Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
zoo35lee:
alt+enter
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
RambOP? <#bee1>#bee1>
...azert annyira nem volt egyszeru a menet, hasonlo erossegu 14vs14, a vegen kicsin mult hogy nem vesztettunk, ugyanugy m60/gl/raketa/tankkal lottek minket is folyamatosan, illetve ment normalisan a tamadas/ujraelesztes/bombalerakas/stb is.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
letöltöttem a realoded verzióját a játéknak, és az lenne a kérdésem ,h a crack és a dll filet egyszerre kell átmásolnom, vagy számít a sorrend?
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
most a játék 1 win ablakban fut hogy tudnám teljes képernyõre tenni?
Másoknak is ez van, akik a Multiplay -nél bérelnek?
Gondolom igen.
Vagy valami nagy szerveroldali frissítés, vagy baromi nagy behalás lehet....
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
mas: Bementem Geroekhoz. Az a szerver is feladta. EA<#levele>#levele>
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Asus P5QL, E8500@3,7GHZ,PQI 4GB DDR2 800MHZ,Asus GTX260, 2X500GB HDD, Samsung 223BW TFT
Asus P5QL, E8500@3,7GHZ,PQI 4GB DDR2 800MHZ,Asus GTX260, 2X500GB HDD, Samsung 223BW TFT
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
De igazából sima fegyverbõl is max. 2 rövid sorozat (kb. 2 sec) és fekszik bárki, persze ha nem a lábujjára célzol, szóval akkora elõnyét nem érzem indokoltnak a GL-el szemben.
Távolra meg ablakban kotló sniper/quakerek ellen viszont össze sem hasonlítható GL-el. GL noobság ide vagy oda, azért nagyon hasznos padlásokon kempelõ csapatokra, és még így is kevesebbet sebez mintha odalõne valaki nyíl egyenesen egy gusztávval. 10 méteren belül meg igazából tökmind1, hogy baszókával, vagy gránátvetõvel lõnek agyon, úgyis halsz (bár mondom GL legalább közelre besül). Mondjuk én közelre inkább rendesen szoktam lõni, nem megyek bele öngyilkosnak tûnõ robbantásokba, meg nem teleportálok késsel az ember pofájába. Sokkal inkább tûnik fair fight-nak, minthogy alacsony fps vagy laggos embereket szúrkáljak, miközben nyomorult tenyerel a lövés gombon.
Nyilván én is elítélem, és utálom ha valaki csak rohadt GC-vel vagy GL-el futkozik, ül a lõszeresládán vagy minden kanyarba odarobbant hátha van ott valaki... de most csak azért fikázni meg füst-el, shotival menni mert pár láma csak azzal rohangál... hát ti tudjátok. Lehet normálisan is használni.
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Parasite Eve 2, best game EVER!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Parasite Eve 2, best game EVER!
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Lepakoltunk mindent elénk (ládák) a Neslon bay pályán. Én füst gl-el lõttem a falakat meg a ház elé a többi kettõ sima GL meg Gusztávval lõtte 😄D. és 2 perc alatt leromboltuk a házakat, amelyeket be kellett volna foglalnunk. 😄