51658
-
#39822 Hogy mi?
Újratelepíteni?
Azt hiszem, hogy megvárom míg hivatalos lesz. -
#39821 annak sok értelme van... -
#39820 Nemtom,ki venne meg logikussan a jatekot amiben van multi es csak singlere hasznalni? -
#39819 Számomra unalmas csak ugyanazt a pár objektumot látni az összes mapon? -
#39818 Valakinek nincs eladó bad company 2-je?Csak a multi miatt kéne.Előre is köszönöm. -
#39817 A csomag nem hivatalos még, így mindenki saját felelősségre használja. Jelenleg 7 szerver fut amin ki tudjátok próbálni. Ha feltetted újra kell telepítened a játékot és ismét updatelni. -
#39816 -
#39815 -
#39814 Igazából nem nagyon érdekel, mert PCre több BFet nem hiszem hogy veszek :) -
#39813 Mondták, hogy az FB2 az az alapoktól megírt motor és nem az 1.5 módosított változata. Így én bátran nevezném új motornak. -
#39812 Most akkor mi van? Nem lehet az updaterrel leszedni a patcht? -
#39811 A patch és mappack elérhető magyar mirrorról is. -
#39810 Nem lesz új a motor, mert a bf3 is a frostbite-ot használja majd, bár nyilván egy újabb verzióját, mint ami a bc2 alatt volt. Bízzunk benne, hogy az új fejlesztésekkel képes lesz a játék egy picit nagyobb térképeket is futtatni.... -
eugabesz #39809 És ezt te el is hiszed...hmm.. -
#39808 DX11es alapokon nyugszik az egész motor. Nehezen nevezném azt konzolátiratnak. -
eugabesz #39807 Mind1,az user-ek 15-20%-ának úgy is sz@r,foscsomó,konzolátirat stb lesz,ide a rozsdás bökőt... -
#39806 Először beszélnek hivatalosan a BF3ról most a GDCn. Frotstbite 2es motor lightning képességeiről egy kis iromány.
Track / Format: Visual Arts / Lecture
Description: This session presents a detailed overview of the new lighting system implemented in DICEs Frostbite 2 engine and how it enables us to stretch the boundaries of lighting in BATTLEFIELD 3 with its highly dynamic, varied and destructible environments.
BATTLEFIELD 3 goes beyond the lighting limitations found in our previous battlefield games, while avoiding costly and static prebaked lighting without compromising quality.
We discuss the technical implementation of the art direction in BATTLEFIELD 3, the workflows we created for it as well as how all the individual lighting components fit together: deferred rendering, HDR, dynamic radiosity and particle lighting.
Takeaway: * How we merged the two lighting systems for mirror's edge and battlefield * How does a real time radiosity architecture work for a Video Game * How we manage the new authoring of meshes * The advantages of a real time radiosity * Lighting large environments * The best practice * How we use lights * Why its important to separate elements in the lighting system * why is workflow so important * what we have we learned in this process
Intended Audience: Attendees should understand the fundamentals of lighting systems used in contemporary game development as well as basic principles of rendering technology. Primarily directed at technical artist and rendering programmers, the presentation is accessible enough that anyone attending will gain an insight into the world of lighting. -
De8Vent #39805 mondjuk úgy, hogy nem neked írtam, csak hozzá fűztem a LOL-hoz még az enyémet. érted? -
RoboGoD #39804 Neked meg miért ZŐD a neved??? Mert elszívod? Te ne kötözködjél! -
#39803 Nem hivatalos R10es patch. Szerintem pár nap és elérhető lesz. Ebbe benne lesz a vietnam is már. -
De8Vent #39802 Epic Fail -
RoboGoD #39801 LOOOOOOOOOOOOOL -
#39800 EZ a video engem egyáltalán nem emlékeztet Battlefieldre, kb lehet bármi random fps pl a következö scifi CoD is, mostmár ugyis 3 studio gyárt CoD részeket akár félévente kaphatunk egy ujat:D -
#39799 Megvárom januárban az új patch-el az új pályákat :) -
#39798 Teaser kifejezesről nem hallottál még? Na ez pont az. -
False #39797 ez a video annyira NULLA,hogy inkább nem is minősítem,mert hagyján hogy a nyomdafesték nem türné,de én is nehezen,pedig az nagy szó -
#39796 Látom cikkbe azt írjatok hogy nem lesz új motor alá így konzolra lesz optimalizalva mint a bc2. Nos ez nem igaz, mert bf3 a frostbite 2es motort használja majd ami nem a bcs továbbfejlesztett motorja hanem az alapokról megírt új és erősen dx 11es lesz ami szinten csak pcn elérhető ugye :) -
#39795 Jó is lenne ha decemberbe már látnánk belőle valamit de kétlem :( -
#39794 Battlefield 3 videó? meg egy kis elemzés, akit érdekel... -
#39793 hát ja 4000db ezresből már lehet venni kocsit, meg még marad is bebaszni -
eugabesz #39792 Veszek egy jó kocsit... -
#39791 sok sör -
#39790 Nekem eddig elég volt 1 map is :)!
Bf3-ig csak elég lesz! -
#39789 4000 ezresért mit csinálsz, ami jobb? :) -
#39788 Persze, részben igazad van, hiszen új az egész. De a hibák ugyan azok maradnak, mint voltak! Max. hangulatban veri az elején az alapot, de a négy pálya kevés ahhoz, hogy sokáig lehessen élvezni.... -
#39787 Hangulatban odabasz az biztos!
Verni fogja az alapot szerintem is és legalább a heliket is lehet szopatni......! -
Landor #39786 hát jobb mint a sima bc2, már csak ha a hangulatot nézzük, akkor is :D -
#39785 jó lesz ez.. -
False #39784 sztem meg elmeroggyant aki pénzt ad ki a vietnámért -
Bala10 #39783 várós