Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gbc csabika
Azt hiszed nem láttam millió ilyet?
"Egy ilyen csapatjátékban nincsenek ilyen kiugró teljesítmények, ha valaki normálisan játszik". De vannak.

Kashim5
Nem arra az arányra céloztam, hanem arra hogy a többiekéhez képest.
A te 18 killed elmegy egy jó körnek, rajtad kívül is volt aki meglõtte, de az õ 44-e ahhoz képest a második 16... Egy ilyen csapatjátékban nincsenek ennyire kiugró teljesítmények, ha valaki normálisan játszik.
Soha eddig egy szerveren nem láttam ilyen különbséget csalás nélkül.

Fpocok
Nincs mit! 😄

Ezzel a csíterrel mi is találkoztunk. Én nem találtam anno gyanúsnak (végén a scoreboard kivételével), de valaki egyszer TSen megszólalt: "Bazmeg, ez lelõtt VVSel a map túlsó végébõl! 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

pIIrash
Igen, érzem: 44/5 = 8,8 : 18/1 = 18 <#rolleyes>

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

Kashim5
Kívánom neked fuss bele te is pár ilyen VSS-es "high skill" emberkébe, aztán majd 120:10-es statnál mikor már mindenki lépeget kifelé a szerverrõl, kíváncsi leszek mennyire véded õket, meg mennyire lesz "kva jó" köröd.

Crem
BF2 ben is volt fizetõs csít, vagy fél évig használták,aztán 1x csak meglátta a PB. 2 oldalt kellett gõrgetni, annyi embert kivágott!😄D

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Kashim5
Azért remélem te is érzed a különbséget az általad linkelt stat és a cheaternek nevezett srácé között...
Súgok: arányok

pIIrash
Nem lehet megmondani pusztán stat alapján.
Akkor én is cheater vagyok NS2000-el?

gbc csabika
A másik az, hogy ha Te nem tudsz valamit megtenni, az nem azt jelenti, hogy lehetetlen. Számításba kéne venni a másik lehetõséget is.

gbc csabika
Volt egy kva jó köre. És? Mindenkinek van néha.

Sajna a fizetõs cheat-et nem látja a pb.
Egyszerûsítve elmagyarázom...
Egy szappantartónak kell jönnie,mint adat..ezt látja a pb és feltételezi,hogy szappan van benne és tisztítani akar...
Na a fizetõs úgy csinálja meg,hogy ténylegesen szappantartót lát,de tele van sz@rral,ami mindent összeken,nem pedig tisztít..
De a pb nem szól bele,mert látta a szappantartót és már le is ellenõrizte.
A sima aimbot-nál a szappantartó egyik oldala nyitva van és látszik a [email protected] is szûri.

[IRAM] leader

nandorb
mert te tudsz ilyent teljesiteni? ugy hogy szaladsz gyors zoom piff majd mar a kovetkezo is megvan es meg ne halj kb. 20x? na persze tudod mikor...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

JohnConnor
Szerintem erõs a gyanú, de ha PB kibassza na az lesz az igazi élvezet <#ejnye1>

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

Köszi.Siker!Újra raktam a végén meg megjelöltem online-ra az eredetiség vizsgálatot így már nem kell a lemez az indításnál.
gbc csabika
Azt hiszed, ez most bizonyíték?

én bent voltam,megerõsíthetem...ez amit mûvelt ,nem saját tudás.

[IRAM] leader

Riddick21
ez egyértelmûen csaló.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

nandorb
te modnod majd meg eppen? uff

MR ME
ezt alátámasztom, de csak azért mert assaultal is elég sokat ment és ott is ilyen a k/d arány, ha csak sniperkedett volna akkor még elképzelhetõnek is tartottam volna

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tatyla
de kizárt,ez a k/d arány is túlzás enyhén..

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

pIIrash
Bent voltunk egy szerveren ma, ahol 2 percenként írta ki, hogy BAN Aimbotért, Multihackért, stb. Kb. 6 ember fél óra alatt. <#eljen>

MR ME
mondom nem kizárt h csak egy nagyon gyakorlott kocka gyerek, de eléggé csíter gyanús valóban

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Nohab
Hmm most néztem meg jobban. a VSS-t nem rég kapta meg, így a második része felejtõs, amit írtam.
Ha meg aimbot lenne, akkor a többi fegyónál is nagyobb lenne a headshot arány.
Nohab
Nézd meg a pinjeit! Marksman headshot pinbõl 110 darab van. Ez azt jelenti, hogy 550 legalább fejlövés az ezerbõl, tehát több mint a fele. Neked a 16. szinten mennyi volt? Szerintem közel sem ennyi. A másik, hogy a VSS egy nagyon pontatlan fegyver. Csak közelre vagy közepes távolságnál van érdemi eredmény. Bázistól bázisig való lövészetnél már az is eredmény, ha eltalálod az ellenfélt, és ha még mozog is...
gbc csabika
Inkább maradj csöndben a továbbiakban sztem😊

A c4es trükköt? Mármint romba dönteni a házat? Nekem 3 töltettel még nem szokott összedõlni. 😊

highlander15
Jaj,ne is mondjátok.Nekem is dolgom volt az elõbb pár gyökérrel.Folyamatosan lõttem a csávót de mintha semmit se tettem volna,ment tovább és leszedett.Nem tudtam hogy a WH meg a cheat még mindig ekkora divat,mint anno a MoHAA-nál...

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

MR ME
jó ha vki hozzászokik ezekhez a fegyókhoz, majd csinál egy új katonát akkor nem nehéz elérni, ettõl még nem mondom h nem csíter, de nem kizárt ez a teljesítmény szvsz

nandorb
de csak 30% HS mig ennek a fasznak 80-90%

MR ME
ja értem, nem fordulhat elõ h vki ennyire tudjon lõni egy távcsöves szarral igazad van :|
m24el, m95 és GOL-al nekem is 40% fölött a pontosság, mocskos csíter vagyok basszameg :S

nandorb
+jatszott ido+hogy mennyi killbol mennyi csak headshoot az tulzas.

nandorb
attol hogy bazistol bazisig VSS-el fejeseket osztogatott... nezd meg a sniper puskaval hogy mien az accuray 40-60% az tulzas

MR ME
mitõl csíter?

nandorb

TDC Geronimo
szánalmas :/

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Fpocok

Fpocok
Telepítés végén megkérdezni, hogy online kapcsolaton át, vagy lemezen keresztül lássa az EA, hogy eredeti, és valszeg a "disk" ez nyomtad be az "online" helyett és ezért kéri mindig.

Sziasztok.Lenne egy kérdésem.A Windows 7 X-64 op rendszeremet töröltem ,és a game is azon volt.Most mikor újra raktam a rendszert azzal a problémával szembesültem,hogy mikor fel installáltam a játékot a legfrissebb patch et telepítve ami már egy két napja megjelent kéri a lemezt mikor elindítom a játékot,érdekes ezelõtt nem kérte a lemezt a régebbi Windows 7 em néll.A patch már fent volt tegnap óta ,de mûködött lemez nélkül is kb ezelött egy órája raktam fel az oprendszeremet reggel óta.Léci ha tudtok megoldást ,hogy ne keljen állandóan a lemezt beolvastatni megköszönném mert nem szeretném a tokjából ki be szedni meg koptatni karcolni ezáltal a korongot.
BSZN Geronimo<#violent>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

SötétBarom
A carl gustav viszont nem légvédelmi 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

A légvédelmi rakétákban közelségi gyujtó van.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

repcsit nem volt nagy dolog lelõni, légvédelem volt dögivel.(persze,ha ügyes volt a pilóta,akkor lehetett gond)
ez a bc2 elég cod + farcry mix-re sikerült 😊

Carloska
viszont a c4es trükköt énis szoktam csinálni és mindig mûködik 😄

bár volt mikor plusz 2 team kill benne volt és 5 ellen DE! ez elfogadható veszteség a gyõzelem érdekében XD XDXD

Ez az. Normális szerveren addig legalább 5-ször hátba lõtték volna. 😊

Fpocok
Jó, de ez csak meg van rendezve.

My god is a great big god, KIRA!

Errõl én lemaradtam.Mi is ez??<#nemtudom><#fejvakaras>

[IRAM] leader

3szeró tele

My god is a great big god, KIRA!

nandorb
Szombat delutan van,es ilyenkor a tobbseg meg otthon dolgozik ezt azt.

Morphh
Talán mert minden második embernek mûködik ez a szar.

Frostyc - East