Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tévedés.Nem a cheater-eket védi,hanem az esetleges nagyon ügyes játékosokat.Csak hát "szakértõi" szem kell a különbség megállapításához.És az nagyon kevés embernek adatott meg.Azért kell többek közt a pb is.Az is besegít,nem is keveset,sõt még tévedni is szokott olykor-olykor.De ez már másik történet.

[IRAM] leader

Kashim5
Ezek után lehet jobb, ha nem is tudok a "dolgokról."
De ha egy jó okot mondasz, miért is jó a cheatereket védeni, azzal sok mindent megmagyarázol.
bocs az offért

Én 2-es vagyok, szintén nem vettem meg semmit, de bent van a listában az xboxos BF: Modern Combat... Érdekes, de van Garandom, szal nem panaszkodom.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

iceshark
Ea-nek ne szóljatok de nekem veteran 3-mas rangom van a javítás óta is, pedig bc2-n kívül nem vettem meg semmit, heroes-al meg játszogattam anno. szóval hogy honnan a többi azt nem tudom, de egye fene, ha már ott van maradjon...😊

gbc csabika
Jean, osszál má' ki egy-két fülest a JCSR-ben, nagyon el vannak kanászodva, mióta Te vagy ottan a líder😊

Doomista
Buggos? Hát ez szomorú 😄
Egyenlõre én megrendeltem a vietnamot, csak 990 ft, nem pénz érte, így biztos meglesz a veterán 1 rank ;D A heroesre meg már 1 hónapja regisztráltam, de nekem se adta meg a +1 veterán rankot...mondjuk csak tegnap próbáltam ki maga a játékot. EA accon pedig mutatja a személyiségnél a heroest meg a bfbc2-t is.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Részemrõl ennyi.Nem a mi szerverünkön volt.Sõt.Ott nem is lesz!Már benne a listában.<#kuss><#integet2>

[IRAM] leader

nandorb
Vigyazz mert vki. meg beal majd vedeni...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

nandorb
A dolog az hogy fel lehet vkit ismerni 1-2lovesebol, hogy aimbotol,masik dolog, senki sem rohangal sniperral ugy, hogy mindenki lassa. Szal semmi fedezzek. 1x ugy szedett le hogy teljesen nyilt helyen alt akkor mar amikor ugyanott alt es comwboy pisztolyal olt meg ugyanonnet akkor gurult el a gyogyszer,mert 2x-ra azert a bazis kapujanal voltam.

Oké, de nehogymár ez a 77-bõl 74 headshot meg pisztollyal (412 rex) 59-bõl 46 hs. óóó hátpersze... Sz@rf@szu csiter oszt' ennyi. (nincs ezen mit vitatkozni ...)

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Engem az nem izgat,a játéka érdekel.Van már itt annyi "veterán",hogy minden szerverre jut belõle és azok azonnal meg tudják mondani a játéka alapján is,hogy csal-e vagy csak "ügyes" játékos.

[IRAM] leader

Nándival csak az a baj,hogy 100-ból egyszer be jön neki a cheater-ezés és akkor diadalittasan mondja:na ugye!!<#eplus2>
Annyiban tényleg igaza van,hogy túlságosan gyanús volt az illetõ.s még mindig jobb ha egy ember megsértõdik,mert alaptalanul dobták esetleg ki,mint ha elrontja az esetleges csalásával 20 vagy még több ember játékát.Tovább megyek...sokkal többét,mert az a 20 ember tovább adja másik akármennyinek,hogy b@szki oda ne menj,mert a múltkor is volt egy csaló és hiába mondtuk az admin-nak nem csinált semmit.Ez aztán a szerver elnéptelenedéséhez vezethet.

[IRAM] leader

Egyébként ha rápillant valaki a statjára egybõl kiderül a turpisság! Pl. Gol sniperrel 77 kill ebbõl 74 fejlövés meg hasonló nyalánkságok ... Aha, persze! Hiszi a piszi ...

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

kfa
Hm, ezt nem neked akartam írni...

ne vedd figyelembe <#idiota>

kfa
Szegény kicsi TROLL nem tud egyszerre 2 embernek beszólni a válaszával így felsorolást kell kezdenie...

<#banplz>

gbc csabika
Mit szívsz?

Nandorb - Túl élénk a fantáziád.

HD JOHNNIE
Kfa, válaszolva a még korábbi hsz-re, azért az NS adja a távolit is habár nem annyira sûrûn mint elõtte és érezhetõen jobb lett közelre!
Épp most szedtem össze a platinát belõle. Jó nem nagy ügy de nekem igen 😄

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Utánna néztem kicsit a "barátunknak"(ViperSniper),itt még nem fogta a pb,de a Cod4-be viszont Igen!!,sõt két alakalommal is.Megvan a Guid,ha valakinek kell és egyébként Norvég a drágám,ha valakit érdekel...

[IRAM] leader

kfa
Még mindig bugos a garand úgyhogy a veteránok se tudják ezt megcsinálni. De amúgy igaza volt az elõttem szólónak vedd fel majd egy veterán játékos garandját ha meghalt, annó BF2-ben én is így próbálgattam ki az elején az összes unlockolható fegyvert 😄

Én is ott voltam.Úgy rángatózott a fegyvere csöve a killcam-ba,azt hittem epilepsziás.Egyértelmûen aimbot-ot használt.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

havercsotány
aki okosan játszik ,fedezékbõl taktikusan megfontoltan szedi az átlag rambókat azokat hívják trólnak😊

trlol😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

mNzJean
Te troll <#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

highlander15
Az igen durva volt amikor sorban leszedtem 5-ször ugyanazt a csávót zsinórban,de mindig felkelt.Gondoltam,hogy medic van a dologban,csak olyan volt a terep,hogy a lövészt azt láttam csak a medicet nem,így nem tudtam leszedni.

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Nagyon mellényúlták teszvírem' csak úgy szólok. :-)
A neten nem minden az, aminek látszik, illetve legkevésbé az.

Nem jó oldalon állsz, de ezt te nem tudhatod, mert fingod nincs a dolgokról.

Doomista
#27984: Áh, figyeltem, de még sosem láttam/illetve sosem lõtt le olyan ember aki M1 garanddal nyomult :\

#27987: Megpróbálom.

Thx a válaszokat.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

nandorb
Aki ennyire ved vkit. annak biztos koze lehet ahoz. Vagy te vagy az vagy a kis fiad... csak nem mered bevallani...

Fpocok
Nekem nem adott, vagy nem tudom mi van
<#fejvakaras><#rinya>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Hmm ha regelek herost akkor kapok garandot? <#wow1>

Fpocok
Bal oldalt friends. Beírod nevét. Akkor kiválasztod a potos nickjét. Aztán abban az ablakban van egy gomb alul, add friend asszem. Nyomd meg, és kiírja hogy added.

Kicsit bugos, nem mindig érkezik meg, ezért ha nem megy, akkor a barátod is próbálja meg. Ha akkor sem, akkor várjatok kicsit és késõbb próbáljátok,

Bug

[IRAM] leader

sziasztok!!!
Egy amatõr kérdésem lenne.
Barátot hogyan tok felvenni? Azt tom hogy bal oldalon egy kiugró fülön keresztül lehet, de hiába találja meg a keresésre a barát nevét tom felvenni barátok közé. Illetve ha engem jelöl be vki azt nem is mutatja hogy vki megkeresett.
Elõre is köszönöm a párszavas választ.
Kashim5
Nekem BFBC2-n kívül nincs másik battlefield-es accom, kivéve az ingyenes Heroes-t, azzal pötyögtettem régebben, mégis 1-es veterán vagyok és van garandom is. Szal akinek az kell regeljen egy accot és nagy valószínûséggel beadja neki is.

Kashim5
Érvekkel lehet vitázni, nálad ezek hiányoztak... De még pótolhatod. Nem vagyok tapasztalt, de még csak közepesen jó játékos sem, ellenben veled én legalább nem fényezem magam. Tipikus troll utolsó rúgásai, a bunkó stílusból átforduló nyájas önsajnálat és a másik szavainak kiforgatása.
Bocs az offért nem etetem tovább.

Metalmilitiakid
igen így is lehet vele játszani, KONZOLON, ezúton kérném a konzolos videókat hagyjuk ki légyszi, vagy legalább tedd hozzá hogy konzolos...

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

SötétBarom
Összeszeded egy halott veteránról 😉

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Doomista
Distinguished weapon knowledge 5k pts
Get all weapon bronze stars --------------
----------
Ebbe beleérti az M1 fegyvert is? Mert akkor kell vennem egy eredetit ez mellé, hogy veteran 1 rank legyek 😮

Szerintem az sokkal idegesítõbb, hogy akiket felélesztenek, néhány másodperces védelmet kapnak... Ami fõleg pumpás shotgunnál lehet ciki...

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

medic squadoktól már néha az agyvérzés kerülget... nagy nehezen lerotálok 2-t közülük de a 2 csíra már ugrik éleszteni õket... ráadásul az is vicces amikor tankkal 4 medic közé belövök és 4bõl max 2-3 hal meg, aki túléli meg feléleszti õket és ez megy addig amíg nem jön 2 engi akik szarrálõnek 😊

gbc csabika
😊 Bocs, troll vagyok. Meg mertem kérdõjelezni egy mérhetetlenül tapasztalt BF-es csalhatatlan öszöneit😊 Ilyen érvekkel nem lehet vitázni, tényleg csíter a csávó😊

kfa
NS2000 FTW!!!

Skynet
Semmi baj az AN-el régóta azzal megyek fel is tud húzni,nem is kaszálda és töltény sincs sok benne....Viszont pontos is és halálos is.😊
Ha azzal mennek hát menjenek,ezzel legalább kell tudni célozni és nem abból áll a tudás hogy 1 percig nyomom az egeret és rotálok vakvilágba mint egy barom (lásd M60).
kfa
Nyugi, az egy 2 lövéses hihetetlenül rossz rate of fire-al rendelkezõ assault fegyver. Nem lesz olyan rossz mint a 4 medicet számláló M60-as csótányosztag.

Mindig lesz egy legjobb fegyver, adja isten hogy ennél rosszabb ne jöjjön.

Kashim5
Jah mert legyengítették kicsit m16-ot azt meg még jobban felerõsítették...
más: Remélem következõ balance patchben raknak végre valami cooldownt arra a rohadt defibrillálóra és vége lesz ennek a sok medic only squadnak, mert az agyam eldobom már lassan. Bármilyen más osztagot ha odafigyel az ember le lehet írtani ha nem vesznek észre, de ha egy ilyen squad betör a vonalak mögé az életben nem takarítja ki senki, max egy tank. Másodpercenként élesztgetik egymást, 4 medipack a seggük alatt miközben megállás nélkül szórják m60-al minden irányba... 4 ilyen felül egy padlásra aztán amíg össze nem omlik az épület ott vannak.

Az eddig is nagyon jó fegyver volt. Most kezdenek többen rászokni.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Kashim5
Legközelebb ha ilyet mész, vagy látsz, vedd fel/csinálj screenshotot és linkeld be ide, vagy fejezd be ezt a trollkodást. Olyanok vagyunk mint te, csak bizonyíték után hisszük el. Szavakkal dobálózni bárki tud. Ha már milliót láttál, valószínûleg nem lesz nehéz dolgod.

JohnConnor
az arányok kérem szépen, az arányok!

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

JohnConnor
Én és még rajtam kívül nagyon sokan sztem túl bénák ahhoz, hogy ilyen stat arányt elérjenek egy kör alatt. "sajnos" nekem nem volt millió ilyen tapasztalatom ugyanis az elsõ az, hogy az ilyen szerverrõl megyek...
Létezik olyan a játékban, hogy kiemelkedõ eredmény, de az nem itt kezdõdik <#idiota>

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

az AN-94 az új m60? mindenki azzal a szarral megy... hihetetlen -.-

Riddick21
Lehet durva eredményeket elérni, de az valamilyen szinten húzza magával a többieket is, nem lehet egy 20-30 összlétszámú szerveren egyedül a végtelenségig húzni és irtani, hacsak nem a Pethõ intézet klánja ellen játszol...
Ez egy ma délelõtti eredményem, a 2. helyett nálunk 40 fölött ölt, az ellennél meg 30 valamennyit... ott is vannak eltérések, de arányaiban nem olyan durvák:
Laguna Presa / Rush

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."