Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez kicsoda? és tényleg tudod hogy csitet használ vagy csak jó a k/d-je és ezért gondolod?
G

Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton

Baszki mellém azért néha csak odaállsz, bár azthiszem nem sörétessel, de így is megmurdalok...
G

Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton

Szia

Viszotn hozzá lehet adni a steamhez más játékot is ha jól láttam. Ugyan ez nem tudom mit jelent (csak indító felület, vagy ugyan azt adja, mintha steamen keresztül veszed meg).
G

Nem tudok ott állni sörétessel az emberek mellett, hogy miként emlegessék a szerverünket...
Pedig hidd el, némelyiknél szivesen ott állnék <#violent>

Logitech Hardware Tester

Teljesen félreértett,kolléga úr!<#email>(talán ismerõs a VUK-ból😊
Nem maga,hanem minden más user úgy emlegeti,idézzek pár hsz-t?<#nemtudom><#nezze>

[IRAM] leader

Mind1 a lényag a lényeg! PH

amdefasza csiterrel nyomtam most 😄

õ az, talán még most is tolja!

és egy cikket is kerekítettél rólunk több mint két hónapja, amiben ez a részlet szerepel:
Aztán a prohardver.hu fórumán toboroztam adminbrigádot, egyeztettem a PH! lapcsalád fejével, és így betettük a PH!-t is a névbe, bár nem vagyunk hivatalos prohardver csapat.
a "nem vagyunk" rész alá is volt húza. Nézd meg a privátjaid között, 2010.06.09 17:15-kor kaptad. Nem mostanában...

Logitech Hardware Tester

a kezdetektõl ez van kiírva, és bárhol szóba kerül, mindíg leszögezem ezt:
Nem vagyunk hivatalos Prohardver! Team

Ettõl jobban mit kellene tisztázni kedves kolléga?
Csak utána kell nézni.

Logitech Hardware Tester

Ezt azért jó lett volna korábban tisztázni,nem gondolod,kolléga?<#nemtudom><#fejvakaras><#nyes>
Akkor talán nem esett volna szó kb. 5-6 ezer helyen --tévesen-- a PH! szerver elnevezés.<#integet2><#help>

[IRAM] leader

Hahá...akkor már tudom miért mindig olyan rossz a k/d-m..<#heureka><#hehe>
Elsumákolják az öléseimet!<#mf2><#violent>

[IRAM] leader

A PH biztos nem lehet, mert az nem csak állítólag nagy nevû, hanem tényleg. Ráadásul nincs is nekik szerverük tudtommal. Nem is volt, és szerintem nem is lesz. Ezért nem értem.

Logitech Hardware Tester

PH lenne az sértödöttet játszanál vajon? Kibirnád szonélkül vajon? 😄

Már egy órája azon gondolkodom, melyik az az "állítólag nagy nevû" oldal, amelyiknek van szervere, és két betûvel jelölik... De nem jövök rá, az istennek sem. Kisegítenél?

Logitech Hardware Tester

RoboKutya78
Skacok mért kell az mg36-ot offolni a szerverekrõl??
Azé rakták bele hogy játszál vele, semmi figyelmeztetéssel kidobnak a szerverrõl (nem magyar szeró volt)mert megkaptam kipróbáltam játszottam 2 percet és dobtak.
Most csak dísznek legyen meg a falon a fegyóm, vagy mi a kórság nem azé dolgoztam meg érte hogy ne használjam.
attól még hogy azzal játszom még ugyan úgy le lehet szedni.
mondjatok servert ahol nem baszogatnak ezekért.
Köszike

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

De a GOL-lal nem haltam meg ha lõttem, szóval nem értem.

Másik:
Laguna Alta-n az "A"-pontnál, látom húzzák a zászlót. Körberohangászok de nem látok senkit. Aztán az épület hátsó részében, a sarokban figyelt egy faszi. Lelõttem és odaültem a helyére mert úgy emlékeztem, hogy ott (onnan) nem lehet húzni a zászlót.
És nem is tudtam! Akkor õ hogyan???

nandorb
Nincs pinghez kozze.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

SötétBarom
Szertinem a pinghez meg az assist rendszerhez lehet valami köze, de ki tudja..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Látod Gabesz pont ezért a Ti szerveretek a legjobb,mert igy áltok hozzá,ellentétben más állitólag nagy nevû oldal szerverével amit fõleg csak 2 betûvel jelölnek.Nyilvánvaló,hogy nem te a hibád,nem az IRAM hibája,hanem elsõsorbana dice-é,de te igy is közösségépítõ jellegel állsz hozzá,és probálod megoldani.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

nandorb
Mar azthittem hulye vagyok,de latom masnal is ez a gond.Megolok 5-embert es 3killt ir. Beszaras. Talan DICE nemtud szamolni.

SötétBarom
Ez nekem már a megjelenés óta gyanús.. <#nemtudom>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

liquivent
Lehet jönni az Infinity szerverre is ismét, ha akartok egy jót játszani.
Mixed módban fut. Nincsenek szabályok, csak annyi: Play Fair. 😊

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

Szerintem amugy is elszamolja idonkent a killeket. A korok elejen szoktam csak eszrevenni, mert kesobb mar ugysem tartom fejben. Mar tobbszor volt, hogy kor elejen pontosan emlekeztem 3 killre, de mikor meghaltam, csak ketto volt.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Sajnos nem álltunk a helyzet magaslatán...és akkor enyhén fogalmaztam.
Wolfcon Admin Tool-t használunk,a szerver kezeléséhez.Na már most annyira aktív mostanában az admin fejlesztõje (Wolfi),hogy egymás után adja ki az EA-tól ellesett pach-okat,s egyre másra el is cseszi,tehát vagy csatlakozni nem tudtunk az adminhoz,vagy csak részben,vagy tudtunk,de nem váltott pályát,"kézzel" kellett,vagy beengedett,de semmi mást...<#falbav><#fejvakaras>...S ez megy már három napja.
Most már azt írták a fórumon többen neki,hogy már inkább hagyja így,mert az utolsó javítással talán már eldöcög.
Mondták a csapattársaim,hogy volt egy kis "cirkusz" a szerveren,õk ugye nem tudtak beavatkozni,mert nem volt In-game admin,én meg nem voltam gépközelben...
Én kérek elnézést Tõled is és még azoktól rendszeres látogatóinktól,akit valamilyen hátrány érte ezeken a napokon.
Remélem helyre áll a rend most már..<#nemtudom><#integet2>

[IRAM] leader

najó,ez igy erõs,mégegyszer bocs,de romlott a helyzet,ahhoz képest amien volt

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

már ne is haragudj,de mostanában az iram az szar,folyamatos baserape,minden mapon,nincs kigyenlitett küzdelem,olyan lett mint egy átlag,adminolatlan szerver,pedig tudom hogy nem ez a helyzet....

azt észrevettétek hogy mostanában nem számolja el rendesen a killeket?az össz statothoz hozzáadja,a fegyvernél is számit mert kevesebb kill kell a következõ csillaghoz,de a fegyver killjeinél nem szerepel....

SötétBarom
Túl lelkes medicek csudiklassz srácok! _A:?SD_DS

Errol Tamas tudna igazan sokat meselni! <#nevetes2> Rendszeresen szentsegel TS-en, mert respawnnal kozli vele a szerver, hogy tul sok a recon, de kasztot valtani nem tud, mert hirtelen csak ugy nyuzsog a sok lelkes, es segitokesz medic. A jomultkoraban sajat testemmel probaltam tavol tartani a sarokban hevero hullajatol a mediceket, de mindig volt egy szemfules, aminek sikerult elsurrannia mellettem, es feleleszteni.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Azért van mert sniperezni nem lehet! Én is voltam ilyen szeron! Nem kickelnek, vagy bannolnak, hanem ha sniperrel megölsz valakit, te is meghalsz nem az ellen öl meg hanem a szerver, és játszhatsz tovább 😄

statodon a szerver killek nem látszanak!

Nna, ez a legújabb érdekesség:
Egyik szerveren, M95-tel mentem, rajta egy 4x-es optikával.
De akármikor lelõttem valakit, én is meghaltam.
Elõször azt hittem együttes találat, de nem. A halálomat ki sem írta.

Pedig nem volt tiltva a fegyver.
Más fegyverrel nem volt ilyen problem.

Nyugodj le.Már betettem az opciót az admin progiba,gyere nyugisan hozzánk,meg lesz oldva.

[IRAM] leader

Azért mert be kell tenni a kivételek közé,a tûzfalnál van olyan opció,meg a PnkBstrB.exe,PnkBstrA.exe,ha van víruskeresõd annál is el kell játszani,hogy kiengeded,ha a routered olyan,akkor ott is,a megfelelõ portot,mert nem észlel netkapcsolatot a játék,azért van ez a hibaüzi.

[IRAM] leader

100bol 1 max.Akármeik szerverre lépek fel,az a helyzet hogy az egyik csapat sokkal erõsebb a másiknál,nincs kiegyenlitett küzdelem,számomra igy meg idegesitõ bármeik oldalon is vagyok,az adminprogik is szarok,mert olyan funkció nincs hogy megcseréljen két 2 embert,mert akkor legalább az admin segithetne ezen,de minek ilyen teljesen 7köznapi dolgokat beletenni egy programba....

MR ME
am single-t jól megcsinálták, nekem kilép a faszba állandóan up river pálya elött 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
nemkell

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Eladom eredeti BFBC2-met. 5000 Ft.

nandorb
Csinalj masolatot a meglevo my documents/BFBC2 mapabol,majd torold ki es lepj be ujbol a jatekba.

SötétBarom
Cheateltél biztos xD

N1ggA
visszaolvasva: semmilyen újralogin, vagy win újraindítás nem segít. napok óta nem tudok már játszani

Spread De Love!

Ezt szervere válogatja.
Van ahol teljesen korrekt módon osztja szét az embereket.

N1ggA
Bármilyen szerverre akarok csatlakozni, azt írja, hogy a kapcsolat megszakadt és csekkoljam az internet kapcsolatomat. Tûzfalak lekapcsolása nem segített. Tud valaki valami megoldást?

Spread De Love!

az egy mekkora szar dolog ebben a fosban,hogy az istenért se tudsz áttálni a másik oldalra,ahol a haverjaid vannak,se a várakozás ,se többszöri ujracsatlakozás/hogy jöjjön még fel ember és egál legyen a létszám/ nem segit,ezt a tetves elbaszott autobalance-t igazán feldughatnák annak as eggébe aki kitalálta....

Battlefield Bad Company 2 eladó, vagy cserélhetõ Team Fortress 2-re. Írjatok privátot légyszi!

Ezt az új Battletracker-t szoktátok nézni?Már rég megvan,csak nem tom milyen látogatott.

[IRAM] leader

Akinek megvan eredetiben a Bad Company 2 és keres egy társat a lövöldözésben irjon rám skypen: barna95 nevem a játékban: BreDoc
Steamen azért nem lehet aktiválni mert nem ott vetted meg.

BF:BC2 - Server: Battlefield.hu [HUN][RANKED] -BHP-deathevil^

igen az updater vegigfutott
Metalmilitiakid
ugye az updaterrel indítod a játékot és így letöltötte a frissítéseket ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Bocs de ha mar volt errol szo de nincs kedvem tobb ezer hozzaszolast vegignyalazni. Tehat most vettem meg a cuccot boltban bontatlan dobozos sima verzio.
1 kerdes: mert nem lehet aktivalni steamen talan nem lehet a dobozos verziot?
2 kerdes: mert nem talal servert a browser tuzfal kikapcsolva ruter az van talan azzal kell baszakodni es ha iden milyen portokat kell allitani?
Kosz elore is a segitseget Egy kopasz kozlegeny