Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
G
Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton
G
Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton
Viszotn hozzá lehet adni a steamhez más játékot is ha jól láttam. Ugyan ez nem tudom mit jelent (csak indító felület, vagy ugyan azt adja, mintha steamen keresztül veszed meg).
G
Pedig hidd el, némelyiknél szivesen ott állnék <#violent>#violent>
Logitech Hardware Tester
Nem maga,hanem minden más user úgy emlegeti,idézzek pár hsz-t?<#nemtudom>#nemtudom><#nezze>#nezze>
[IRAM] leader
Aztán a prohardver.hu fórumán toboroztam adminbrigádot, egyeztettem a PH! lapcsalád fejével, és így betettük a PH!-t is a névbe, bár nem vagyunk hivatalos prohardver csapat.
a "nem vagyunk" rész alá is volt húza. Nézd meg a privátjaid között, 2010.06.09 17:15-kor kaptad. Nem mostanában...
Logitech Hardware Tester
Nem vagyunk hivatalos Prohardver! Team
Ettõl jobban mit kellene tisztázni kedves kolléga?
Csak utána kell nézni.
Logitech Hardware Tester
Akkor talán nem esett volna szó kb. 5-6 ezer helyen --tévesen-- a PH! szerver elnevezés.<#integet2>#integet2><#help>#help>
[IRAM] leader
Elsumákolják az öléseimet!<#mf2>#mf2><#violent>#violent>
[IRAM] leader
Logitech Hardware Tester
Logitech Hardware Tester
Azé rakták bele hogy játszál vele, semmi figyelmeztetéssel kidobnak a szerverrõl (nem magyar szeró volt)mert megkaptam kipróbáltam játszottam 2 percet és dobtak.
Most csak dísznek legyen meg a falon a fegyóm, vagy mi a kórság nem azé dolgoztam meg érte hogy ne használjam.
attól még hogy azzal játszom még ugyan úgy le lehet szedni.
mondjatok servert ahol nem baszogatnak ezekért.
Köszike
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
De a GOL-lal nem haltam meg ha lõttem, szóval nem értem.
Másik:
Laguna Alta-n az "A"-pontnál, látom húzzák a zászlót. Körberohangászok de nem látok senkit. Aztán az épület hátsó részében, a sarokban figyelt egy faszi. Lelõttem és odaültem a helyére mert úgy emlékeztem, hogy ott (onnan) nem lehet húzni a zászlót.
És nem is tudtam! Akkor õ hogyan???
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Mixed módban fut. Nincsenek szabályok, csak annyi: Play Fair. 😊
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Wolfcon Admin Tool-t használunk,a szerver kezeléséhez.Na már most annyira aktív mostanában az admin fejlesztõje (Wolfi),hogy egymás után adja ki az EA-tól ellesett pach-okat,s egyre másra el is cseszi,tehát vagy csatlakozni nem tudtunk az adminhoz,vagy csak részben,vagy tudtunk,de nem váltott pályát,"kézzel" kellett,vagy beengedett,de semmi mást...<#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras>...S ez megy már három napja.
Most már azt írták a fórumon többen neki,hogy már inkább hagyja így,mert az utolsó javítással talán már eldöcög.
Mondták a csapattársaim,hogy volt egy kis "cirkusz" a szerveren,õk ugye nem tudtak beavatkozni,mert nem volt In-game admin,én meg nem voltam gépközelben...
Én kérek elnézést Tõled is és még azoktól rendszeres látogatóinktól,akit valamilyen hátrány érte ezeken a napokon.
Remélem helyre áll a rend most már..<#nemtudom>#nemtudom><#integet2>#integet2>
[IRAM] leader
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
statodon a szerver killek nem látszanak!
Nna, ez a legújabb érdekesség:
Egyik szerveren, M95-tel mentem, rajta egy 4x-es optikával.
De akármikor lelõttem valakit, én is meghaltam.
Elõször azt hittem együttes találat, de nem. A halálomat ki sem írta.
Pedig nem volt tiltva a fegyver.
Más fegyverrel nem volt ilyen problem.
[IRAM] leader
[IRAM] leader
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Spread De Love!
Ezt szervere válogatja.
Van ahol teljesen korrekt módon osztja szét az embereket.
Spread De Love!
[IRAM] leader
BF:BC2 - Server: Battlefield.hu [HUN][RANKED] -BHP-deathevil^
igen az updater vegigfutott
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
1 kerdes: mert nem lehet aktivalni steamen talan nem lehet a dobozos verziot?
2 kerdes: mert nem talal servert a browser tuzfal kikapcsolva ruter az van talan azzal kell baszakodni es ha iden milyen portokat kell allitani?
Kosz elore is a segitseget Egy kopasz kozlegeny