Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Egy ilyen csapatjátékban nincsenek ilyen kiugró teljesítmények, ha valaki normálisan játszik". De vannak.
A te 18 killed elmegy egy jó körnek, rajtad kívül is volt aki meglõtte, de az õ 44-e ahhoz képest a második 16... Egy ilyen csapatjátékban nincsenek ennyire kiugró teljesítmények, ha valaki normálisan játszik.
Soha eddig egy szerveren nem láttam ilyen különbséget csalás nélkül.
Ezzel a csíterrel mi is találkoztunk. Én nem találtam anno gyanúsnak (végén a scoreboard kivételével), de valaki egyszer TSen megszólalt: "Bazmeg, ez lelõtt VVSel a map túlsó végébõl! 😄
Parasite Eve 2, best game EVER!
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Súgok: arányok
Akkor én is cheater vagyok NS2000-el?
Egyszerûsítve elmagyarázom...
Egy szappantartónak kell jönnie,mint adat..ezt látja a pb és feltételezi,hogy szappan van benne és tisztítani akar...
Na a fizetõs úgy csinálja meg,hogy ténylegesen szappantartót lát,de tele van sz@rral,ami mindent összeken,nem pedig tisztít..
De a pb nem szól bele,mert látta a szappantartót és már le is ellenõrizte.
A sima aimbot-nál a szappantartó egyik oldala nyitva van és látszik a [email protected] is szûri.
[IRAM] leader
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
[IRAM] leader
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ha meg aimbot lenne, akkor a többi fegyónál is nagyobb lenne a headshot arány.
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
m24el, m95 és GOL-al nekem is 40% fölött a pontosság, mocskos csíter vagyok basszameg :S
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
ez a bc2 elég cod + farcry mix-re sikerült 😊
bár volt mikor plusz 2 team kill benne volt és 5 ellen DE! ez elfogadható veszteség a gyõzelem érdekében XD XDXD
My god is a great big god, KIRA!
[IRAM] leader
My god is a great big god, KIRA!