Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[IRAM] leader
De ha egy jó okot mondasz, miért is jó a cheatereket védeni, azzal sok mindent megmagyarázol.
bocs az offért
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Egyenlõre én megrendeltem a vietnamot, csak 990 ft, nem pénz érte, így biztos meglesz a veterán 1 rank ;D A heroesre meg már 1 hónapja regisztráltam, de nekem se adta meg a +1 veterán rankot...mondjuk csak tegnap próbáltam ki maga a játékot. EA accon pedig mutatja a személyiségnél a heroest meg a bfbc2-t is.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
[IRAM] leader
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
[IRAM] leader
Annyiban tényleg igaza van,hogy túlságosan gyanús volt az illetõ.s még mindig jobb ha egy ember megsértõdik,mert alaptalanul dobták esetleg ki,mint ha elrontja az esetleges csalásával 20 vagy még több ember játékát.Tovább megyek...sokkal többét,mert az a 20 ember tovább adja másik akármennyinek,hogy b@szki oda ne menj,mert a múltkor is volt egy csaló és hiába mondtuk az admin-nak nem csinált semmit.Ez aztán a szerver elnéptelenedéséhez vezethet.
[IRAM] leader
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
<#banplz>#banplz>
Épp most szedtem össze a platinát belõle. Jó nem nagy ügy de nekem igen 😄
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
[IRAM] leader
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
A neten nem minden az, aminek látszik, illetve legkevésbé az.
Nem jó oldalon állsz, de ezt te nem tudhatod, mert fingod nincs a dolgokról.
#27987: Megpróbálom.
Thx a válaszokat.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
<#fejvakaras>#fejvakaras><#rinya>#rinya>
Parasite Eve 2, best game EVER!
Kicsit bugos, nem mindig érkezik meg, ezért ha nem megy, akkor a barátod is próbálja meg. Ha akkor sem, akkor várjatok kicsit és késõbb próbáljátok,
Parasite Eve 2, best game EVER!
[IRAM] leader
Egy amatõr kérdésem lenne.
Barátot hogyan tok felvenni? Azt tom hogy bal oldalon egy kiugró fülön keresztül lehet, de hiába találja meg a keresésre a barát nevét tom felvenni barátok közé. Illetve ha engem jelöl be vki azt nem is mutatja hogy vki megkeresett.
Elõre is köszönöm a párszavas választ.
Bocs az offért nem etetem tovább.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Get all weapon bronze stars --------------
----------
Ebbe beleérti az M1 fegyvert is? Mert akkor kell vennem egy eredetit ez mellé, hogy veteran 1 rank legyek 😮
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Ha azzal mennek hát menjenek,ezzel legalább kell tudni célozni és nem abból áll a tudás hogy 1 percig nyomom az egeret és rotálok vakvilágba mint egy barom (lásd M60).
Mindig lesz egy legjobb fegyver, adja isten hogy ennél rosszabb ne jöjjön.
más: Remélem következõ balance patchben raknak végre valami cooldownt arra a rohadt defibrillálóra és vége lesz ennek a sok medic only squadnak, mert az agyam eldobom már lassan. Bármilyen más osztagot ha odafigyel az ember le lehet írtani ha nem vesznek észre, de ha egy ilyen squad betör a vonalak mögé az életben nem takarítja ki senki, max egy tank. Másodpercenként élesztgetik egymást, 4 medipack a seggük alatt miközben megállás nélkül szórják m60-al minden irányba... 4 ilyen felül egy padlásra aztán amíg össze nem omlik az épület ott vannak.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Létezik olyan a játékban, hogy kiemelkedõ eredmény, de az nem itt kezdõdik <#idiota>#idiota>
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
Ez egy ma délelõtti eredményem, a 2. helyett nálunk 40 fölött ölt, az ellennél meg 30 valamennyit... ott is vannak eltérések, de arányaiban nem olyan durvák:
Laguna Presa / Rush
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."