõen..."

Ennek azért járjál utánna jobban egy kicsit .

1 , játékon belül a tracer-al jelölt jármûre rárepül az rpg .
2, a valóságban pedig egy kábel segítségével a kezelõ írányíthatja rá a céllpontra . Ezért is hívták irányított páncéltörõ rakétának az MH-nél , de gondolom a napköziben errõl nem hallhattál .<#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Carloska
vasárnap az okés akkor majd toljuk neki 😊

jobbulast teso, en hetvegen nem nagyon erek ra sajnos max delelott vagy vasarnap delutan, este fele

Rage47
amúgy én azt hittem, hogy a fejlécem frissíti magát itt a topikban, már nem 2. szintû vagyok, hanem 4. 😮
Rage47
ma kicsit többet tudtam végre játszani, össz. 3 órát toltam eddig.
arra jöttem rá, hogy béna az emberek 80%-a😄 nem spottolnak; nem használják a medic defijét; nem élesztik fel a társukat a medic defijével, ha az meghalt; Rushban leszarják a pontokat általában, rohangálnak, mint conquestben
persze voltak szép megmozdulások is, az ellenfél mögénk jött 1-2 squaddal és hátulról betámadatk. persze az én csapatom észre sem vette kb. és vesztettünk.
aricsi
Nem mondta hogy csak a sniper tud. Amúgy én is észrevettem hogy sok sniperes egyáltalán nem spotol. Nekem pölö hasznos ha látom az ellenséget,Nelson Bay-en mondjuk rá kéne feküdnie a q-ra mindenkinek miközbe lõdöz,tök nem látok semmit ott.<#vigyor3>

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Carloska
csá buks 😄 rég játszotunk de hétvégén lehet feltudok menni csak most derült ki asztmám van és levegõt nem birtam venni napokig nem hogy játszani de már kéne egy kis gamelés 😊

A többi is tud,de a sniper pozíciójából lenne az ideális.Illetve annak kifejezett feladata lenne szerintem.
Hogy a 95%-uk mit csinál azt én nem tudom.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

dronkZero
Aha, mert spottolni kizárólag a sniper tud, persze.

Szerintem többet spottolok assault/medik/endzsi kittel, mint a sniperek 95%-a.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Ehhez képest rendszeresen jól gyûlnek nekem a spot-ra a pontok.Úgyhogy van aki figyeli,vagy akinek segítség.
De mit akarok én meggyõzni.Neked xar a sniper,akkor legyen az.

hehe 😊 köcce

Hát ja, mûködik is, csak addig telefonálni nem lehet vele. :-)

lol

végülis egyszerû megoldás<#idiota>

beszólsz meghalsz

Kerestem egy mobil térképhez okosságot, ami 3 napos próbaverzsünt' megszüntetné. Az egyik fórumon is hasonló volt a válasz. Ne zárd be soha térképszoftvert és kész. :-DD

dronkZero
Addig megjegyzi, amíg a szerveren vagy. Ha disconnect, másik szerver, akkor elfelejti a beállításaidat.

Ha azt akarod, hogy ne felejtse el, soha ne lépj ki! 😛

ha átmész 1 másik szerverre akkor elveszti a beállításokat és megint be kell állítanod a fegvereidet amíg ugyanazon a szerveren maradsz addig viszont megjegyzi a beállításokat

beszólsz meghalsz

He?

dronkZero
Nem sajnos. Maradj örökre a szerveren! 😛

Hát ja!
Rendszeresen bírok spawnolni sníperre aki a pálya szélén csücsül a bokorban... Utána meg jön a lézengés sajnos.
A bf-bel legalább lehetett ugatni, hogy kövessen...

Még egy:
El lehet menteni a beállításokat, hogy ne a játék eljén kelljen a fegyókat válogatni?

Ezt írtam...
"A céltalanul lézengõ nyomorultaknak esetleg információ a te szpotod, de tök feleslege_d_" s

Oké, csak ugye nem az a normális, hogy faszok a csapattársak és szanaszéjjel lézengenek.

<#worship>

s0n1c
dronkZero
De nem bug. 😛

s0n1c
A vállról indítható jóságok közti különbségek engem is érdekelnének.
Evvel azért vitáznék.
Mivel még nem nagyon vágom a pályákat és lehet, hogy mindig szar squadba állok, ahol vagy mindenik halott vagy azok is 3 felé lézengenek. Ezért sajnos én is gyakran szoktam egyedül lézengeni vagy támadni... Ilyenkor azért segít, ha sníper be van szpottolva a fa tetején. Bár az is igaz, hogy az ilyen lézengõs pályákon lehet beszedni a 0/10-et.

dronkZero
Na, az nem spottolás, ha csapattársra nyomod. Egy gombra rakták a spottolást és a kommunikációt, de a spottolás konkrétan az, amikor megjelölöd az ellenfelet. Ennek nincs köze a kérdésedhez, csak pontosítok, mert kissé hülyén veszi ki magát, hogy a csapattársad "veszed észre".

Szal amikor csapattársra nyomod, akkor elkezdesz üvölteni, hogy "I need a ride!", meg hogy "I need ammo!", meg "Medic!", és a fejed fölött, meg a minimapon elkezd villogni egy kis lõszer vagy kereszt ikon. Az "I need a ride" esetében nemtom, jelöli-e a minimap.

Mindenesetre leginkább a kiabálásnak illene, hogy feltûnjön neked, ha tõled kérik, gondolom nem a minimapot nézed 24/7... Ja, ennyibõl lehet, hogy érdemes átrakni a játékban lévõ orosz szövegeket is angolra, mert az "Áj níd emmó" még mindig jobban érthetõ, mint az orosz megfelelõje. Bár azt már tudom, hogy az "asztarozsna" az "vigyázz!"-t jelent... 😛

És most hirtelen mindenki milyen lelkes szpotoló, meg C4-ezõ lett...
Szarbafetrengõt C4-el csak akkor látok, ha véletlen a tank elé szpónol, de akkor is inkább elszalad...

Bucser
Attól még faszság, hogy szándékos.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Boron Power
Múltkor a béta mapot védtük, az ellen tökig volt sniperrel. Felmentünk a dombra, kaszáltuk õket. Erre felsírt vmelyik, hogy menjünk le onnan, ne lõjjük a kezdõjüket.

Gondoltuk ok, hátha lesz vmi játék. Lejöttünk.

Mi történt? Az ellen továbbra is ott rohadt, mortározta a vidéket. Néhány kivételtõl eltekintve basznak ezek a világba.

aricsi
Amúgy ha már itt tartunk melyik launcher a legjobb szerintetek enginél? Nem vágom pl. CG és RPG közt mi a különbség azon túl hogy CG-nél van tracer dart.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Haggyámá ezzel a szpotolós fassággal...
Egy 4 fõs szkvad nagyon jól tudja merre megy és mit csinál és mi a célja, hol van az ellen. Ha meg nem, azt a buzi sznáper sem látja. Nem akkorák a pályák és nem olyan bonyolultak...
A céltalanul lézengõ nyomorultaknak esetleg információ a te szpotod, de tök felesleged, mert aki céltalanul lézeng, az nem tud mit kezdeni a szpotoddal, meg valszeg le is szarja.

Nah, hamár ilyen szépen válaszoltok (amit télleg köszönök), akkor újra:

A spot-olást még mindig nem teljesen értem, pl: ha egy tankban ülök és valaki rám spot-ol akkor látnom vagy hallanom kéne, hogy be akar szállni, vagy ha assault vagyok és rám spot-olnak akkor látom valahol, hogy lõszert kér a csóka?

olvasni tudol e???

beszólsz meghalsz

Omlás
Le maradt az utolsó mondta vége 😛

"Csak épp el kéne fogadni, hogy kivételek mindig vannak és nem csak olyan létezik hogy kemper."

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Szted vagy hasznos, a csapatod szerint nem, hacsak nem mind sznájperek vagytok. :-)

dronkZero
Ha valaki meg nem kempel a sniperrel, hanem ésszel nyomul, akkor bármelyik másik kaszttal sokkal hasznosabb. Ez is tény.

Tehát csak a sniperpuskára rejszoló nyomorultak vannak sniperrel, akár kemperek, akár nem.

dronkZero
Dizájn, nem bug. Egyáltalán nem egy véletlen hiba eredménye, hanem fejlesztõi döntésé. A fegyver leírásánál is írja.

Bucser
JÓ nagy KIBEBASZOTT BUG.

Ugyanis sem egy RPG-nek sem a Carl Gustavnak nincs KERESÕfeje és erre alkalmas elektronikája.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Köszönöm!

Akkor most a hentes is tanult valamit... a büdös picsába.

Ja,de amikor jelölgeti ki neked az ellenfeleket hogy lásd merre vannak,az tetszik,nem?
Semmi baj nincs a sniper-el,baj azzal van mikor támadóban 15 emberbõl 10 az.De az nem a Sniper kaszt hibája,hanem a játékosoké...

bowari
Üdv.
Én a sivatagban vok most egy hajó vagy tengeralattjáró gyomrában.De nem tudom hogy kell továbbjutni ott,semerre nem enged,vmi szekrények elzárják az utat...Valaki megmondaná hogy lehet átmenni ott..?
THX.

Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit

Omlás
Az, hogy te alkalmatlannak találod a snipert mint suporter kaszt és feleslegesnek tartod, a te meglátásod én nem találom annak. Amit meg írsz, simán lerí róla, hogy meggyõzõdésed, hogy a sniper kaszt csak kempelésre jó. Flamelheted a topicot attól még nem változik semmi egy jó sniper ugyanúgy hasznos lesz egy csapatban, még ha meg szakadsz a flamelésben akkor is. a többség kemper és nem tud játszani ez tény senki nem mondta, hogy ez nem így van, de kivételek mindig vannak. Feleslegesen errõl én nem fogok a továbbiakban vitázni, mert értelme nincs. Neked van egy véleményed nekem is. Csak épp el kéne fogadni, hogy kivételek mindig vannak és nem csak olyan.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Sok lámpi sznájper, próbálkozhattok a semmivel, a csipa egy szarhalom kaszt, hasztalan nyomoroncok játszanak csak vele... :-)

dronkZero
Hát pedig nyomkövetõvé válik... 😄 😛

Kb 3 másodpercig (de lehet, hogy 5) rajta kell tartani a célkeresztet a kis villogó négyszögön, akkor az fixen világítóvá válik. Onnantól követi a rakéta, rákanyarodik, követi, akár a helit is. A legrövidebb úton megy, akadályt nem kerül ki.

A lockolás megy falon, talajon keresztül is, és ha már bemérte, akkor nem fontos pont a cél felé indítani a rakétát, félre lehet nézni, a lock megmarad bizonyos ideig. Tehát lehet olyat csinálni, hogy egy fedezék mögött, a fedezéken keresztül rálockolni a célpontra, aztán függõlegesen felfelé elereszteni a rakétát, ami olyan 4-5 méter után ráfordul a célra, és jó esetben talál. Úgy, hogy közben egyetlen pillanatra sem kellett kitenni magunkat ellenséges tûznek.

mondjuk onmnan hogy ez 1 játék nem pedig szimulátor és ha elolvastad volna a GYIK-et akkor rájöhettél volna hogy az rpg is nyomkõvetõs szóval ha tracerrel megjelölik a célpontot akkor követi is

beszólsz meghalsz

sztoncsi
Az ember feje felett látsz egy ikont, a chat is kiírja, hogy need your ammo, sõt ha elég közel állsz hozzá, még mondja is a tag!

Garfield: Egyszerû agy, egyszerû örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

Bucser
Engineer csak akkor vagyok ha ki kell lõni egy tankot😊

dronkZero
Egyébként csak az a baj, hogy totális faszság a sniper ekkora lõtávra.

Valóságban a sima bokorugró 300 méterre van hitelesítve. 300-500 méter közt van a squad designated marksman(magyarul nemtom van-e erre név egyáltalán), aki ugyanúgy assault rifle-vel lõ, de kurvajól bánik vele. 500-1500 méter a sniper hatásköre.

Ebben a játékban nincs 500 méteres táv. Semmi nem indokolja a távcsövet. Amilyen távra ezek a nyomorékok lõnek, oda simán elég még egy géppisztoly is.

Nem kell azzal jönni, hogy ez nem a valóság, annyiból tökmindegy, hogy semmi szükség a játékban sem a távcsöves puskákra ezekre a távolságokra, reddottal is simán ki lehet szedni a szar csubakkákat, ha nincsenek túlságosan elbújva. De 4x-es optikával már bárkit bárhonnan.

a_n_d_r_e_w
De, csak egy ideig rajta kell tartani a celon (kis negyzet jelenik meg a tankon (fedezek mogott is latszik)) az villog kb 3 mp-ig, majd kimerevedik. Akkor lehet tracer kompatibilis raketaval tamadni.

One Vision. One Purpose.