51658
-
#39782 4k és december 18 -
#39781 uristen a végére az a pár mondat nem kellett volna, hogy mi mindig a 100% ot akarjuk adni...(ja csak általában ez olyan 50-60 ra sikerül) -
#39780 mennyibe fog ez fájni és mikor is jön ki? Kicsit elvagyok maradva. -
#39779 -
#39778 Adrenalin injekció -
False #39777 sztem meg nem,mert az m14-re és a G3-ra még nem lehet kieget tenni,ha meg volt,akkor dice-hoz hiven nagyon elbaszták...a legutóbbi patch óta amugy is sokkal szarabb az egész -
#39776 ("a kő profik nem downloaderrel oldják meg") -
oppenheimer #39775 akkor hagynád hülyén meghalni? -
oppenheimer #39774 youtuberól 1 downloaderrel -
#39773 Sziasztok!
A fő oldalon hallgatható zeneszámot "battlefield theme" hol tudom letölteni?
előre is köszi
-
borsi94 #39772 Hali Srácok Nagy gondom van elfelejtettem a jelszavam +amien sült hal vagyok az accountomat is amire regisztráltam H E L P Kérlek segítsetek ha tudtok -
Borg #39771 no shit sherlock -
oppenheimer #39770 ez a peccs már votl szerintem -
BetonK #39769 És azt hol kell?:) -
#39768 dehát ezekből egy csomót elvileg most javítottak pl: Fixed a bug with FOV when aiming the M1911 , Increased the accuracy of the F2000 on the move to highlight its role as a mobile AR vagy Increased the 1 shot kill range of the M95 body shot to counter its lower rate of fire. csakhogy egy párat említsek....akkor hogyisvanez? -
#39767 Frissítse a punkbaster-t is. -
#39766 "* Új medic képesség - syringe"
ez mi a túró lesz? -
BetonK #39765 Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék: egyik cimbó most vette meg a BFBC2-t, rendben feltette, updatelte, viszont a punkbaster pár perc játék után minden pályáról kidobja.
Hogy lehet ezt a problémát megoldani?
Köszönöm -
#39764 Battlefield.hu TV Nyilt teszt -
#39763 ps3ra holnap jön ez az update, PCre meg xboxra "soon". Ebbe benne lesz a map pack 7 is de még nem lesz aktiválva.
- Acog and Red dot scope now equippable on MK-14 and G3.
- Fixed a bug on PC where the G3 would do less damage than intended.
- Reduced VADS push back and damage to balance it with the ZU23.
- Fixed a bug where Vehicle Countermeasures would fail to remove tracer darts at high speed.
- Reduced the reload time for Vehicle Countermeasures.
- Slightly increased the AT4's damage vs armor to emphasize its anti vehicle role while keeping it balanced vs armor.
- Increased the AT4’s top speed and acceleration so users spend less time exposed when firing.
- Increased the AT4's splash damage so it competes with other AT weapons vs infantry. The AT4 still has the least splash damage of all AT weapons.
- Reduced the splash damage of the Carl Gustav to bring it in line with other explosive weapons. The Carl Gustav still has the most splash damage of all AT weapons.
- Increased the 1 shot kill range of the M95 body shot to counter its lower rate of fire.
- Fixed a bug with the SVU that gave it better close range damage than other semi auto weapons.
- Reduced all weapon damage to the MCOM by 50%.
- Fixed a C4 vs MCOM exploit on Atacama Desert.
- Fixed a bug with FOV when aiming the M1911.
- Lowered the close range damage of the AN94 to highlight its long range role.
- Increased the accuracy of the F2000 on the move to highlight its role as a mobile AR.
- Increased the close range damage of the shotguns to give them a greater advantage vs slugs.
- Slightly lowered the damage of the M60 to balance its accuracy advantage vs other LMGs.
- Slightly lowered the damage of the MG3 at close range to balance it with other high rate of fire weapons.
- Slightly increased the damage of the UH6 -
#39762 Atacama Desert -
#39761 éééés melyik az az 1? :D -
#39760 Tekintve, hogy a bfbc2-ben is 1 mapot játszok, akkor az a 4 lehet sok is ha jó :)! -
Bhalage #39759 nem keves az a 4 map a vietnamban? vagy csak en erzem kevesnek ezt a szamot? oO -
pipusz #39758 Kipróbálom thx. -
eugabesz #39757 documnents>BFBC2>settings.ini>Fullscreen=true és meggyógyul -
pipusz #39756 Sziasztok? Bocsi az off-ért de van egy kis problémám a játékkal kapcsolatban. Vásároltam egy GTS 450 vga-t. Hogy biztosra menjek a kártya cserével együtt telepítettem egy új Win7-oprendszert is.De sajna ha elindítom a játékot csak egy kis ablakban hajlandó futni bármit is csinálok. De ha rákattintok ismét visszalép normál teljesképernyős módba, és 2-mp múlva ismét kilép a kis ablakos módba.A Vga driver a legújabb.Előtte ugyancsak Geforce kártyám volt egy GTS 250. Ennél a kártyánál nem volt semmiféle problémám. Hát sajna nem értem mi lehet a probléma. -
#39755 Ó jee 10 font lesz a vietnam kieg, így futja majd mellé a red dead redemptionos zombi dlc-re is.Kíváncsi vagyok melyiket fogom jobbnak találni ár/érték arányban. -
#39754 Ja, elő is rendeltem! -
eugabesz #39753 Ban-t kapsz,de nagy általánosságban le szoktuk venni,akiről feltételezzük,hogy nem csal...Guid ban,tehát az EA kulcsod érinti,nem csoda ha nem tudsz belépni. -
Pex156 #39752 De csak kick vagy Bannoljátok is?
Mert itt már a régi 50-s katonával se tudtam a szerverre belépni.
Mind1 -1 szerver. -
eugabesz #39750 Ha úgy van beállítva az admin-progi,simán kidob magától is.
Nálunk pl. ha 5 percen belül megölsz 20 embert,már repülsz is,admin ide vagy oda.. -
Pex156 #39749 Csináltam egy új katonát miután a másikkal már elértem az 50-es szintet, gondoltam játszogatok alap feggyverekkel, magnum ammo nélkül mire jutok. Illetve tiszta lappal milyen statot hozok össze.
Hát erre a az egyik szerveren pár kör után:
Admin-kill és permanens Kick/Ban.
A PunkBusterre hivatkozva ill. Hacking/Cheating. heeeeeeeee??????
Biztos nem tetszett az admin-nak, hogy lelőttem a 3. szintű katonámmal.
-
Gyuszopapa #39748 Tipikus wh-s stat. -
#39747 Infók a Vietnamról -
#39746 ha fröccsen a vére az semmit se jelent a találatjelzönek kell fölvillannia -
#39745 Addig jó lesz, amíg meg nem unom a 2 órányi zenét benne, utána kuka :d -
SzinesGeza #39743
A legújabb faszagyerek.
Egyébként ilyennel találkoztatok már: rálövök a faszira (M-24), látom, hogy fröccsen a vére, majd ráküldök még két 0.45 ACP-t de fel sem veszi, majd lelő engem?! És mindez HC-n!
-
#39742 A hibák nem változnak, és ez itt a fő probléma.. :( -
#39741 Egyébként nem feltétlen csak a memóricímzés miatt jó a 64-bites rendszer. Mivel az ezt támogató cpu-k 64-bit mellet optimalizáltabban (gyorsabban) működnek. A BC2 mellett a háttérben futó programok DirectX, hang és vga driver optimalizáltabban tud működni, tehát elviekben az egész játék jobban "kellene", hogy menjen. Én a BC2 bugok-tól eltekintenék.Se több se kevesebb nincs mint 32-biten.