51658
-
eugabesz #42083 Nézd...az a körülményektől függ.De nagyon.
Van egy pár nagyon jó játékos,s főleg tapasztalt,aki pár ellene irányuló mozdulatról már tudja,hogy az illető csalt-e vagy sem.Sőt,egy valamire való admin is el tudja dönteni a többi játékos statjából.Ha ránéz az admin progira és látja,hogy a 77/5 stat mellett a a többieké átlag 22/10;18/10;22/20;6/1 pl,akkor?
Sőt azt is mondhatnám,a többiek is,ehhez nem kell admin...más kérdés,hogy be tudod-e bizonyítani.
Nagyon soxor előfordul,hogy kérik az admint dobja ki ezt,vagy azt,mert tuti hogy csaló.Sajnos,ha nem tudja egy pb screenshot-al legalább bizonyítani,nem tehet semmit,mert csak az egyik játékos szava áll a másiké ellenében. -
#42082 értem köszönöm :) Akkor hajrá pící. -
#42081 Buli!!+ egy jó MAP! -
BAk3R #42080 vizsgaidőszak :(
csak a steam akciók kicsit elvonták a figyelmemet. januárban már leszek online, de teljeskörűen csak jan végétől. majd beszélünk :) -
#42079 Baker, rég dumáltunk, mi van veled?:) -
BAk3R #42078 fölötte le van írva, adnak egy új multiplayer map-et. -
eLiXir #42077 armageddon -
#42076 Mi lesz akkor ha a PC eléri a 69 milliót? -
Szabi1991 #42075 szinte lehetetlen hogy ne az legyen :D -
#42074 mert a 77/5 az tuti csaló? -
#42073 ja vágesz :D -
RoboGoD #42072 Most lehet, hogy nem. Engem pl. a baserape sem izgat, ha valamelyik oldal ott köti le az erőit, az az ő bajuk, ha meg már nincs más pont, akkor nyilvánvaló. De tudom, hogy sokan szeretik kiélni a szabályozási hajlamaikat, így aztán vannak kreált szabályok, amit el kell fogadni a vendégjátékosoknak. Viszont a legnagyobb gáz, ha egy pl. 77/5-ös K/D-val valaki végig játszhat egy meccset. Ha már a PB szar legalább az admin ne legyen hülye, ha jelen van. Tudom, ez egy másik téma és máshol történt. -
#42071 SG-regre gondolt:) -
#42070 és akkor veszel még 1 Bc-t? vagy mi ? :D -
#42069 ennek a regnek már úgy is mind1 :DD -
#42068 érdekes az a 77 / 5 :D biztos csak Skilles játékos :D XD -
#42067 Nem a statrol van szo, hanem arrol hogy az ellenfobazen baserepelt. -
RoboGoD #42066 Elszállt az admin agya. Volt már rá példa nem 1x. Mármint általában, most nem a BF.hu-ra célzok. Mi sem szeretjük az überpró szupermagas K/D-val rendelkező szuperhősöket, de azért általában várunk egy kicsit, hátha csak mákja van. Persze van, hogy már sok volt aznapra és elsül egy ban. Vagy kettő. -
eugabesz #42065 Az IRAM-al ne példálózz jó?Az az egy szabály van nálunk,de az van ám!
Ha a bázison öldökölöd a jó népet,mehetsz a banamákra.Első 3 óra,második nincs...az már fővesztés. -
Bala10 #42064 szerintem ha megbeszélitek, hogy többet nem csinálsz ilyet, nándinak megenyhül a szíve és visszaenged. ;)
máskülönben rádküldöm sedót. :D -
#42063 Gondolhatsz amit akarsz,nem mintha valtoztatna vmit. Ennyi. Panaszokat ide birsz kuldeni: [email protected] -
#42062 ahaok -
#42061 Tudod kivan irva ha barmi hasonlo tortenne szolj adminnak, nem anyazni kell rogton vagy epp azert is bemegyek az ellenfel bazere. Hanem tessek lepotyogod annak a nevet aki baserapel biztos van fent illetekes aki tud vmit kezdeni vele. -
#42060 BF.hu szerveren millio+1szer fordult már elő. -
pacclacc #42059 remélem sikerül megmutatni :) Kik irányitják a játékot? :D
[IMG][/IMG] -
#42058 Epp,az hogy az ellenfel basen voltal es ott aprozgattad a oleseket... Ami nalunk nem megengedett. Talan meg ezt megcsinalhattad volna IRAM-on de ott se hiszem hogy megmaradtal volna. Te szeretned hogy a sajat kezdodon helire/tankra varva vki. lelo? -
#42057 ellenfél. miért lőttem volna ki a társamat?(m24-el,bf.hu szerveren nehezen vihetném végbe...) -
#42056 ellenfél volt? mert ha saját, akkor megérdemelted, az accodat is tiltani kéne - még ide sgre is. -
#42055 ez de szar. de akkor is csak Kicket kelett volna adni.... -
#42054 ott respawnoltam leszedtem dombról 3recon-t meg 1 engist,elmentem géptől 1percre majd visszajöttem ti pont jöttetek mikor mentem volna ki a helivel szembelévő ablakon gyors kilőttelek titeket és ban -
#42053 foleg ugy hogy mar 1jo ideje ottvoltatok! Nemfogok a vegtelensigig figyelemeztetni vkit. ha hulye akkor hulye ennyi. -
#42052 Igen ha mar odaig nemjutott el, a szabalyzat hogy NO BASERAPE es NO BASECAMP+ NO VEHICLE STEAL??? akkor talan velem van a gond vagy veled? -
#42051 de jó :D BF.hu szerveren: gyerek felakart szállni helivel,de adtam neki 1 fejest házból azt kick reason: kurwa ügyes fickó vagy.
köszönöm a bant,de muszáj volt bant adni mi? :)
-
#42050 Sziasztok!!Már nem sok kell!:-)Szerintem 1-2 nap! -
#42049 jah nem tudnám tartani a -összegemet, amugyis kell haverodnak. :)
kabuto666 arra gondolt hogy ennyiért 2 példányt is tartana magának. gondolom én. -
KaBuTo666 #42048 hülyéskedtem :-)
-
#42047 Pc -n is mennyi szerencsétlen van istenem ....... most ebben a pillanatban mortar leszed odajön a medic és otthagy -.-" pedig val mögött voltunk..... -
#42046 lol főmenübe kiírja rangot meg hogy mi következik visszadobott több mint 1 szintet oO" meg 2 Medices cuccot :O -
#42045 baszol kibontani :D
Kabuto666 miért irtad h annyiért talán te is megvennéd ?
nekem is megvan mióta megjelent -
KaBuTo666 #42044 nekem is megvan, kb mióta megjelent...gg.