51658
  • DarkSector
    nekem megvan gg.
  • Renjike
    nincs meg a játék és itt írtok :D az GG :D
  • DarkSector
    jah de én szóltam elsőnek. :P
  • KaBuTo666
    annyiért még én is megvenném basszameg
  • DarkSector
    de ge.i vagy.. :D
    öröm, bódottág van és te meg szívtelenkedő velem. :P
  • pacclacc
    Annyiért inkább megtartom xD
  • DarkSector
    pontossan. :)
    nem adja el valaki használtan 1500-2000ft-ért?
  • Gyuszopapa
    Attól függ mihez viszonyítod.
  • KaBuTo666
    tegnap én 0 rankos voltam...elvileg.
  • tobias88
    tegnap nálam mind1n hiányzott este...
  • Zomil
    Az normális, h ha kilépek egy szerverröl akkor ha megnézem a statom-at egy csomo pont/unlock hiányzik? :S
    Vagy azt csak lassan frissiti?
  • Renjike
    a magányos harcosok általában ott a lista alján vannak :D csapatmunkázni meg alig lehet benne mert mindenki lista alján van kb :D
  • DarkSector
    van ott is csapatmunka. a magányos farkasok léteznek, de nem általánositva.
  • Gyuszopapa
    Na meg nagy részük foscodon nevelkedett nem a BF szérián,ott magányos farkasok a fasza gyerekek és a csapatmunka szót nem is ismerik.
  • kigyi
    Na az éjszaka én is beszereztem a Veteran rangot, ha már egyszer van rá lehetőség :) Igaz kaptam mellé még veterán pontot, gondolom ajándék :)
  • RoboGoD
    A konzolokon több gyerek játszik, nekik meg nem erősségük még a csapatjáték. Ezért halanak lassabban az új map unlockkal.
  • Bala10
    ha részt vettél a BC2 Gamenighton, akkor a résztvevők között ki lesz sorsolva 2db vietnam. részletek később az oldalon. :)
  • Rage47
    hú elég pro voltam ma este, sima BC2vel toltam, de sokkal jobban ment, talán a Vietnam megedzett:D
  • DarkSector
    amúgy viccen kivül ez így igaz, az megy mindig mindenkinek jól amit éppen gyakorol.
    én kivétel vagyok erősitem a szabályt.
  • V43 1105
    Van akinek lenne itt eladó Battlefield BC2? Esetleg tudtok valahol akciósan? Úgytűnik a 13,60 euros steamesről lecsúsztam :(((((
  • DarkSector
    jo de te nem is tudsz játszani. ergo nem meglepetés. :)
  • TDC Geronimo
    vica versa. Sokat toltam kontrollerrel, utána odaültem PCn BFezni és úgy toltam, mintha most először játszottam volna fpst :D ha meg sokat nyomom PCn, akkor kontrollerrel leszek kibaszott béna az elején. Igaz nem mindig, de elég gyakran előfordul :p
  • Gyuszopapa
    Ez kb. olyan mint mikor én kormánnyal kezten el játszani autós játékokat.Azt hittem földhözvágom a kormányt a kontroller után,egyfolytába keresztbe álltam az autókkal,pedig elég sűrűn vezetek.
  • arty
    azt viszont meg tudom erősíteni, hogy a sok kontrollerezés elcseszi az ember egeres képességeit is :) (saját tapasztalat)
  • adam46
    admin kérethetik bf.hu szerora köszönjük
  • Gyuszopapa
    Ezt ugye te se hiszed el.
  • zzeN
    Ja.
  • Renjike
    és magától le is tölti?
  • zzeN
    1. Próbáld meg 1 hsz-be leírni a mondanivalódat, ne 8-ba.
    2. PC-n minden map pack ingyenes.
  • Renjike
    Map Pack 7 pc re ingyen van vagy mi? mert több mapom van mint eddig oO"
  • Renjike
    most a Heavy Metal map a menő? :D mert nagyon jó azon tanultam meg helit vezetni :D ... fel lehet menni még a szeróra? :O meik az?
  • Renjike
    húúúúúú milyen jjót jácottam kb 0 kill és 3-4 Death és 3000-4000 score om volt :D medic el mentem :)

lehet ott nyerni Vietnamot? mert kéne :D legjobb lenne most :D hol lehet nagyon olcsón megszerezni? nincs 4000 forintom sajna :S:S
  • DarkSector
    " ki " nem pedig a szoftver.
  • zzeN
    Ezt hívják podcast-nek nem?
  • DarkSector
    te ki a faszom beszél bele?
    most tanulok kicsi taktikát mire megszerzem a játékot.
  • Bala10
    bc2 gamenight közvetítés itt
  • arty
    szerintem az "infantry deathmatch" a quake1 idejében egész jópofa volt ;) van aki máig nem unja, avagy csak újszülött...
  • DarkSector
    persze énis elvagyok, engem nem izgat ki mit mond, csak kérdezem hogy nem-e az irányitásra gondolt ezzel a dologgal, mert a konzol az egy gép.
  • Renjike
    pedig a Cod nagy szar
  • arty
    csak mert pontatlanabb, még nem lesz fail az sem :)

én a bfbc2 szinglijét is gamepaddal toltam végig...